|
RE: Peugeot 308
|
| Author |
Message |
ajdin_ze
2.0 16v SFI

Group: Administrators
Status:
|
Ismete *ebes telefon vidis da visim ovdje samo mi posalji PP.
Posto vidim da je tebi mrsko hoces da mu ja posaljem tvoj broj?Hahahahahaha.
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 05-07-2008 10:30 AM |
|
|
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
Ismete *ebes telefon vidis da visim ovdje samo mi posalji PP.
Nista onda, cujemo se sutra na PM... pa idemo kafu pit, al trebas nam i civica zovnut...
My rabbit can beat any Lion!
We are Warriors, Streets are our Battlegrounds. We are Street Racers!
|
|
| 05-07-2008 10:32 AM |
|
 |
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Status:
|
Ajdine, kas tu u Sa. da zajedno sjednemo...
|
|
| 05-07-2008 10:33 AM |
|
|
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Status:
|
Hajde ba ljudi, nemojte zajebavat, ja sam jos ovaj mjesec u sa. da se skupimo jednom svi zajedno sa foruma!
Da upoznam svu, najbolju raju na forumu, ukljucujuci i gazdu Edisa!
EDIT: Uh odo ja u off skroz, sorry...
This post was last modified: 05-07-2008 10:36 AM by Ja_i_Moj_GTI.
|
|
| 05-07-2008 10:35 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Ismete ne skreci sa teme...ako ces da se skupljamo moramo se prvo rastaviti...hahahahahaaaa...cujemo se sutra!
Zakljucak: Kupovina automobila je stvar ukusa i stvar finansija. Uglavnom neko kupuje srcem neko razumom! Dao Bog da mi svi vozimo nova auta ma kako se ona zvala...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 05-07-2008 11:17 AM |
|
|
goran16v
Posting Freak

Status:
|
jarane ne kontam...
valjda je jasno ako kupiš Golf da si mogao kupiti i Fokus i Bravu i Alfu i ostala auta iz klase pošto je Golf najskuplji ne kontam kako ću sebe obradovati nekim jeftinijim npr. Fokusom i još se ubjediti da sam napredovao!?
kada opet zaradim para kupići Golf V...ako to nije napredak onda ne kontam čemu treba da težim!? mene zanim samo auto u Golf klasi
nikakve Lanchie bolje od Mercedesa, nikakav BMW koji troši moju platu za dva dana...
evo najjednostavnije...prije pola godine sam kupovao auto
gledao oglase, nisam bio isključivo za Golf da ne budem ograničen u izboru..gledao, probao, računao...a prije toga sam prodao svoje auto na ulazu u autopijacu, u lošem stanju za dobre pare
Ocigledno nisi bio u prilici da napravis par stotina km sa recimo BMW-om 118d (143 KS i 300 Nm o. momenta - pandan VW-ovom 1.9 TDI sa 105 KS) ili ne daj boze 120d (163 KS i 350 Nm - VW 2.0 TDI 140 KS i 300 Nm) uz istu potrosnju (znaci sacuva ti platu), a da ne spominjem Volvo C30 D5 (180 KS i 350 Nm) pa da vidis sta je napredak unutar iste klase (da ponovimo, niza srednja tj. kompakt klasa), a to o cemu ti govoris je napredak u smislu starosti auta koji vozis ali stagnacija u smislu napretka unutar klase...
Proud to be BMW E 21 owner!
|
|
| 05-07-2008 11:58 AM |
|
 |
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Status:
|
Zakljucak: Kupovina automobila je stvar ukusa i stvar finansija. Uglavnom neko kupuje srcem neko razumom! Dao Bog da mi svi vozimo nova auta ma kako se ona zvala...
Zivio govornik, sve dok ne umre...hahahaha!!!
U pravu si!!!
|
|
| 05-07-2008 01:12 PM |
|
|
Faya_M5
Posting Freak

Status:
Away
|
jarane ne kontam...
valjda je jasno ako kupiš Golf da si mogao kupiti i Fokus i Bravu i Alfu i ostala auta iz klase pošto je Golf najskuplji ne kontam kako ću sebe obradovati nekim jeftinijim npr. Fokusom i još se ubjediti da sam napredovao!?
kada opet zaradim para kupići Golf V...ako to nije napredak onda ne kontam čemu treba da težim!? mene zanim samo auto u Golf klasi
nikakve Lanchie bolje od Mercedesa, nikakav BMW koji troši moju platu za dva dana...
evo najjednostavnije...prije pola godine sam kupovao auto
gledao oglase, nisam bio isključivo za Golf da ne budem ograničen u izboru..gledao, probao, računao...a prije toga sam prodao svoje auto na ulazu u autopijacu, u lošem stanju za dobre pare
Ocigledno nisi bio u prilici da napravis par stotina km sa recimo BMW-om 118d (143 KS i 300 Nm o. momenta - pandan VW-ovom 1.9 TDI sa 105 KS) ili ne daj boze 120d (163 KS i 350 Nm - VW 2.0 TDI 140 KS i 300 Nm) uz istu potrosnju (znaci sacuva ti platu), a da ne spominjem Volvo C30 D5 (180 KS i 350 Nm) pa da vidis sta je napredak unutar iste klase (da ponovimo, niza srednja tj. kompakt klasa), a to o cemu ti govoris je napredak u smislu starosti auta koji vozis ali stagnacija u smislu napretka unutar klase...
opet bih se ovdje slozio s tobom gorane...bas gledam skoro onu emisiju na Novoj, Automotiv, i testiraju novog Tiguana (znaci o njemu treba da sve najbolje pricaju, iako nije istina, jer je prodavac tako reko...bar tako mnogi govore, da je sve u tim emisijama i novinama namjesteno), i kazu kako je po prvi put ugradjen Common-rail u jedan VW (2.0 TDI), i da joj uvijek nije dostigao FRANCUSKU konkurenciju, koja ima daleko tisi i ugladjeniji rad, a uz to i daleko manju potrosnju...dakle, istinu covjek rece...
btw, kad je rijec o francuzima, starci skoro isli u srbiju i stari vozio lagano do 100 km/h, potrosnja uz ukljucenu klimu bila 3,9 l...e haj da vidimo koji ce to VW postic...rijec je o 1.6 HDi motoru 92 KS...
The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
|
|
| 05-07-2008 08:26 PM |
|
 |
Faya_M5
Posting Freak

Status:
Away
|
Cinjenica da vas 90% na forumu vozi njemce, a od toga 80% vas vozi VW(ili auto koncerna VW) i nije mi jasno kako ljudi koji posjeduju jednog golfa mogu pljuvat po njemu i pricat kako ne valja...
Pa ljudi pobogu zasto ga posjedujete?
Fino kupite sebi nekog "divljaka" pa se vozajte koliko hocete i ne valjajte gluposti o VW, nego ga fino odvezite na ovlasten VW servis,a ne kod likalnog mehanicara i odrijesite kesu i platite orginalne, njemacke dijelove, pa da onda vidim dal kukate!!!
Naravno uradi se kompletan servis za 50KM i onda valjate kako su VW vozila nekvalitetna i da su losi dijelovi, pa sta ocekujete od djelova sa pijace/buvljaka!?
onda nemojte price "skupi dijelovi za francuze", i ono "kvare se francuzi"...dakle, kvare se svi, ako se ne koriste originalni dijelovi...ja s Renaultom 6 godina nisam imo kvara (osim automata za zmigavce, koji je jedno vrijeme znao zakovat, pa je zamijenjen)...
The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
|
|
| 05-07-2008 08:30 PM |
|
|
INTERCEPTOR
Junior Member

Status:
|
auuu ljudi pa vi odoste daleko poredite golfa sa bmw1 je glupost poredite ga recimo sa audijem drugo bmw kec t.j 118d gogi ima 2000 kubika i nikako mu nije pandan vw 1.9 tdi a gdje zaluta tu d5 od volva da ne pricam
|
|
| 05-07-2008 08:52 PM |
|
 |
|
|