Thread Closed  Post Thread 
Pages (5): « First < Previous 1 2 3 4 [5] Last »
Razlika Drag i SR?
Author Message
0-100 7,3 sec
Turbo whine is mighty fine

Group: Registered
Status: Away
RE: Razlika Drag i SR?

Procesor Wrote:
hahahahaah , neznam sto ste navalili na 5-6 auta koji idu ispod 13 sec.Hajde da mi napravimo takve aute pa cemo onda da ih ganjamo i diskvalifikujemo ako treba. Problem je da ako se iskljuce takvi automobili onda takmicenje bitno gubi na atraktivnosti.

E vidis Sike, da ima i drugaciji, malo manje "cjepidlackiji" odgovor...Wink
Koji sam ja i ocekivao da bude takav iskreno, zato sam i pitanje postavio na taj nacin... znaci "ja sam faca jer sam brz, zbog mene se zmiri na jedno oko" pravila... danas-sutra ce se desiti situacija da ti takvi auti jos malo "zagrizu" od pravila, pa sta cete onda? Dokle ce se to trpjeti?
Ako pravilo postoji, onda valjda postoji za sve, nisu valjda neki ravnopravniji od drugih?

Procesor Wrote:
P.S

I da prestanemo da se glozimo oko nebitnih stvari , nego alat u ruke i u garaze a oni koji imaju spreman auto na neki parking ili pistu i vjezbajte startove.....pa kad budemo isli 13-12 ili manje sec onda ce nam biti jasno zasto ET DRAG , zasto ovo , zasto ono , jer hrdjavom ***** i dlake smetaju rece nas narod a narodu se vjeruje

Tipicno za nas naopaka logika...Rolling Eyes Zasto bih se ja osjecao motiviran da pravim brz auto, ako postoje neki koji ce krsiti pravila, a ja se ubi' od sarafanja?
Zar nije ispravnije posloziti sve kako treba po pravilima, pa onda hajmo pravit auta koja su brza...

http://www.bhrenaultclub.com/

11

10-19-2006 07:08 AM
Visit this users website Find all posts by this user
Procesor
Banned

Group: Banned
Status: Offline

0-100 7,3 sec Wrote:

Procesor Wrote:
hahahahaah , neznam sto ste navalili na 5-6 auta koji idu ispod 13 sec.Hajde da mi napravimo takve aute pa cemo onda da ih ganjamo i diskvalifikujemo ako treba. Problem je da ako se iskljuce takvi automobili onda takmicenje bitno gubi na atraktivnosti.

E vidis Sike, da ima i drugaciji, malo manje "cjepidlackiji" odgovor...Wink
Koji sam ja i ocekivao da bude takav iskreno, zato sam i pitanje postavio na taj nacin... znaci "ja sam faca jer sam brz, zbog mene se zmiri na jedno oko" pravila... danas-sutra ce se desiti situacija da ti takvi auti jos malo "zagrizu" od pravila, pa sta cete onda? Dokle ce se to trpjeti?
Ako pravilo postoji, onda valjda postoji za sve, nisu valjda neki ravnopravniji od drugih?

Procesor Wrote:
P.S

I da prestanemo da se glozimo oko nebitnih stvari , nego alat u ruke i u garaze a oni koji imaju spreman auto na neki parking ili pistu i vjezbajte startove.....pa kad budemo isli 13-12 ili manje sec onda ce nam biti jasno zasto ET DRAG , zasto ovo , zasto ono , jer hrdjavom ***** i dlake smetaju rece nas narod a narodu se vjeruje

Tipicno za nas naopaka logika...Rolling Eyes Zasto bih se ja osjecao motiviran da pravim brz auto, ako postoje neki koji ce krsiti pravila, a ja se ubi' od sarafanja?
Zar nije ispravnije posloziti sve kako treba po pravilima, pa onda hajmo pravit auta koja su brza...

Opet siroko , evo da ponovim : na trkama dodje od 100 do nekad preko 200 automobila. Od tolikog broja auta otprilike bude maksimalno do 10 auta koja se spominju u ovim pricama. Morate znati da se tih 10 ljudi maksimalno trude da ispostuju pravilnik (registruju aute , kupuju gume koje kostaju po 350USD komada da bi bili street legal). I na pitanje o motivaciji za pravljenje auta neznam sta da ti kazem izuzev da ako napravis auto da ide u klasu 13 sec ili brze i ti ces biti u mogucnosti da budes malkice privilegovan.
Brzi auti privlace publiku , broj publike je bitan zbog sponzora , sponzori su bitni organizatoru zbog para i tako u krug.
Nikom nije zanimljivo gledati aute koji na izlazu postizu 110km/h i vuku se po stazi 18 i vise sec.

Naravno dosad je bilo tih propusta , licno vjerujem da ce se mnoge stvari dodatno urediti od iduce sezone ali o tome malo kasnije...

10-19-2006 07:19 AM
Sike
Posting Freak

0-100 7,3 sec Wrote:

A ti bi kao napravio auto koje ide 13 sec. ? Aj ti prvo napravi auto koje je konkurentno u 16 sec. i pojavi se na bar jednoj trci (i nemoj parkirati kilometar od staze - ne ujeda) pa ćemo dalje pričati. I opet ti kažem dovezi to svoje buduće 13 sec. auto i na trci mi pokaži auto u tvojoj klasi koje je neregularno i ja ću ga diskvalifikovati.

SRCBL

This post was last modified: 10-19-2006 07:45 AM by Sike.

10-19-2006 07:33 AM
Find all posts by this user
Vladimir
Posting Freak

Eto  raja  probali  smo  rijesiti  neke  nedoumice  na  forumu    ali  to  ne ide  zato  predlazem  zakljucavanje teme  ...

A  zainteresovani  za  pravilnik  neka  ga  dobro procitaju i  pridrzavaju se  tih  pravila  ako planiraju da se bave  SR-om  a mi  tj. organizatori  trka  cemo razmisljati o pravilniku i  eventualnim  izmjenama  istog ali  za  taj posao  nam sad  za sad  ne trebaju  (ne)strucni saradnici...

Vjerujte  da  mi iz SRCBL 50% svog slobodnog vremena  koristimo  za  unapredjivanje  SR-a,
svaki dan se sastajemo  i pricamo o organizovanju  SR-a ,o pravilima,klasama itd,zato i nemamo strpljenja  da  ovdje adekvatno  razmjenjujemo misljenja i planove sa drugima...

The Power Of Dreams

This post was last modified: 10-19-2006 10:33 AM by Vladimir.

10-19-2006 09:37 AM
Find all posts by this user
Dottore
Jel te baca..!?

Status: Away

Ok...
Lock

10-19-2006 11:12 AM
Pages (5): « First < Previous 1 2 3 4 [5] Last »
Thread Closed  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Drag Racing Nesrece...Super Video! BAHbA 0 448 09-20-2007 12:23 PM
Last Post: BAHbA
  Pista za SR u Zalužanima Sike 22 1,013 11-29-2006 07:29 AM
Last Post: pajero1987
  Drag Racer v3 Edis Jasarevic 0 802 11-07-2006 03:23 PM
Last Post: Edis Jasarevic
  Pojasnjenje glede anketa za SR Edis Jasarevic 0 236 10-22-2006 09:24 AM
Last Post: Edis Jasarevic
  Banja Luka SR dB Drag , by Audio Team Čitluk Dottore 5 766 09-18-2006 10:14 AM
Last Post: muh@

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: