Thread Closed  Post Thread 
RE: honda nsx - From #20277
Author Message
PITAROZDER
hamo mazzola

Group: Super Moderators
Status: Offline
RE: honda nsx

HONDA Wrote:

PITAROZDER Wrote:

izvini al mene tvoje misljenje uopste ne zanima , ti si komentarisao moj post pa sam ti odgovorio , nista vise ... uzivaj

Da, ja jesam komentarisao na tvoj post jer si rekao da svi bogati azijati voze Mercedese i BMW, sto je naravno daleko daleko od istine. A ostalo je  samo bilo moje licno misljenje o NSX-u. To moje misljenje te ne zanima, a mozda i zanima jer ne mozes nikad propustiti sansu za neku prepirku, i vec odavno imas nesto protiv mene i kad god se ja javim na neku temu ti si naravno tu da dodas malo ulja na vatru. Ne mozes normalno i civilizovano komentirati nego uvijek neki tvoj sarkazam, podjebavanje, ismijavanje isl. Naravno, nikad nemas nikakvih dokaza za ono sto tvrdis ali i dalje pametujes. Moj objektivista...

Zato, hvala bogu da te moje misljenje vise ne zanima, a mene tvoje jos manje, i najbolje bi bilo da to tako i ostane.

Samo zapamti da ti nisi popio svu pamet ovog svijeta i da drugi ljudi imaju pravo na misljenje koje se ne poklapa s tvojim. I jako je primitivno na takva misljenja odgovarati sarkazmom i ismijavanjem umjesto cinjenicama i faktima. Ti slobodno odgovaraj na svaki moj post, samo koristi ovo zadnje kao podlogu.

Ti, kao ponosan Amer, bi trebao znati onu njihovu staru dobru:
"At least we can agree to disagree".

haj ne davi sviju ti ... TI SI REPLICIRO NA MOJ POST PRVI I POCEO SOLIT PAMET A NE JA ... svaka sledeca kuknjava ove vrste ce bit obrisana , jel jasno ... nit sam te sta pito , nit me interesujes , pisi sta hoces bez uzimanja mene usta ubuduce

i ovo ide u smece bye bye

manijak ne moze biti svak
12-13-2007 03:37 PM
Find all posts by this user
Thread Closed  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  RE: HONDA INTEGRA SP GMiljkovic 0 134 06-23-2008 08:50 PM
Last Post: GMiljkovic
  RE: Honda Integra Type R grupe H cx 613 1 300 09-04-2007 07:56 AM
Last Post: elvir
  RE: Honda DEL SOL HONDA 0 199 06-22-2007 09:01 PM