E jos samo da zapjevamo "SVE JE ISTO SAMO NJEGA NEMA"
Po cemu mislis da je sve isto.??(sem Nevena, Fadila i jos dva tri imena.)
Mislis li da je i jedan danasnji (ima ih preko nekoliko) BH takmicar sposoban da osvoji jedan jedini bod u konkurenciji gdje se prvo treba kvalifikovati za trku,a onda po mogucnosti i osvoiti nesto.
Pa ja,sve sto ne valja uradio Conjo.Da babi u Capljini nisam usao u plastenik vi bi ostali gladni.I na svakoj trci da nije mene i kesice ostali bi gladni.A od tebe Zlatane/danski/ na svakoj dzabi covjek nije mogao doci na red kolko si jeo,a i vola na Tari si ove godine oglodo.Ne znam samo sta ti je gospodja rekla.Cekajte samo kad ja propricam.
Conjo,Conjo,Conjo. Molim te ,propricaj. Bice smijeha. Jedva cekam. U augustu placam ice i pice, samo propricaj. Ti makar imas godina provedenih u autosportu.
Nesto kontam Conjo, da dovucem Golfa iz Kanade pa da budemo u istoj klasi. Slijedi par slicica.
Zlatane Banu , ja te nahvalih i izzahvaljivah se na klipovima i ostalim podacima, a ti sad o Auto-slalomu. To mi je velika rana. Steta sto nije duze potrajalo. Nema veze sto si napisao da je to Cvikina ideja.
Ideja se rodila u SOS-u ( Soldo i ja) nakon sto sam proveo toga ljeta mjesec dana u Rimu i u Vale Lungi isao u trkacu skolu. Na parkingu tog trkalista sam vidio usporenu varijantu Auto slaloma ( Solo 1 i Solo 2 u Americi i Kanadi) Naravno da Soldi nije trebalo puno da utanaci sa Kosevo stadionom termin subotom ujutru. Jedne zimske noci zovnemo Soldo i ja Enesa da se provozamo mojim autom po parkingu stadiona Kosevo. Bio je snijeg pas smo se " malo" vozikali po parkingu. Uskoro je Enes promjenio boje dresa i .....
Ipak , Amoc je prvi napravio Auto slalom i , slazem se, bio je to super nacin za sve da se malo brze i bezbjedno provozaju. Isto tako se slazem da nije bitno cija je to ideja. Bilo je uzbudjujuce otici subotom ujutru na Kosevo stadion, nebitno ko je organizator.
Ova mala opaska je potpuno bezazlena i bez zelje za polemikom.
Cviko je ideju prenjeo meni,pa smo je zajedno kroz Dobre vibracije odradili.
Mislim da polemike,nakon toliko godina nemoze niti treba da bude.I tada je ostvaren dogovor,jedna subota vi,a jedna mi,sto je bilo izuzetno dobro i produktivno za auto sport.Ali,desi se sta se desi i brzo bi kraj
Bice jos klipova,polako dok narendam VHS na digitalnu.
Golf ti je mrakan.Moj sin,kada je vidjeo masinu izgubio se,vec je zamislja u mom(ipak cinimi se njegovom)cabrioletu.
Pa ja,sve sto ne valja uradio Conjo.Da babi u Capljini nisam usao u plastenik vi bi ostali gladni.I na svakoj trci da nije mene i kesice ostali bi gladni.A od tebe Zlatane/danski/ na svakoj dzabi covjek nije mogao doci na red kolko si jeo,a i vola na Tari si ove godine oglodo.Ne znam samo sta ti je gospodja rekla.Cekajte samo kad ja propricam.
Ispricaj nam ko odnese BETONSKA postolja od kisobrana,a kome se razduzi onoliki deterdzent i metle od redara. HA. HA. HA.
Conji je ta Capljina mu je jedna od boljih trka.Uzeo dnevnice,pokupio babi paradajz iz plastenika,praska i metli da je orion jedva dosao do Zaostroga.Uzeo je i on postolje za suncobran,mislim da i sad stoji u Zaostrogu kampu,gdje mu je stajala prikolica.Dani,punici i majci je poslije toga godinu dana stalno samo on kupovao prasak.Doduse nisam provjerio jel' im naplacivao ili se kao OTVORIO,pa skupljao pluseve.Da te iste godine pojavio se nepoznati donator opstine Vogosca sa metlama!
Nije bas donator cijele opstine Vogosca.Donacija je bila usko namjenjena pijaci i onim okolo radnjama,mesari,cevabdinici......A zastave zavrsile kod naseg dobrog majstora Ferida u Josanici.
E neka si se i ti conjo javio,vrijeme je bilo.Dzabe je bilo a ja sam ipak bio tvoj ucenik.To za vola na Tari nije istina jer sam dosao na kraju.Da nije bilo Fadila da mi pokaze sliku nebih znao kako je izgledao.U svakom slucaju vidimo se na trci (dzabi) u Vlasenici.