|
Rebrasti Al lim...
|
| Author |
Message |
dsimic
Member

Group: Registered
Status:
|
Rebrasti Al lim...
Pozdrav.
Da li mozda neko zna gdje se u BL moze kupiti rebrasti aluminijumski lim, znate na sta mislim -- sa onim ispupcenim sarama u vidu kvadrata sastavljenih od vise ravnih ispupcenja, pri cemu je medjusobni ugao izmedju kvadrata 90 stepeni.
Pomalo komplikovano objasenjenje sta trazim...
|
|
| 11-05-2004 04:32 PM |
|
|
lucozade
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
Aaaaaaa, trebalo mi je smasnest sati da skontam o cemu pricas i kad sam skonto onda sam se sazastavio, nisi ga trebo nazvat "rebrasti" lim, trebo si ga nazvat "kockastodevedestetostepeni" lim, e ovako... zove se checker plate, uglavnom se koristi kao mat ispod "nogua" ili slicnih fazona, vrata ili tapacirunzi i to, jel taj trazis... e mozes ga naci... e stvarno, nisam bio u Bl ima 11 mjeseci tako da ne znam gdje da ga nadjes u BL , shala, nemoj da se isfuravas odma', otidji na gradje, vidjo sam tako neshto prije i 100% imaju neshto slicno ako ne "kockastodevedestetostepeni" lim, al razlika nece se primjeti.
aj haug.
e nemere bolje
Man maximum Machine minimum
|
|
| 11-06-2004 01:28 AM |
|
 |
Procesor
Banned
Group: Banned
Status:
|
Taj lim se najcesce ako se ne varam koristi u autobusima!! Vidi ima li gdje rashodovan pa pokupi!!
|
|
| 11-06-2004 07:09 AM |
|
 |
sixpack
Banned
Group: Banned
Status:
|
Ja znam gdje ga ima ovde ali meni to nije nesto unutra sklisko pod nogama i odsjaj ispod nogu veliki,po meni su bolji klasicni tepisi neki lijepi naravno...
nisam brz ali ipak?
|
|
| 11-06-2004 08:22 AM |
|
 |
FLOYD
Member

Status:
|
Ja znam gdje ga ima ovde ali meni to nije nesto unutra sklisko pod nogama i odsjaj ispod nogu veliki,po meni su bolji klasicni tepisi neki lijepi naravno...
Mozda covjek pakuje trkacki auto...
|
|
| 11-06-2004 01:19 PM |
|
 |
lucozade
Super Moderator

Status:
|
Taj lim se najcesce ako se ne varam koristi u autobusima!! Vidi ima li gdje rashodovan pa pokupi!!
A covjeka, ma radi mu kontalica nea sta, svaka cast za ideju, ma imaju li ti autobusi josh tamo na banjaluckom polju, znam da su radili drugu traku ali mislim jeli ostalo ista tu negdje okolo, ili probaj autoprevoz, kod njih ako neceg ima to su rashodovani autobusi
|
|
| 11-06-2004 02:33 PM |
|
|
Sike
Posting Freak

Status:
|
imaju li ti autobusi josh tamo na banjaluckom polju, znam da su radili drugu traku ali mislim jeli ostalo ista tu negdje okolo
Nemaju.
Druga traka završena.
|
|
| 11-06-2004 02:43 PM |
|
 |
lucozade
Super Moderator

Status:
|
imaju li ti autobusi josh tamo na banjaluckom polju, znam da su radili drugu traku ali mislim jeli ostalo ista tu negdje okolo
Nemaju.
Druga traka završena.
|
|
| 11-06-2004 03:55 PM |
|
 |
lucozade
Super Moderator

Status:
|
ma mislim, super shto je traka zavrsena (jel bar pustena u promet), al sto nema autobusa, trebali su i meni za nesto
|
|
| 11-06-2004 03:56 PM |
|
 |
Sike
Posting Freak

Status:
|
(jel bar pustena u promet)