|
saobracajne kazne...???
|
| Author |
Message |
edo_16v
Member

Group: Registered
Status:
Away
|
RE: saobracajne kazne...???
e sad si faca, 2,2 promila, svaka cast samo naprijed.. Nadam se da neces naletiti na nesto drugo osim bandere
Tuning & Styling FORUM
http://bhtuning.com
Xenon HID
http://xenonoprema.com
|
|
| 11-21-2007 11:33 AM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
e sad si faca, 2,2 promila, svaka cast samo naprijed.. Nadam se da neces naletiti na nesto drugo osim bandere
Ti rijetko napises, ali kad napises svaka ti je za memoara...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 11-21-2007 11:35 AM |
|
 |
PITAROZDER
hamo mazzola

Group: Super Moderators
Status:
|
guta iz jogurta , cccc svasta ces ovdje procitat ... cuj jednu po jednu kaznu placat kad bude imo viska para , ahahhaha oplakah ... to pasha popravi mi ti dan pravo ... da ovo prebacimo u rubriku sa vicevima , sta mislis?
manijak ne moze biti svak
|
|
| 11-21-2007 03:00 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Naravno...u viceve...u viceveeeee...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 11-21-2007 03:03 PM |
|
 |
Pike_46
Junior Member

Status:
|
ali racunajuci da ja nijednu kaznu nisam potpiso i da se ne vodi na meni nego mi jos uvijek nisu urucili nalog za placanje kamata mi nemoze teci.... sva vozila su mi il na lizing il na firmu tak da ja nemam vezze s registracijom a to sto pjan vozim moja stvar ito bilo je u 4 ujutro jedna banalna ruta od kilometar pravca i nigdje nikod ali baksuz pa me zaustavili... a sto se tice placanja kazni jednostavno ne zelim da dam pare u vazduh jbg vise volim pare dat za auto za benzin za izlazak neg u policiju... kad budem imo jedno 400 km a da ih nemam di potrosit umjesto da zamjenim mob platit cu 2-3 kazne a dacu vozacku da mi tece zabrana za 2 mjeseca kad dobijem hrvatsku tak da...
|
|
| 11-21-2007 03:20 PM |
|
 |
Pike_46
Junior Member

Status:
|
e da i nemojte bit pacenici pa takve price prosipat pitao sam ako neko ima kakav konkretan odgovor s pravnog aspekta a to dal cu ja vozit pjan il slicno zadrzite za senbe i te glupe sale itd ccc nisam ja doso da mi drzite vi derz neki neg da se informisem....
|
|
| 11-21-2007 03:23 PM |
|
|
PITAROZDER
hamo mazzola

Group: Super Moderators
Status:
|
pa sta ti jos nije jasno , sve su ti momci rekli ... drugi put te upozoravam na rijecnik koji upotrebljavas ... ti od svog zivota radi sta ti je volja al ovdje neces nac podrsku za voznju pod uticajem alkohola i krsenje zakona ... prema tome ili postuj pravila ili se pari odavde
manijak ne moze biti svak
|
|
| 11-21-2007 03:47 PM |
|
 |
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Group: Administrators
Status:
|
Iskreno drug ja bih te odmah smjesti u zatvor. Hajde zbog brzine dobro...desava se...Ali zbog tog alkohola bih te jos i odlezao...ali svakom svoje.
Slazem se u potpunosti.
Potpuno si u pravu.Htjedoh ja to jutros napisati ali kontam rece netko evo opet ovog starog da pametuje.
Ne shvatam jos ovakve postove da li predstavljaju neciji pokusaj da se skrene paznja na sebe kao nekakvog mangupa ili nesta slicno.Da se ja pitam odmah bi otisao u muriju da ti vise ne padne nesto slicno na pamet.I to ne samo zbog drugih cije zivote ugrozavas nego i zbog tebe samog.Imas osamnest,vozacku koji dan,par predenih kilometara i odmah mangup.:palizaconsilla7eo::palizaconsilla7eo:
Sto se mene tice ti smijes pametovat koliko hoces i imas pravo na to i po pitanju iskustva i godina i po pitanju znanja.
e da i nemojte bit pacenici pa takve price prosipat pitao sam ako neko ima kakav konkretan odgovor s pravnog aspekta a to dal cu ja vozit pjan il slicno zadrzite za senbe i te glupe sale itd ccc nisam ja doso da mi drzite vi derz neki neg da se informisem....
Mani se suplje.Lijepo ti svi govore da si ubica na cesti.Takvi kao ti svakodnevno ginu i ubijaju i druge neduzne na cestama sirom BiH.
Radi takvog kao sto si ti sam ja 2000 jedva ziv ostao.Zato se mani suplje i netrazi pravni savjet za nesto sto si 100% kriv.Docice to tebi sve polako pa ces sve to morati platiti.Nadam se da ces dotad pozivit.
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 11-21-2007 03:49 PM |
|
 |
Pike_46
Junior Member

Status:
|
a sta je ovo neki auto moto forum il samostan ili pak dzamija sve neki bezgresni vozaci i dobre dushe koji su jadni ugrozeni od strane "NAS" vozaca ubica... ccc smjesni ste... za takve ko vi postoji autobus ili pak taksi ali sa plavom naljepnico niposto u divljaka sjest a ti pitastatijaznam il kako ti vec ide nick ja nevidim da sam ishta napisao sto bi te uvrijedilo neka psovka il nekulturno ponasanje stoga...
da napomenem jos jednom ne ponosim se tim prekrsajem za alkohol ali to je skola a skola se placa... klepila me murija i necu vishe... nije u tome problem problem je u vama sto tvrdite da nikad niko nije sjeo u auto a da je cugnuo nesh il da ste se rodili pod zakonom i da zivite pod zakonom...
This post was last modified: 11-21-2007 04:02 PM by Pike_46.
|
|
| 11-21-2007 03:59 PM |
|
 |
Pike_46
Junior Member

Status:
|
e da i nit sam trazio podrsku nit mi je ko reko "to majstore samo pij i vozi...." svjestan sam ja svoje gluposti koju sam napravio i necu vishe al vi me nemozete tek tak osudjivat jer i vi ste isto tako ili cete kad tad sjest u auto pod dozom...
to je jedno jedino sranje koje je napravljeno i da kazem da mi je zao jbg a sto se tice drugih kazni tuzla ima jebenih problema s parkinzima i 3-4 kazne koje su mi napisali jbg tako je kako je nisam imao gdje drugo stat... a za brzinu dajte ljudi imamo kroz grad cestu sa 3 trake u jednom 3 u drugom smjeru di je ogranicenje 40 i ja iso 70 jbg to nije tako brzo uopste s tim da je bilo 10 sati i nigdje nikog nisam imo sanse da sporije idem...
ok sazno sam sve znaci isto je kak sam mislio kad primim kaznu morat cu platit sto cu i ucinit samo sam privremeno odlozio to... moze tema na lock da nebi pricali gluposti dalje...
This post was last modified: 11-21-2007 04:07 PM by Pike_46.
|
|
| 11-21-2007 04:04 PM |
|
 |
|
|