Post Reply  Post Thread 
Pages (10): « First < Previous 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 Next > Last »
Samostojna federacija na povidok
Author Message
pope
Member

Group: Registered
Status: Offline
RE: Samostojna federacija na povidok

The Rainman Wrote:
I ja sum ZA !

A sto se glasase ???

Razz

Sekoja inicijativa von AMSM mora da e bolja od ova sega, toa e jasno ko den. Komisii so klubski lugje, trki na 1500 km od Skopje, N od nagradi, ....

TURCIN ZA PREMIER !!! TURCIN ZA PREMIER !!! TURCIN ZA PREMIER !!! TURCIN ZA PREMIER !!! TURCIN ZA PREMIER !!! TURCIN ZA PREMIER !!! TURCIN ZA PREMIER !!! TURCIN ZA PREMIER !!! TURCIN ZA PREMIER !!!

POGLASNO !

POPEvski
07-17-2007 07:48 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Ljupco
Member

k.k. Wrote:

PRKI-VTI Wrote:
LjUBE ZA PRECEDATEL!!!LjUBE ZA PRECEDATEL!!!LjUBE ZA PRECEDATEL!!!LjUBE ZA PRECEDATEL!!!LjUBE ZA PRECEDATEL!!!LjUBE ZA PRECEDATEL!!!LjUBE ZA PRECEDATEL!!!LjUBE ZA PRECEDATEL!!!
CommandCommandCommand

Ako ima dobri proekti, idei i ekipa kako da go izvlece sportot od ovaa dupka i da go izdigne na edno povisoko nivo, ja ima od mene kompletnata MORALNA (sega za sega) poddrska.

Pozdrav do site ljubiteli na avto sportot!!!

Dali ova znaci deka vo idnina mozam da smetam i na nekakva druga poddrska ? Very HappyVery HappyVery Happy

AKK Swift Racing

This post was last modified: 07-18-2007 05:13 AM by Ljupco.

07-18-2007 05:10 AM
agor
Junior Member
**

Gjole Wrote:

agor Wrote:
Ke ima li rezultati od nagradnoto prashanje, 4ri dena pominaa, ili mozebi treba da pominat 4 rabotni denovi?

jas sum tuka so ime i prezime,pa taka i go postaviv nagradnoto prasanje,so polna odgovornost,posto ja znam vistinata najtocno.Ako sakas navistina da go dadam tocniot odgovor,slobodno odgovori mi koj si i so koja namera prasuvas,a jas so najpolna odgovornost ke pisam koj gi zemal parite ,koj datum i od kade mu se prefrleni.Me isprovocira da ti odgovoram,iako neznam koj si,pa ako se predstavis moze da ti odgovoram.Iako imav namera i nekoj dzentlemenski dogovor so klubot koj gi dobil parite,seuste da ne gi objavuvam.Zatoa sto bidi siguren deka ako trgne lavinata,a lesno moze da trgne,ke gi odnese i predsedatelot na klubot,i sekretarot,a i mozebi tie sto mu dale pari.E sega ako tolku insistiras,pisi tocno koj si,da vidam,pa ke se dogovoram so toj klub dali vredi da go prekrsam dzentlemenskiot dogovor,ili ke prodolzime za dobroto na sportot,pozdrav i ocekuvam da se predstavis

Nema potreba da se krijam, iako poveketo me znaat, ali eve ke ti se prestavam tebe kako nov korisnik na internet i clen na forumov.
Goran Andreevski, sekretar na Art Motorsport.

Imas li rezultati da objavis od bingoto?

Pozdrav...

07-18-2007 06:53 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Gjole
Junior Member
**

agor Wrote:

Gjole Wrote:

agor Wrote:
Ke ima li rezultati od nagradnoto prashanje, 4ri dena pominaa, ili mozebi treba da pominat 4 rabotni denovi?

jas sum tuka so ime i prezime,pa taka i go postaviv nagradnoto prasanje,so polna odgovornost,posto ja znam vistinata najtocno.Ako sakas navistina da go dadam tocniot odgovor,slobodno odgovori mi koj si i so koja namera prasuvas,a jas so najpolna odgovornost ke pisam koj gi zemal parite ,koj datum i od kade mu se prefrleni.Me isprovocira da ti odgovoram,iako neznam koj si,pa ako se predstavis moze da ti odgovoram.Iako imav namera i nekoj dzentlemenski dogovor so klubot koj gi dobil parite,seuste da ne gi objavuvam.Zatoa sto bidi siguren deka ako trgne lavinata,a lesno moze da trgne,ke gi odnese i predsedatelot na klubot,i sekretarot,a i mozebi tie sto mu dale pari.E sega ako tolku insistiras,pisi tocno koj si,da vidam,pa ke se dogovoram so toj klub dali vredi da go prekrsam dzentlemenskiot dogovor,ili ke prodolzime za dobroto na sportot,pozdrav i ocekuvam da se predstavis

Nema potreba da se krijam, iako poveketo me znaat, ali eve ke ti se prestavam tebe kako nov korisnik na internet i clen na forumov.
Goran Andreevski, sekretar na Art Motorsport.

Imas li rezultati da objavis od bingoto?

Pozdrav...

Posto se najde najpameten bas ti Gorane,a sepak jas imam barem malku svoe jas i lice,pa pred nekoja minuta ti se javiv na mobilen za da ti objasnam nekoj raboti sto ti licno mnogu dobro gi znaes,ama se pravis ocigledno izgleda naiven.Jas ne sum prv pat na INTERNET nitu posleden,a ni prv pat na sajtov,no pisuvam samo vistini i samo koga navbistina ima sto da pisam.E sega posto mnogu insistiras da doznaes koj e klubot,a mnogu dobro ustvari znaes.Kako sto se dogovorivme,ke go objavam denes ako ne se javi nekoj od klubot za da go prodolzi dogovorot od zavcera za neobjavuvanje

07-18-2007 07:37 AM
agor
Junior Member
**

Gjole Wrote:
Posto se najde najpameten bas ti Gorane,a sepak jas imam barem malku svoe jas i lice,pa pred nekoja minuta ti se javiv na mobilen za da ti objasnam nekoj raboti sto ti licno mnogu dobro gi znaes,ama se pravis ocigledno izgleda naiven.Jas ne sum prv pat na INTERNET nitu posleden,a ni prv pat na sajtov,no pisuvam samo vistini i samo koga navbistina ima sto da pisam.E sega posto mnogu insistiras da doznaes koj e klubot,a mnogu dobro ustvari znaes.Kako sto se dogovorivme,ke go objavam denes ako ne se javi nekoj od klubot za da go prodolzi dogovorot od zavcera za neobjavuvanje

Gjole, forumot kako forum e zamislen za drugo. Temava e za federacija ne za trac muabeti. Otvori si tema "Trac i zuta stampa" pa pishuvaj si sto sakas i kolku sakas, ostavi ja temava da odi vo prav pravec.
I bi go zamolil katz da pocne da gi brishe trac muabetite ili da gi prefrla na pravo mesto.

07-18-2007 08:04 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Gjole
Junior Member
**

agor Wrote:

Gjole Wrote:

Gjole, forumot kako forum e zamislen za drugo. Temava e za federacija ne za trac muabeti. Otvori si tema "Trac i zuta stampa" pa pishuvaj si sto sakas i kolku sakas, ostavi ja temava da odi vo prav pravec.
I bi go zamolil katz da pocne da gi brishe trac muabetite ili da gi prefrla na pravo mesto.

Posto mislis deka e trac,i uste gi ubeduvas ovde site sto citaat,eve ti javno ti tvrdam deka tvojot klub gi zemal tie pari vo Juni.
A so forumov ima vrska zaradi toa sto na site treba da im bide jasno zasto TVOJOT klub glasase protiv nova samostojna federacija.
E sega posto vikas deka e trac,povelete ART MOTORSPORT i TUZETE ME.Javno i glasno ti kazuvam povtorno TUZETE ME za kleveta.A togas na sud ke se dokaze koj zemal,koga i zasto 11000 evra vo den normalno,od kade i koj se bil umesan.Samo od utre cekam TUZBA i da se razjasnime.Posto bas tvojot klub bese prv inicijator da se rascistat javno smetkite koj klubovi,koga i zasto zemale pari od drzavni ustanovi.Eve vi sega sansa da go rascistime "tracov".A inaku,samo za tvoja informacija,jas ne sum toj sto ke treba i moze da dokaze so papiri i fakti.Tuka e sudot i dokaznata postapka ako treba.A se drugo e do tebe i tvojot klub.Ako ne me tuzite,toa ke znaeci deka e vistina se sto go znae celo Skopje,odnosno sumite do denar.Aj sega cekam,na vas e redot,posto na MENE se najdovte da se dokazuvate i pravite mnogu pametni,neli??????????.I ako uste sakas,jas odnosno Promotorsport sum zemal sredstva za organiziranje na trki i ucestvo na stranski trki vo 2001 godina.Ako sakas ke dokazam so kogo sum gi podelil,odnosno kade sum dal 50% reket,ama razmislete i za ova?????Da ne boli mnogu konsultirajte se.Posto seto toa ke go rascistuvate so mene samo po vasata tuzba sto ja ocekuvam,na sudYupi3ti

07-18-2007 08:21 AM
agor
Junior Member
**

Kolku pari??? 11000e wooowww... Dokazuvaj se kade sakas i so kogo sakas, ke povtoram, temava e federacija a forumot e za drugo, ne za prakanje tuzbi... Znaci ti ako mislis deka tuka ke kazes nesto i nekoj ke odi na sud, ne si ja razbral poentata na forumov. Znaci sepak ova ti e cisto traciranje i odi otvori si posebna tema,ili ako neznaes kako se pravi toa, ke ti napravam jas.

Mojot klub kako glasal, najverovatno ne si razbral, a uste pomalku si razbral (ili se pravis deka ne si razbral) ZOSTO taka e glasano.

Bidi pozdraven Gjole,tuka zavrshuvam so tvoive trac muabeti...

07-18-2007 08:42 AM
Spidermen
Junior Member
**

agor Wrote:
Mojot klub kako glasal, najverovatno ne si razbral, a uste pomalku si razbral (ili se pravis deka ne si razbral) ZOSTO taka e glasano.

Ako si glasal ti, sigurno nikoj ne razbral nisto. Allloooooooo:palizaconsilla7eo:

07-18-2007 09:08 AM
Gjole
Junior Member
**

agor Wrote:
Kolku pari??? 11000e wooowww... Dokazuvaj se kade sakas i so kogo sakas, ke povtoram, temava e federacija a forumot e za drugo, ne za prakanje tuzbi... Znaci ti ako mislis deka tuka ke kazes nesto i nekoj ke odi na sud, ne si ja razbral poentata na forumov. Znaci sepak ova ti e cisto traciranje i odi otvori si posebna tema,ili ako neznaes kako se pravi toa, ke ti napravam jas.

Bidi pozdraven Gjole,tuka zavrshuvam so tvoive trac muabeti...

Posleden pat te PREDUPREDUVAM,zaradi nekoe nase postovanje i prijatelstvo(posebno so tatko ti),i te molam prestani so navredi kon mene.Posebno zaradi moite godini i zaslugi za mnogu raboti,ne zaboravaj?????A ako mislis deka jas sum covek sto traca,slobodno spotistavete se site od tvojot klub protiv mene sam.I ti,i tvojot predsedatel lazov i lopov i site okolu tebe.No zapamti javno,deka nema da ve spasuvam ponatamu od rabotni mesta,od razni problemi sekakvi,ko porano.I sega ti otvaras javno VOJNA so mene??????????
Samo izjasni se dali e taka te MOLAM!!!!!!!!!!?????????
A inaku posto sakate se da vi se objasni,i taman so pregovorite preku Ranko sklucivte nekoe primirje so mene pred dva dena( se zaradi dobroto na sportot i novata federacija),sega ti denes se najde PAMETEN da mene mi filozofiras ALOOOOOOOOOOO??????
Epa ustye ednas te prasuvam,SAKATE LI VOJNA javno so MENE????????????

07-18-2007 09:17 AM
Gjole
Junior Member
**

Spidermen Wrote:

agor Wrote:

Ako si glasal ti, sigurno nikoj ne razbral nisto. Allloooooooo:palizaconsilla7eo:

Inace vo pravo si Spidermen,nikoj pa duri i toj nivniot predstavnik sto glasase,ne znae za sto glasal nitu kako glasal,toa e ocigledno nivni problem zaednicki.A koj gi zemal 11000 evra vo Juni,i dali toj sto gi podignal im dal na bednicite ostanati od klubot,toa e nivni vnatresen problemYupi3ti.Ocigledno ne im dal denar,i uste gi laze deka ne zemal pari,a ovie ostanati sekretarcinja i potrckovci,se osetile povredeni sto ne dobile nisto od grabezotHissyfit8wr,barem da im frlese koska i da gi zakjutese da ne go ofiraat javnoStop23lm

07-18-2007 09:22 AM
Pages (10): « First < Previous 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  SAMPIONSKI AUTO NA PRODAJU ! Samanta 9 593 Yesterday 10:01 PM
Last Post: bugar
Winner_first_h4h Motociklisticka federacija na Makedonija Katz 40 2,510 Yesterday 09:39 AM
Last Post: Katz
  CLUB NA GODINATA Mr.Stinson 40 1,115 10-16-2008 08:30 AM
Last Post: Cvetkov Dime
Winner_first_h4h Krste na Buzet! Katz 26 2,280 10-02-2008 08:37 PM
Last Post: x1/9
  NE FER FEDERACIJA Mr.Stinson 61 2,323 07-04-2008 04:49 PM
Last Post: Katz

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: