Post Reply  Post Thread 
Pages (8): « First < Previous 1 2 [3] 4 5 6 7 Next > Last »
SARAJEVSKA POLICIJA
Author Message
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status: Offline
RE: SARAJEVSKA POLICIJA

ako je narkoman, a po snimci se da prosuditi tako ili onaj ko je snimao to na neki nacin sugerira, njegovo fizicko i psihicko maltretiranje je samo kratkorocno rjesenje,
Jer on ako je narkoman i ako je nekome obio auto da ukrade nesto da bi to prodao i kupio drogu, on ce to opet uciniti cim dodje u krizu. Ovakvo mucenje nece nista sprijeciti.

Postoje institucije koje se bave odvikavanjem od droge i to. ovo nije nacin kako problem narkomana treba da se rijesi.

S druge strane kod Narodnog Pozorista po citav *ebeni dan ima 4-5 narkomana koji prose i vjerovanto i tamo obijaju auta. Sto ih policija od tamo makar ne otjera?

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
02-03-2007 10:21 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
hondagirl
Administrator

Ma Edise, sad je sasvim u drugom planu ko je jadnik, sta je uradio, itd.itd. Koliko ja znam, narkomanija je bolest, i ako je ovo terapija, nije ni cudo sto ih je svaki dan sve vise na nasim ulicama.

Sama cinjenica da je snimana ovakva brutalnost (jedino sto mi na um pada je da je snimalo neko od uniformisanih lica) je sasvim dovoljan da jadovi u uniformama vise nikad i nigdje ne nadju posao, i nek onda oblijecu oko institucija i traze svoja *ebena prava!!!

HONDA
The Power of  Dreams
02-03-2007 10:25 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
MersauX
Administrator

Uzas fakat, ovo je neljudsko ponasanje. Ima drugih nacina da se dobiju informacije, a ne covjeka nogom u glavu udarati, ccc. Sto je najzalosnije siguran sam da ovo nije jedini slucaj, samo sto za ostale slucajeve nema svjedoka i videosnimaka.

http://www.wlmsg.com
02-03-2007 10:26 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
nismo
Clan AMK PUNGAS

Group: Registered

ne branim ni ja njih i drago mi je sto su glupi bili pa se snimali jer ovo se drugacije ne bi ni otkrilo a i ko bi njemu vjerovao nije ovo jedini slucaj ima takvih jos al bez konkretnih dokaza

Golf 1.3
Peugeot 205 1.9 CTI cabrio, 1.1 CTI cabrio
Jetta 1.8 GTI
Nissan 200sx 1.8 turbo 16valve

http://www.bhtuning.com
02-03-2007 10:27 AM
hondagirl
Administrator

NISSMO Wrote:
drago mi je sto su glupi bili pa se snimali jer ovo se drugacije ne bi ni otkrilo...

slazem se.

HONDA
The Power of  Dreams
02-03-2007 10:29 AM
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Nebranim policiju.Ali moje misljenje je da je jedina greska koju su napravili to sto su snimali.Kad vam ovakav jedan narkoman napadne nekoga iz porodice ili cak vam obije kucu nedaj boze svi cete drugacije razmisljat.Ovakvi idioti su donedavno(dok specijalci nisu izasli na cestu)po Zenici udarali i maltretirali ljude po cesti.Ima cak i slucajeva da su razbili djevojku od 17 godina radi mobitela od 20 maraka.Da je to bila moja sestra ili nekoga od vas ovo sto su mu ovi na snimku uradili nije nista sta bi mu neko od nas uradio.U mahali gdje ja zivim ima ih dosta i jedini razlog sto nemam problema je to sto su u svakom susretu samnom i mojom ekipom prosli gore nego ovaj na snimku.Pretprosle godine kad su mi obili radnju(steta cca 15000km) trazili smo i mlatili jednog po jednog skoro mjesec dana.Zandari su nas zaustavljali i samo govorili udarajte samo ne zovite policiju kad kojeg uhvatite.Jedini jezik koji stoka razumije je jezik sile.I zato niti ja niti iko od komsija u mahali nema problema.

S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
02-03-2007 10:44 AM
freak
Member

Slazem se ajdine sa tobom, al' ipak ovo nebi trebala raditi policija...Policajci su tu da uvedu kakvu taku pravdu, al' ne sakama.Postoje za to zatvori, razne ustanove itd. A ako se radi o privatnom problemu, onda se to rijesava van radnog vremena (ako si policajac), mada ni to nije primjereno policiji...

Niti jedan automobil nije toliko spor da se sa njim ne moze brzo stici na onaj svijet.
02-03-2007 11:08 AM
feha
Junior Member
**

Volio bi da sam ja bio jedan od ovih. Greska im je sto su snimali a trebali su ga pregaziti dzipom. Zbog ovog idiota sam prije 10 dana platio 330 maraka popravak prozora i kedera . Ja ga zateknem kako obija auto i uhapsi ga policija, zakljucak, po zakonu nije nista ukrao i terete ga za "ostecenje tudje stvari".

02-03-2007 11:10 AM
kam1kaza
Member

svaka im cast, sta me briga za krupne mafijase ne obijaju mi oni auto nego klosari kao ovaj

http://www.fiat-klub.com
http://www.caraudio.ba
02-03-2007 11:16 AM
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

nevjerovatni ste.. kao sto rekoh..to sto su ga premlatili, nisu ga izlijecili. On ce i dalje obijati auta i razbijati prozore, otimati mobitele i sve radi droge.

tako da premlacivanje nema nikakve svrhe.

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
02-03-2007 11:21 AM
Pages (8): « First < Previous 1 2 [3] 4 5 6 7 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  * Ferrari i BG policija, radar * daki 18 914 03-27-2008 02:12 PM
Last Post: ajdin_ze
Winner_first_h4h Policija u Bihacu freak 13 413 03-27-2008 06:58 AM
Last Post: Civic 16V
  Kad policija hoce... Vector 5 399 03-25-2008 05:18 PM
Last Post: poKle
Driving Malo prebrza policija..... Ja_i_Moj_GTI 0 341 10-25-2007 09:41 AM
Last Post: Ja_i_Moj_GTI