|
RE: Peugeot 308
|
| Author |
Message |
Faya_M5
Posting Freak

Group: Registered
Status:
Away
|
ja ba...a vecina koja se poredi je ustvari i bolja...
The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
|
|
| 05-05-2008 02:33 PM |
|
|
goran16v
Posting Freak

Status:
|
ok, samo mi nije jasno odakle Golf u hedonističkoj priči
mi smo svi u sado-mazo fazonu
Kao sto napisah, prije 20 god putovanje od 4-3 i vise sati u Golfu II je bilo ok, jer se iz njega kao i vecine tadasnjih automobila (cast francuzima) izlazio krivih i slomljnih ledja, ali danas u XXI vijeku da se lomim kao sto su se lomili prije 20 godina samo zato sto je auto otporan na nase rupe - vala necu taman mi ceneri iz auspuha izlazili zbog toga i to je za mene cista logika i zakon evolucije, a za mnoge kod nas koji to bas ne kontaju ili nece da shvate moj nacin razmisljanja je hedonizam da ne kazem raspanje! Bolje ustediti na krajnicama, sponama i kuglama nego na rodjenim bubrezima - bujrum brate al' bez mene!
Proud to be BMW E 21 owner!
|
|
| 05-05-2008 03:55 PM |
|
 |
goran16v
Posting Freak

Status:
|
sto ljudi sto cudi, sto zena dvjesto...ma ni meni nije jasno kako uspijemo SVAKI AUTOMOBIL porediti sa njegovom visosti GOLFOM!!! Nije bitno koje klase vazda se svodi na isto...cccc
Ah to redovno urade oni ciji svijet automobila pocinje i zavrsava Golfom, al *ebiga, k'o nista drugo nije prob'o ne znam da postoji i bolje i losije...!
Ja imam jednu malo nezgodnu definiciju tipicnog Bosanca... Golf, Sava Eskimo S3 (naravno kao M+S znaci "ljeto-zima"), NokiJa mobitel i ljetovanje na Makarskoj rivijeri... sve ostalo je tama...
This post was last modified: 05-05-2008 04:10 PM by goran16v.
|
|
| 05-05-2008 04:01 PM |
|
|
Faya_M5
Posting Freak

Status:
Away
|
eee, jos kad bi oni znali da je to mud+snow...hahaha, joj gorane ti si kralj...
The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
|
|
| 05-05-2008 09:17 PM |
|
 |
tataratira
Posting Freak

Status:
|
sto ljudi sto cudi, sto zena dvjesto...ma ni meni nije jasno kako uspijemo SVAKI AUTOMOBIL porediti sa njegovom visosti GOLFOM!!! Nije bitno koje klase vazda se svodi na isto...cccc
Ah to redovno urade oni ciji svijet automobila pocinje i zavrsava Golfom, al *ebiga, k'o nista drugo nije prob'o ne znam da postoji i bolje i losije...!
Ja imam jednu malo nezgodnu definiciju tipicnog Bosanca... Golf, Sava Eskimo S3 (naravno kao M+S znaci "ljeto-zima"), NokiJa mobitel i ljetovanje na Makarskoj rivijeri... sve ostalo je tama...
šta je ba Gorane, opet skačeš sam sebi u usta
te hedonizam u Golfu pa onda Sava S3..tipične seljačine!?
daj ba,
Golf je kralj klase i sa njim se porede auta iz klase i u svim autotestovima, možeš ti mene analizirati ali to nije tema
tome se uvijek vratiš kada je argumentacija na rezervi
ja tebe neću analizirati, jer se u ovom tvom osvrtu ne mogu prepoznati
krenuvši od guma pa nadalje.... 
navijači, samo hrabro
Hate It Or Love It- The Golf
|
|
| 05-06-2008 05:28 AM |
|
|
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Status:
|
Cinjenica da vas 90% na forumu vozi njemce, a od toga 80% vas vozi VW(ili auto koncerna VW) i nije mi jasno kako ljudi koji posjeduju jednog golfa mogu pljuvat po njemu i pricat kako ne valja...
Pa ljudi pobogu zasto ga posjedujete?
Fino kupite sebi nekog "divljaka" pa se vozajte koliko hocete i ne valjajte gluposti o VW, nego ga fino odvezite na ovlasten VW servis,a ne kod likalnog mehanicara i odrijesite kesu i platite orginalne, njemacke dijelove, pa da onda vidim dal kukate!!!
Naravno uradi se kompletan servis za 50KM i onda valjate kako su VW vozila nekvalitetna i da su losi dijelovi, pa sta ocekujete od djelova sa pijace/buvljaka!?
Das Auto
Digital (Technology) and Elefant (power)
DIGIFANT
Ismet Mujezinović , Tešanj
|
|
| 05-06-2008 10:48 AM |
|
 |
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Status:
|
...i da, nije VW kriv sto nase trziste preplavljuju kopije, turski, kineski itd. dijelovi i sto ljudi pokusavaju da sto jeftinije prodju prilikom servisa, mislite da se isto ne bi desavalo da postoje kopije za pug, renault, alfu...?
Das Auto
Digital (Technology) and Elefant (power)
DIGIFANT
Ismet Mujezinović , Tešanj
|
|
| 05-06-2008 10:52 AM |
|
|
goran16v
Posting Freak

Status:
|
šta je ba Gorane, opet skačeš sam sebi u usta
te hedonizam u Golfu pa onda Sava S3..tipične seljačine!?
daj ba,
Golf je kralj klase i sa njim se porede auta iz klase i u svim autotestovima, možeš ti mene analizirati ali to nije tema
tome se uvijek vratiš kada je argumentacija na rezervi
ja tebe neću analizirati, jer se u ovom tvom osvrtu ne mogu prepoznati
krenuvši od guma pa nadalje.... 
navijači, samo hrabro 
Sve si sam rekao- za tebe ge Golf kralj klase! I centimetar je mjera za duzinu pa je metar veci od njega...
|
|
| 05-06-2008 12:09 PM |
|
 |
tataratira
Posting Freak

Status:
|
jeste, ja sam izmislio izraz Golf klasa, čim sam progovorio '74 ;o
i eto održalo se u narodu već 30 godina
Hate It Or Love It- The Golf
|
|
| 05-07-2008 04:00 AM |
|
|
goran16v
Posting Freak

Status:
|
jeste, ja sam izmislio izraz Golf klasa, čim sam progovorio '74 ;o
i eto održalo se u narodu već 30 godina
Bas to, to sto je Golf relativan utemeljitelj klase (mada je stvarni zapravo Renault 16) i sto je po njemu prozvana klasa ne znaci da je i tad kao i danas bio kralj klase, a to se izgleda cesto mijesa... No manimo se se suplje...
|
|
| 05-07-2008 05:41 AM |
|
 |
|
|