|
sa zakasnjenjem
|
| Author |
Message |
rs4
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
sa zakasnjenjem
svim starim i novim clanovima i ljudima dobre volje lijep pozdrav iz zemlje cvijece sa malim zakasnjenjem i ja da se predstavim nadam se da mi necete zamjeriti posto sam zaokupiran auto problemom.koji nikako da rjesim lutajuci po google naletio sam na ovu stranicu koja mi se jako dopada i jako je korisna za sve nas.
ovako zovem se edis krupic rodom iz bosanske krupe 34,godine zivim i radim u holandiji
odnedavno sam postao vlasnik audija a4 1,9 tdi 2003 god koji mi zadaje glavobolju
hobi motori ,motorijade
vozim suzuki gsxr 750
eto toliko o meni
|
|
| 06-18-2008 06:02 PM |
|
|
PITAROZDER
hamo mazzola

Group: Super Moderators
Status:
|
RE: sa zakasnjenjem
manijak ne moze biti svak
|
|
| 06-18-2008 06:09 PM |
|
 |
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Status:
|
Dobro došao, imaš dobar hobi!
"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
|
|
| 06-19-2008 05:23 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Dobro dosao...e da si u BiH pa da ti to dr.Ajdin sredi, ali vjerujem da ce ti pomoci i ovako preko foruma. ne bi bilo prvi put...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 06-19-2008 05:48 AM |
|
 |
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Group: Administrators
Status:
|
E posto si se predstavio sad mozemo dalje.Jeste li pregledali vakum klapnu na usisnoj grani??EGR ventil??Juce sam radio A4 2004 godina sa tim problemom.Klapna se zaprlja tj. zacadi i moras duze verglati da bi vakum otvorio klapnu.Rjesenje je ciscenje klapne.Pogledaj pa javi.Ako nije to da idemo dalje.
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 06-19-2008 06:50 AM |
|
 |
herkules
Posting Freak

Status:
|
Daj nam malo vise detalja o tom problemu...
Imao sam slican problem na A3 1.9TDI.1998god.
Kao sto Dr.Ajdin rece EGR ventil moze zezati i njega treba ocistiti pod hitno.Nema ga koji nije prljav.
Mene je zezao par puta klapna ostane otvorena i auto nema sanse da upali dok je ne vratis.Kad smo skinuli EGR toliko je bilo cadji da nisi mogao srafcigerom da je odbijes...
E sad ja sam krenuo redom.Promijenio akumulator i na kraju morao da zamijenim alneser.kod mene je bilo do alnesera.Dugo vergla sve ok ali nikako da sastavi...Probaj te 3 stvari pregledati pa javi....
...0-100KM/h 9.3sec 402m-17.2sec
Testirano G-techom
|
|
| 06-19-2008 07:40 AM |
|
|