Ne svidja mi se staza ;DD isto I-profil
Zafrkavam se, ja kad pomislim na stazu odma me misli vuku dole prema blazuju
ili podno igmana. Bilo bi to super, a i isplatilo bi se stazu komercijalno zaposlit. Tako da ljudi iz cro ili srbije mogu doci pa se voziti. Nesto kao grobnik ili mobikrog.
Slazem se naravno, a slovenacki Mobikrog je dobar primjer (sirina staze 11m)
@edinko: Dobro je sto spominjes Drift, medjutim uopste me ne privlace "sitne" krivinice kao na gornjem tlocrtu zbog toga sto su kao takve razlog relativno sporom i dosadnom prolasku auta. Na drugoj temi o Driftu, moze se vidjeti sta je to pravi "muski" Drift koji zahtjeva razvucene zavoje i poneki pravac radi dostizanja pristojne brzine. Samo veliko majstorstvo i posten odnos prema publici moze garantovati dugorocan uspjeh Drifta.
drift dio znaci je odvojen od staze i ne utice direktno na njen oblik, a moze se po potrebi ukljuciti u krug.to sam tako zamisljao da bude pri samom pominanju, sorry sto nisam naglasio.
Evo tvoja staza u prirodnom okolisu ;D plus jedan zavoj za drift...
E pa da znas, nisam mogao vjerovati da vidim to sto vidim, stvarno extra fotorealisticno. Sada sam siguran da smo na pravom putu i nadam se da ce nekad biti nesto od ovoga.
Samo jos da napomenem da sam stazu zamisljao duz stilizovanih slova SC (Sarajevo Circuit), tako da mi malo smeta ona kvakica na S (ispade Skoda Circuit) a mislim da bi 1 dugacki pravac, 4 lijeve, 4 desne krivine i 1 shikana bile i vise nego sretno rjesenje za sve vrste brzinskih auto-moto sportova.
Fala ;D i nema na cemu ipak si ti uradio stazu. Hajmo ljudi samodoprinos+podrska kantona+investicije+krediti i eto nam staze ;DDDDD
Taman dva sata divljanja po stazi 20 markica pa ti vidi.