Post Reply  Post Thread 
Pages (5): « First < Previous 1 2 3 [4] 5 Next > Last »
Radar detector
Author Message
dj_gianny
Senior Member

Group: Registered
Status: Offline

Jasmin_NL Wrote:
Meni je detector u auto zbog oni 'glupih' kazni..
Najgore mi je kad dobijem kaznu sto sam vozio 53km/h umjesto 50.
A sto se mangupise sa autima.. Ja nemam nako napucano auto da se mogu mangupisati Wink

e drug mozes se mangupisati sa svakim autom, npr. kod mene je 1,2benzin pa opet imam prijava pun qrac Wink

06-24-2005 12:26 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
dj_gianny
Senior Member

p.s. ako znas prave osobje fino kazes e vidis ono tamo auto e daj mi samo gume ne trebaju mi felge, das pare to je neka sica i eto... Wink

bukvalno je tako..

06-24-2005 12:28 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
daki
Posting Freak

Bas tako doslovno kod nas ti je popularna cifra 10 eura al bas euri moraju bit valjda ima tako furka sa ja znam Razz helem za 10 eura biras od felgi gume zajedno odvojeno haubu sa god hoces samo ako je stranac Wink a evo sad ja iz kancelarije u grad na kafu kad ispred mocarta stoji golf 3 (STRANE TABLE) u dvije boje neznam kako se to kaze helem gore crn dole crvena a kroz sredinu ide sjajna kao kromirana crta oko cjelog auta al on tanka 4 vrata ali nazad zatvorene brave a felge 17ke oa audija a8 sto dodju standardno spusten do zemlje clean look bez spojlera naprjed angel ajs farovi sa xenonima unutra ps2 i pun nekih djidja unutra dvd svega ima, nazad dobri kristalni stopovi ali klasicni golfov oblik ne oni svemirski i tamni su i hajd sve mi to zagledamo kad nazad ispod karambolke imamo sta i vidit dvije rore prema dole okrenute TDI dizlo so bi reko chimera ojj reko ciganluka al haaaj, i mi sjednemo u kafic kad lik izlazi s macom iz kafica i u kola pali kola a ono bruummm VR6 zvuk prepozna se nema dileme prolazi pored, case se tresu oj reko furke blesave, a lonac i rore mu od dizela ono dvije na dole Rolling Eyes eh sad ili mu je to furka ili je do bosne odvalio negdje lonac ili ono sto je naj vjerovatnije negdje je stao na pumpu a njegov remus se nekome svidio i tu je bio kraj svemu Wink helem auto je zujjaaa

06-24-2005 11:12 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
0-100 7,3 sec
Turbo whine is mighty fine

Status: Away

Audi_ Wrote:
Bas tako doslovno kod nas ti je popularna cifra 10 eura al bas euri moraju bit valjda ima tako furka sa ja znam Razz helem za 10 eura biras od felgi gume zajedno odvojeno haubu sa god hoces samo ako je stranac Wink a evo sad ja iz kancelarije u grad na kafu kad ispred mocarta stoji golf 3 (STRANE TABLE) u dvije boje neznam kako se to kaze helem gore crn dole crvena a kroz sredinu ide sjajna kao kromirana crta oko cjelog auta al on tanka 4 vrata ali nazad zatvorene brave a felge 17ke oa audija a8 sto dodju standardno spusten do zemlje clean look bez spojlera naprjed angel ajs farovi sa xenonima unutra ps2 i pun nekih djidja unutra dvd svega ima, nazad dobri kristalni stopovi ali klasicni golfov oblik ne oni svemirski i tamni su i hajd sve mi to zagledamo kad nazad ispod karambolke imamo sta i vidit dvije rore prema dole okrenute TDI dizlo so bi reko chimera ojj reko ciganluka al haaaj, i mi sjednemo u kafic kad lik izlazi s macom iz kafica i u kola pali kola a ono bruummm VR6 zvuk prepozna se nema dileme prolazi pored, case se tresu oj reko furke blesave, a lonac i rore mu od dizela ono dvije na dole Rolling Eyes eh sad ili mu je to furka ili je do bosne odvalio negdje lonac ili ono sto je naj vjerovatnije negdje je stao na pumpu a njegov remus se nekome svidio i tu je bio kraj svemu Wink helem auto je zujjaaa

Malo tebi misao zna odlutat od teme jel da? Laughing

http://www.bhrenaultclub.com/

11

06-24-2005 02:16 PM
black_scorpion
Member

Pa poenta je u tome sto je golf stranac ( i ostat ce bez svega ) Very Happy Very Happy Very Happy

06-24-2005 02:32 PM
Dottore
Jel te baca..!?

Fiat Tuning&Styling Wrote:
Pa poenta je u tome sto je golf stranac ( i ostat ce bez svega ) Very Happy Very Happy Very Happy

Joj kad ga se braća dočepaju

06-24-2005 02:42 PM
black_scorpion
Member

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ja sam bacio oko na one audijeve felgice Smile

06-24-2005 02:53 PM
Jasmin_NL
Junior Member
**

Fiat Tuning&Styling Wrote:

Ja ovaj mentalitet nemogu da svatim nikako...

"Sure it's quiet, for a diesel. But that's like being well-behaved... for a murderer."
-Jeremy Clarkson.

(Moj novi)
(Moj stari)
(Jos stariji)
06-24-2005 03:34 PM
daki
Posting Freak

Pa i nemoras Rolling Eyes tako je kako je ....

06-24-2005 04:29 PM
0-100 7,3 sec
Turbo whine is mighty fine

Ovaj thread je otisao u totalni

http://www.bhrenaultclub.com/

11

06-24-2005 04:36 PM
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Driving Radar mapa - GPS Speed Cam za Bosnu I-Go POI sadik007 14 1,619 11-18-2008 08:17 PM
Last Post: Edin
  radar mapa Edis Jasarevic 31 1,862 10-31-2008 09:40 AM
Last Post: sadik007
  Postavimo sve poznate lokacije sa radar kamerama isko 4 230 10-28-2008 10:00 AM
Last Post: isko
  anti radar ? Most Wanted 16 1,346 07-16-2008 02:32 PM
Last Post: apejron88
Driving Radar folovi, pripremite se za ljeto sadik007 10 714 06-28-2007 11:48 AM
Last Post: airman1

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: