Post Reply  Post Thread 
Registracija na PunGas.com
Author Message
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status: Offline
Registracija na PunGas.com

Registracija:

Vas profil pri registraciji mora biti pravilno ispunjen sa tacnim podacima. Profili korisnika koji su u polje lokacija upisali nesto tipa: ''tu i tamo'', ''odsvakud'' itd. Bice pobrisani u najkracem mogucem roku. U polje lokacija mozete pisati drzavu ili grad iz kojeg dolazite- NISTA DRUGO!!!

Pri registraciji upisite tacan i aktivan email. U suprotnom vas profil ce biti obrisan.

Vas username NE SMIJE biti uvredljivog karaktera.

Nakon popunjavanja registracije, na mail koji ste koristili pri registraciji stici ce vam aktivacijski url koji ce vam omoguciti aktiviranje accounta.

Neaktivirani accounti se brisu svakih 7 dana!

Vas potpis ne smije sadrzavati url adrese.
Opcija potpisa ne smije biti koristena u svrhu reklame, izuzev ako niste dobili ovlastenje i dozvolu od strane administratora Pungas.com

Slike u potpisu su zabranjene.

Ukoliko imate problema sa registracijom posaljite mail na redakcija@pungas.com

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
02-15-2007 02:49 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
fastmf
Hota Racing

Group: Registered
RE: Registracija na PunGas.com

Edis Jasarevic Wrote:
Registracija:

Vas profil pri registraciji mora biti pravilno ispunjen sa tacnim podacima. Profili korisnika koji su u polje lokacija upisali nesto tipa: ''tu i tamo'', ''odsvakud'' itd. Bice pobrisani u najkracem mogucem roku. U polje lokacija mozete pisati drzavu ili grad iz kojeg dolazite- NISTA DRUGO!!!

Pri registraciji upisite tacan i aktivan email. U suprotnom vas profil ce biti obrisan.

Vas username NE SMIJE biti uvredljivog karaktera.

Nakon popunjavanja registracije, na mail koji ste koristili pri registraciji stici ce vam aktivacijski url koji ce vam omoguciti aktiviranje accounta.

Neaktivirani accounti se brisu svakih 7 dana!

Vas potpis ne smije sadrzavati url adrese.
Opcija potpisa ne smije biti koristena u svrhu reklame, izuzev ako niste dobili ovlastenje i dozvolu od strane administratora Pungas.com

Slike u potpisu su zabranjene.

Ukoliko imate problema sa registracijom posaljite mail na redakcija@pungas.com

hahahahhahaah nije valjda ! Smile
Smile strasno !!!Smile

and the road becomes my bride.....
i"ve stripped of all but pride so in her i do confide....
and she keeps me satisfied........
02-15-2007 04:35 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
pajero1987
Posting Freak

Group: Registered
RE: Registracija na PunGas.com

Ma raja lupa svasta...

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
02-16-2007 07:09 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Napomena: Pravila PunGas foruma Edis Jasarevic 15 1,158 01-19-2008 09:28 AM
Last Post: pajero1987
  Postavljanje videa sa youtube na pungas.com Edis Jasarevic 12 1,368 07-28-2007 01:23 AM
Last Post: dr
  Pravila foruma na PunGas.com Edis Jasarevic 16 1,250 02-18-2007 09:21 AM
Last Post: tasmanian

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: