bok..imam problem ..dvojka dizel cudno pali...grijACi dobri,dizne sredjene,motor 15 tisuca poslje generalne al auto cudno pali...palim ga bez gasa kao i uvijek do sada...ne dizem cok jer to nikada nisam ni radio...upali odmah al prvih par sekundi koda radi na 3 cilindra...sto to znaci i u cemu je uzrok?trosi 2 dcl ulja na 1000km...a stari motor je trosio 1,5 litru...a lijepse palio...molim vas ako znate sto bi bilo da odgovorite...vani je 10 stupnjeva a on vec steka...
eto vidimo kako je najbolje auto na svijetu...samo ti njega cuvaj i popravljaj s hajrom...
ma lud sam...mozda zato ne pali jer ide na crveno?sve nastelano..dizne paljenje grijaci,,nafta pustala na pumpi i to je rijeseno...dignem i cok i radi koda ima padavicu...
eto vidimo kako je najbolje auto na svijetu...samo ti njega cuvaj i popravljaj s hajrom...
ma lud sam...mozda zato ne pali jer ide na crveno?sve nastelano..dizne paljenje grijaci,,nafta pustala na pumpi i to je rijeseno...dignem i cok i radi koda ima padavicu...
jesili provjerio koji je zylinder u pitanju ?????
Za kratko vrjeme bice preradena moje web stranica
.....pocelo je ludilo na 4 tocka i vec sam hoda !!!!!
problem !!!!! Vec je poceo da ujeda kuku meni sta da radim
jesili provjerio koji je zylinder u pitanju ?????
1) upali pomocnik motor
2) kluc 17 od vrces maticu na disni,pocnes na prvom zilinderu
3) primjetices kod svakog zilindera da motor pocne nakom odvrtanje matice na disni da se trese,ako se trese nije do tog zilindera
3) kad dodes do zilindera koji je u defektu,primjetis da rad motora ostaje bez rezultata,i tu je problem.
sad treba provjerit sta je u pitanju,pumpa-sigment
inace postavicu slike kako se to radi i sta ja mislim.
kako to provjerit?
Za kratko vrjeme bice preradena moje web stranica
.....pocelo je ludilo na 4 tocka i vec sam hoda !!!!!
problem !!!!! Vec je poceo da ujeda kuku meni sta da radim
This post was last modified: 01-06-2008 06:11 PM by BMW-E30.