|
SARAJEVSKA POLICIJA
|
| Author |
Message |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
RE: SARAJEVSKA POLICIJA
a onda ce drogu kupovati od tih razbijenih stvari. A drogu ce im dostavljati ti krupni mafijasi za koje govorite da vas nije briga za njih
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 02-03-2007 11:22 AM |
|
|
kam1kaza
Member

Group: Registered
Status:
|
|
| 02-03-2007 11:41 AM |
|
 |
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Status:
|
Neznam kako kod vas u drugim gradovima.Ali evo vam jedan primjer od sinoc kojem sam ja prisustvovao licno pa mi recite sta su trebali uraditi.Sinoc oko pola 1 ja i rainman na raskrsnici na semaforuna meokusnicama.Idu 4 idiota pijana i redom otkidaju znakove na trotoaru i kante sa bandera.Iznad same raskrsnice poredase 3 kontejnera preko ceste i odose dalje.Covjek u autu pored mene vadi telefon i zove nekog.Mi stojimo sa dva auta na zelenom i gledamo za njima.Nekih 100 metara od nas ide par i oni oko njih dobacuju.Ja i Rainman se nebi zvali ovakoi kako se zovemo kad nebi krenuli za njima da vidimo dalja desavanja.Momak lijepo govori nemojte momci belaja bezveze.Oni nista i dalje psuju i dobacuju.Mi krenuli stat da ih rastjeramo(razbijemo jer smo zeljni ovakvih mangupa)kad mi specijalci preprecise cestu(dosli su za 3 minute).Izadjose ljudi lijepo i traze dokumente.Pita jedan mene jestel vi vidjeli sta su radili i ja kazem da jesam(kao sto bi i svi trebali ako zelimo da se ovakvima stane u kraj)Jesul to ti sto su otkidali znakove i ja kazem jesu.Hvala prijatno kaze cova.Kazu oni mangupima idete sa nama u stanicu na uzimanje izjava.I jedan mangup(kojeg ja znam)kaze znas li ti ko sam ja.I opet pocinje da psuje sad specijalcima.Ja prije nego sto sam okrenuo glavu vidio da svi leze na zemlji razbijenih faca.I opet ih potrpase u djip i odvukose.E haj sad vi meni recite kako drugacije stati ovakvoj stoci u kraj nego silom.Nece oni mene zaustavit na cesati i maltretirati kao ovog lika na snimku.Znaju oni koga ce.Barem kod nas u Zenici se ne boje nijednog jedinog "mafijasa",nego redom zaustavljaju.
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 02-03-2007 11:42 AM |
|
 |
tasmanian
Senior Member

Status:
|
hm ajdine svaka cast tim u ze, takvi to i zasluzuju. iskreno vjerujem da je i ovaj na snimku to zasluzio mada je ovo pretjerano. jedino sto mi se ne svidje je da je ovo snimano. a zna se i zasto. da bi se pokazalo kako su nasi specijalci face. sta se3 ima *urcit sa snimkom kako ubise boga u nekom koga jednom rukom moze izdekenjat. nek ubije hljeb u njemu ali da to radi ako je zasluzio a ne da snima. da nije snimano mozda bi i proslo kao policijski posao. i ja sam imao posla sa narkomanima i gledao kako specijalci ovdje u tz deru kozu sa njih. ali ni jedan nije imao mobitel da snima i kasnije pokazuje. velika greska jer sad i da su u pravu nahebali su. treba radit svoj posao, svi znamo da standardne policajske metode ne daju puno koristi pri ispitivanju. nemaju nasi skole za to.
And every time you speak her name
Does she know how you told me you'd hold me
Until you died, 'til you died
But you're still alive
|
|
| 02-03-2007 11:53 AM |
|
 |
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Status:
Away
|
Ljudi bez ikakvog puhanja Zenica je uvijek imala policiju stvarno ono ,ljudi su profesionalci i znaju svoj posao izuzetaka uvijek ima i bit ce, bagri treba stat ukraj ali znase na koji nacin i kako ali oovo gazenje momka i ono skini se gol stvarno je neprofesionalno i bolesno
Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
|
|
| 02-03-2007 12:06 PM |
|
 |
Morpheus
Posting Freak

Status:
|
Uvijek ima za i protiv, sada je slucaj da su uhvatili nekog narkica i ovako ga umlacuju. A sta bi bilo da su uhvatili nekog tipa na cesti koji je licio njemu tj. da je tip ono neki evo lupam asistent na faksu (ima jedan slican ovom sa elektrotehnike isto mrsav, isto mindje, isti stil oblacenja) i sada umlate covjeku kosti, jer njih ocito boli kita koga onu tuku ili pak koga oni hoce da pregaze. E sta bi onda govorili bili opet rekao pa ko ga *ebe, bili to rekao da si ti na snimku, ne bi sigurno ne bi. Eto onda trebamo biti fer i reci ako si kriv za nesto ima zatvor, sud, sudija i kazna a ne da sada svako uzima kako hoce pravdu u svoje ruke pogotovo policija koja treba da je primjer ostalim kako se ponasati.
Pa jebote ja ne znam nikoga ko bi izdurao jedno par nagazenja i onako plakao a da ne propjeva ko slavuj zbog neke nevazne stvari, kada samo skontas odose bubrezi *ebo ti tu politiku. Eto a i gdje majketi je sada po propisu da se covjek skine i onda.
|
|
| 02-03-2007 12:30 PM |
|
|
trebamiauto
Member

Status:
|
Svako auto koje sam imao (osim Nissana ) su mi obili. Nedavno mi je i prozor razbijen. Medjutim, jezim se od ovakve policije. Cak sta vise, gade mi se. Lopova ce uvijek biti i ovo sadisticko izivljavanje nece sprijeciti iduceg kokosara da obije necije auto. Oni koji pisu postove tipa "neka su ga razbili" vjerovatno se nikada nisu druzili sa policijom na samo. Ili nikada nisu vidjeli nekoga njima bliskog, greskom uhapsenog, kako pljuje krv tri dana nakon pustanja. Razmislite jos jednom, kakvi ste ljudi?
Imal` zime, Marinko?
|
|
| 02-03-2007 01:11 PM |
|
 |
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Status:
|
Svako auto koje sam imao (osim Nissana  ) su mi obili. Nedavno mi je i prozor razbijen. Medjutim, jezim se od ovakve policije. Cak sta vise, gade mi se. Lopova ce uvijek biti i ovo sadisticko izivljavanje nece sprijeciti iduceg kokosara da obije necije auto. Oni koji pisu postove tipa "neka su ga razbili" vjerovatno se nikada nisu druzili sa policijom na samo. Ili nikada nisu vidjeli nekoga njima bliskog, greskom uhapsenog, kako pljuje krv tri dana nakon pustanja. Razmislite jos jednom, kakvi ste ljudi?
Nisam rekao da ih branim.Nesvidja se ni meni sto su snimali.Samo kazem da neke treba jos gore propustit kroz sake.
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 02-03-2007 01:34 PM |
|
 |
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Status:
|
Svako treba da bude nagrađen ili plati za ono što radi. Svi mi možemo birati hoćemo li raditi pošteno ili krasti. Prema lopovima ne bih imao milosti, ako postoji dokaz krivice, ali ako je kaubojština kao na snimku prisutna onda je problem puno veći od prikazanog. Kolike sa gomile para bacaju na predizborne kampanje, zašto fino ne bi imali zatvor u kojem bi lopovi RADILI i nadoknadili nanesenu štetu i na taj način? Razbio si nekom šajbu - tucaj kamen 6 mjeseci na hljebu i vodi, pa kupi novu onom koga si oštetio! A tek onda odsluži zakonom predviđenu kaznu. Kameru i policajca na svaki parking, ne treba svi radare da drže.
"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
|
|
| 02-03-2007 01:59 PM |
|
 |
Hybrid
Posting Freak

Status:
|
Problem je u tome sto nasi policajci ne vide nista dalje od jebenog radara, toliko ima tih radarskih kontrola a ni jedna nije obiljezena..eto krenite od tog samo, ovakve brutalnosti se ne bi trebale snimat fakat...mrzim narkomane i pobio bi ih redom sve, jer moras bit fakat glup da probas taj heroin....
svidja mi se zamisao, prinudnog rada, to je sasvim ok...
ja sam bio uhapsen greskom, stavili mi lisice, stegli ih i udarili me u glavu, i izveli iz prepunog cluba prije par godina u majici na -15, dovezli me u stanicu (mene i 4 druga) da mi uzmu izjavu i provocirali me sto sam se prepo i sto sam blijed ko krpa, a ja se zaledio napolju ccccc
i najvise me nervira ona redovna saobracajna kontrola, bez ikakve osnovane sumnje te zaustave, to je na zapadu odlicna prilika za tuzbu na policiju...
Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
|
|
| 02-03-2007 02:14 PM |
|
 |
|
|