|
Registracija na PunGas.com
|
| Author |
Message |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
Registracija na PunGas.com
Registracija:
Vas profil pri registraciji mora biti pravilno ispunjen sa tacnim podacima. Profili korisnika koji su u polje lokacija upisali nesto tipa: ''tu i tamo'', ''odsvakud'' itd. Bice pobrisani u najkracem mogucem roku. U polje lokacija mozete pisati drzavu ili grad iz kojeg dolazite- NISTA DRUGO!!!
Pri registraciji upisite tacan i aktivan email. U suprotnom vas profil ce biti obrisan.
Vas username NE SMIJE biti uvredljivog karaktera.
Nakon popunjavanja registracije, na mail koji ste koristili pri registraciji stici ce vam aktivacijski url koji ce vam omoguciti aktiviranje accounta.
Neaktivirani accounti se brisu svakih 7 dana!
Vas potpis ne smije sadrzavati url adrese. Opcija potpisa ne smije biti koristena u svrhu reklame, izuzev ako niste dobili ovlastenje i dozvolu od strane administratora Pungas.com
Slike u potpisu su zabranjene.
Ukoliko imate problema sa registracijom posaljite mail na redakcija@pungas.com
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 02-15-2007 02:49 PM |
|
|
fastmf
Hota Racing

Group: Registered
Status:
|
RE: Registracija na PunGas.com
Registracija:
Vas profil pri registraciji mora biti pravilno ispunjen sa tacnim podacima. Profili korisnika koji su u polje lokacija upisali nesto tipa: ''tu i tamo'', ''odsvakud'' itd. Bice pobrisani u najkracem mogucem roku. U polje lokacija mozete pisati drzavu ili grad iz kojeg dolazite- NISTA DRUGO!!!
Pri registraciji upisite tacan i aktivan email. U suprotnom vas profil ce biti obrisan.
Vas username NE SMIJE biti uvredljivog karaktera.
Nakon popunjavanja registracije, na mail koji ste koristili pri registraciji stici ce vam aktivacijski url koji ce vam omoguciti aktiviranje accounta.
Neaktivirani accounti se brisu svakih 7 dana!
Vas potpis ne smije sadrzavati url adrese. Opcija potpisa ne smije biti koristena u svrhu reklame, izuzev ako niste dobili ovlastenje i dozvolu od strane administratora Pungas.com
Slike u potpisu su zabranjene.
Ukoliko imate problema sa registracijom posaljite mail na redakcija@pungas.com
hahahahhahaah nije valjda !
strasno !!!
and the road becomes my bride.....
i"ve stripped of all but pride so in her i do confide....
and she keeps me satisfied........
|
|
| 02-15-2007 04:35 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
RE: Registracija na PunGas.com
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 02-16-2007 07:09 AM |
|
|