Upravo sam dosao sa promocije-test voznje "novog" ustvari vise face lifting Ford Focus-a. Firma F-Autocentar SA na raspolaganje je obezbjedila 4 benzinska agregata i 4 dizelska. Naravno posto je meni pun hmmmm dizela ja sam uzeo benzinca 2,0i sa 145KS. Voznja je trajala nekih pola sata. Mada je vecina isla prema gradu, ja sam napravio suprotno. Ja sam otisao na nas "auto-put". Koliko toliko auto puta je pokazalo da ovaj benzinac iako 2,0i sa 145 KS nije bas ubrzavao kako sam ja ocekivao. Fali mu onaj osjecaj "ljepljenja za sjediste". Ukupni dojam je ocjenjen 5! Auto me je odusevilo sto se tice unutrasnjosti, udobnosti i drzanja na cesti. Sa veoma ljubaznim osobljem F-AC to je bila cista 10! Iako je promocija bila namjeljena za 4-5 mjesec, sve bolji F-AC je ubrzao i napravio promociju ranije jer je ocigledno bilo da vec ima kupaca za ovaj "novi" Focus. I da na kraju, benzinci se krecu od 1,4i do 2,0i i cijenom od 28.900 do 49.120 KM sa PDV-om i naravno tu je i ST sa cijenom od 58. 280. Dizeli su od 1,6 TDCi do 2,0 TDCi sa 140KS i cijenama od 33.560 do 57.160 KM sa PDV-om. U svakom slucaju bice to dobar izbor, i hvala F-AC na ljubaznoscu.
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
Sky tu si upravu...zadnji dio je ostao "skoro" ne taknut...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...