|
Retrovizor
|
| Author |
Message |
cenga
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
Retrovizor
Sinoc se malo duze ostalo u gradu i otisao da jedem ... i ostavim auto i kada sam se vratio imam sta vidjeti... Skinuta spigla , staklo od retrovizora , retrovizor ne ostecen , uzas...
Nova spigla je oko 100 KM , znate li jel treba to napraviti i valja li ako se napravi i koliko vremena treba da se napravi to... Jer 100 KM mi je malo previse za ogledalce... a patim se jer je vozacevo, pa sam prebacio lijevu spiglu na desnu stranu to ruzno izgleda , jer nije isti oblik, ali makar mogu normalno voziti...
Help
Peugeot 206 X-LINE PACK 1.4 HDi
|
|
| 07-19-2008 03:57 PM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
RE: Retrovizor
Sacekaj da vidis sta ces jos zijaniti u Makarskoj pa sve sredi o jednom trosku...80% raje koja je bila od 1 maja do danas u HR nesto sa autom nije uredu...ili idu na lakiranje ili kupuju neke dijelove!
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 07-19-2008 07:08 PM |
|
 |
ApocalipsA
Member

Status:
|
da to je sve zbog one utakmice turska hrvatska, imas po forumima o tim stvarim, stavljaju u hranu i pice raznorazne stvari bosanskim drzavljanima (muslimanima).... sry za off, ali skini tablice....
Ha hU
|
|
| 07-19-2008 07:47 PM |
|
 |
cenga
Posting Freak

Status:
|
pa dobro ovako ... nasao sam retrovizor 15 KM da se staklo uradi bas dobro ono... a sto se toga tice dosta moje raje je bilo u makarskoj ... i ja sam bio pa nije bilo problema nikakvih.... uglavnom auto na parking koji se cuva i to je to
Peugeot 206 X-LINE PACK 1.4 HDi
|
|
| 07-19-2008 08:38 PM |
|
 |
sadik007
Member

Status:
|
nazovi Eso Promt, ja sam kod njega nasao pravo jeftino.. Ali nije cemu... ako nemas grijaca ona zna biti jeftino.. oko 20km ili tako nesto.. pa kad naletis na otpadu uzmi pravo...
|
|
| 07-21-2008 10:56 AM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
uzmi pravo jer je konveksno ( ili konkavno, nisam siguran ), tako da ti povecava ugao vidljivosti, za razliku od tog koje ces praviti i koje je ravno
Understeer is a crime - Colin McCrae
|
|
| 07-21-2008 11:29 AM |
|
|