Thread Closed  Post Thread 
Pages (6): « First < Previous 1 2 [3] 4 5 6 Next > Last »
RE: Peugeot 308
Author Message
tataratira
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline

jeste, baš kao što je lav "kralj životinja"
iako nije ni najjači ni najbrži on je ipak The King

Hate It Or Love It- The Golf
05-07-2008 06:20 AM
Visit this users website Find all posts by this user
pajero1987
Posting Freak

tataratira Wrote:
jeste, baš kao što je lav "kralj životinja"
iako nije ni najjači ni najbrži on je ipak  The King

Druze ne ljuti se ni ti ni Ismet ni svi ljubitelji VW. Ja nikada nisam rekao da su VW ili Golf losi automobili ili los auto. Nikada nisam bjezao od kupovine auta koliko mi finansije dozvoljavaju pa sam tako vozio i Yugu i Golfa II (vrlo kratko) i nikada nisam rekao da su losa auta. Naprotiv nekome su odlicana ali kako se bolje zaradjuje jednostavno ides ka boljem a tamo se ne nalazi Golf...Mene samo mrzi to sto balkancu je sve i "svaka klasa" uporediva sa Golfom bio to francuz, japanac ili ti BMW 1, Mercedes B ili neki drugi svabo...

Pozdrav!

P.S. Ismete prosli praznici a jos ne zoves...cccc

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
05-07-2008 07:23 AM
tataratira
Posting Freak

jarane ne kontam...

valjda je jasno ako kupiš Golf da si mogao kupiti i Fokus i Bravu i Alfu i ostala auta iz klase pošto je Golf najskuplji ne kontam kako ću sebe obradovati nekim jeftinijim npr. Fokusom i još se ubjediti da sam napredovao!?

kada opet zaradim para kupići Golf V...ako to nije napredak onda ne kontam čemu treba da težim!? mene zanim samo auto u Golf klasi
nikakve Lanchie bolje od Mercedesa, nikakav BMW koji troši moju platu za dva dana...

evo najjednostavnije...prije pola godine sam kupovao auto
gledao oglase, nisam bio isključivo za Golf da ne budem ograničen u izboru..gledao, probao, računao...a prije toga sam prodao svoje auto na ulazu u autopijacu, u lošem stanju za dobre pare

05-07-2008 07:59 AM
pajero1987
Posting Freak

Aha ja kontam...ti si se opredjelio za "golf klasu" i nista te bolje ne interesuje iz vece klase ili tako nesto??? O tome ja govorim...ne ostajem u istoj klasi nego idem za kasu vise...kao u skoli kad zavrsis prvi razred ides u drugi jer si pametniji a ne ostajes u prvom osim ako ne padnes, zar ne? Ako ti hoces da vozis "golf klasu" do kraja zivota ja to postujem...sretno i uskoro provozao tu V-cu...

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
05-07-2008 08:55 AM
tataratira
Posting Freak

mislim da je to neuporedivo, ako sebe razvijaš kroz vozni park
onda ti malo ostane za druge stvari

sama računica da ja za 5 godina zaradim taman toliko da mogu kupiti Golfa mlađeg 5 godina govori da sam u "svojoj klasi"

05-07-2008 09:16 AM
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Group: Administrators

Nekontam.Svako malo neki belaj i prepirka oko marke auta.Svi ste genralno upravu jer se o ukusima neraspravlja.Nekom je Golf kraj svijeta dok je nekom drugom npr. meni obicno smece.Nema koristi raspravljat o tome.
Pored jedne Alfe 147 JTD multijet sa full opremom ja nikad nebi kupio Golfa V koji u dizel izvedbi sa istom opremom(citaj slabijom)kosta 10ak milja vise.Nigdje veze.
Neko kupuje auto da bi ga mogao nakon par godina dobro prodati.Ja i jos mnogi ovdje kupuju auto srcem i dusom.Cijena je manje vise bitna.Bitan je osjecaj i dozivljaj osobina vozila ukonponovan u jednu jedinu rijec.
RAHATLUK.
E to je ono sto je meni bitno.Sve ostalo je nepotrebna prica,rasprava i ubjedjivanje.

P.S.
Sad me slobodom mozete analizirati koliko hocete.

S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
05-07-2008 09:27 AM
pajero1987
Posting Freak

Ajdine ja tebe nista ne kontam...kakva ba Alfa? Ma Mercedes je zakon...hahahahahaaaa...Salu na stranu. Fakat se o ukusima ne raspravlja i ne raspravlja se o tome ko koliko zaradjuje. Ne kaze se djaba sve se moze kad se hoce!

05-07-2008 09:39 AM
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Group: Administrators

pajero1987 Wrote:
Ajdine ja tebe nista ne kontam...kakva ba Alfa? Ma Mercedes je zakon...hahahahahaaaa...Salu na stranu. Fakat se o ukusima ne raspravlja i ne raspravlja se o tome ko koliko zaradjuje. Ne kaze se djaba sve se moze kad se hoce!

Ma Alfu sam naveo onako jer sam gledao jednu takvu.A golf bilo koji se sa njom nemoze porediti.

S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
05-07-2008 09:44 AM
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

A svi ste vi u pravu i slazem se sa svima, al ne volim samo da neko golf naziva smecem jer to nije, OBJEKTIVNO gledajuci!
,a sada vase subjektivno misljenje, to je drugo...
Ma daaajte ljudi nemate pojma Dacia je ZAKON, vrh ponude...hahaha
mada cu ja morat Hyundai-a kupit, jebi ga novo je novo...

P.S. Ernese, pa nemam tvoj broj...hahaha, sta radis sutra?

Bliži se dan kada će i kod mene kucati Cuore Sportivo!!!
We are Warriors, Streets are our Battlegrounds. We are Street Racers!
05-07-2008 10:03 AM
pajero1987
Posting Freak

Ja bih uvjek uzeo Golfa starog nego novu Daciu ili takav "kvalitet". Ali za tih 15-17 tisuca ima boljih automobila i od golfa i "novih kvalitetnih" vozilica...

Ismete *ebes telefon vidis da visim ovdje samo mi posalji PP.

This post was last modified: 05-07-2008 10:26 AM by pajero1987.

05-07-2008 10:26 AM
Pages (6): « First < Previous 1 2 [3] 4 5 6 Next > Last »
Thread Closed  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  RE: Peugeot 308 - From #21255 Faya_M5 0 123 04-30-2008 06:55 AM
Last Post: Faya_M5
  Peugeot 907 snovi i realnost Francuz 1 279 05-21-2005 04:39 PM
Last Post: Sike

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend