|
Reli
|
| Author |
Message |
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Group: Registered
Status:
|
Reli
"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
|
|
| 11-01-2007 08:12 AM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
RE: Reli
Ovo je istina 1/1
Sirena se koristi stalno, možda više i od mjenjača, ima razne primjene, od upozoravanja pješaka da je stao na pješački prelaz do sviranja dobroj trebi, koja se kao pravi da ne voli tu svirku a obukla bikini. Sirena ima raznih, od brodskih, do onih koje zvuče kao F-16, zajednička im je karakteristika da iritiraju čovjeka do maksimuma. Ako ne kreneš na žutom svijetlu na semaforu, dobijaš instant iritiranje u mozak od vozača iza, biiiiiiiiiiii, žuri se čovjeku, ide novine kupit. Ukoliko ne kreneš u prvih 10 milisekundi nakon pojavljivanja zelenog, najebo si pravo, onda se bude i oni zadnji u koloni oko broja 346,i svi lagano biiiiiiiii. Ako si kojim slučajem početnik ili auto-škola, nema veze, ugasit će ti se auto a majmuni će opalit po sireni i jebavat ti familiju jer ne znaš vozit?!?! Očigledno da treba na zadnju šajbu stavit plakat formata A0 AUTO-ŠKOLA MAJMUNE, TEK UČIM VOZITI!
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 11-01-2007 08:26 AM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
heheh, dobar, dobar
a zamislite onda kakav je tek haos, nervoza i kaubojstina u Beogradu gde ti cesto treba da prevalis i po 20 km od tacke A do otacke B, pa onda jos 10 do tacke C, pa se onda vracas u B, a sve to u stanju saobracaja koje postaje zaguseno od 7 ujutro do 6 po podne
Understeer is a crime - Colin McCrae
|
|
| 11-01-2007 08:29 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Ma sve je ovo jedna velika djungla...juce ja presao 14km za 1h 40min...rekord...Plakao sam ko siroce...i kad mi neko kaze auto mu trosi 6 po gradu...cccc
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 11-01-2007 08:34 AM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
Ma sve je ovo jedna velika djungla...juce ja presao 14km za 1h 40min...rekord...Plakao sam ko siroce...i kad mi neko kaze auto mu trosi 6 po gradu...cccc
sto mislis da lazu
ja mislim da je tih 6 galona sasvim ok potrosnja
Understeer is a crime - Colin McCrae
|
|
| 11-01-2007 09:09 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
galona...hahahaha...naravno...
|
|
| 11-01-2007 10:04 AM |
|
|
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Status:
|
galoncica hihihih, sitnica...
a ovo za svirenu je totalna istina!!!
Just be... Dead Like Me!
|
|
| 11-01-2007 11:26 AM |
|
 |
BoB
Senior Member

Status:
|
I ja sam mislio da je Sarajevo dzungla dok nisam vidio beogradski saobracaj. Sarajevo ti tad dodje kao poligon za auto-skolu.
|
|
| 11-01-2007 02:35 PM |
|
 |