Post Reply  Post Thread 
Pages (8): « First < Previous 1 2 3 4 [5] 6 7 8 Next > Last »
SARAJEVSKA POLICIJA
Author Message
trebamiauto
Member

Group: Registered
Status: Offline
RE: SARAJEVSKA POLICIJA

Hybrid Wrote:
...mrzim narkomane i pobio bi ih redom sve

Svako ima pravo na svoje misljenje, ali bih te molio da razmislis prije nego sto nesto kazes iliti napises . Ne radi se tu samo o gluposti, a nikada ne znas sta te u zivotu ceka. Cudni su putevi gospodnji. Nisam siguran da li radim dobro sto reagujem na gornju izjavu, ali ne mogoh protiv sebe.

Imal` zime, Marinko?
02-03-2007 02:27 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
pajero1987
Posting Freak

Gledam ovo i vec pola sata ne znam sta da napisem...Prvi put kada sam vidio bilo mi je zao momka...Sto je previse, previse je...Mnogo su ga bili i "plasili raznim metodama"...Ali onda se vratim u stvarnost nase drzave i nasih zivota. Je li ima iko ovde da bar jednom nije mjenjao staklo na autu jer su mu ovakvi i njemu slicni razbijali, radi kasetofona, CD-a, cak i parfema. Meni su naj manje 4 puta razbili staklo...i kada sam poceo da vadim i upaljac jer nisam bio siguran da im ne zafali da zapale joint oni mi ukradu antenu??? Pa dokle??? Istina je da ih je drzava stvorila svojim nemarom prema mladima...i da je mladima jeftinije da se drogiraju nego da idu u skole i na fakultete...ali to sada drzava treba i da sredi jer ako ih "mi" uhvatimo kako nam unistavaju ljubimce a da ne kazem da ih uhvatimo u kuci ili kako nam nama dragu osobu biju i maltretiraju je to bi vec bilo za horor filmova. Moje misljenje je da su jedino pretjerali sto su snimali...koji im je *urac to trebao...a sve ostale lopove i narkomane i ja bih isto...

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
02-03-2007 03:05 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

stanje svijesti i moralne norme sudeci po ovoj diskusiji su opasno poremecene u nasem drustvu.. sad ja ko Kolumbo jel da?

Meni je zao svakog ljudskog bica. nema veze ko je.

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
02-03-2007 03:11 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
BMW-E30
Senior Member

i najvise me nervira ona redovna saobracajna kontrola, bez ikakve osnovane ......

izmjeni komplet policju, skini one koje trose nase pare po caficima i nocnim barovima ,zamrzni privatno bogadstvo tome ,daj dobre plate i rjesen problem.A onaj koje zaradio on nek i dobije sta mu treba.
onaj ko prodaje drogu ..prva bandera i nek visi dok se osusi.
Razbio staklo nekome radi castefona sjeci ruki i nikad vise nece to uradit.
bezvese tuca nekom slomit nos, odma fight 6 rundi sa Evender Holyfield na TV
subota 22 caseva top time,pa ce nikad doc na idea da se tuce bezvese.
nekoga ubio ima samo pravo da sudi neko od famelije ubicu na isti nacin.
silovo nekoga -odma slauf od sisterne u Su***** i otvoraj vodu.
niko se nece bojat -kamera policije- specialaca -vlade kad nisi nista uradio i boris se za civot da nesto postignes.Nec nikad se kriminalitet ukinut ali siguran sam 100% da se maximalno u smanjit da.
tako ja mislim i izatoga stojim .....kome je radikalno stvarno Sorry.

pocelo je ludilo na 4 tocka i vec sam hoda
02-03-2007 03:11 PM
Edis Jasarevic

sjecam se, nekad 1991 ili je to vec bila 1992. godina.

Uglavnom pred rat u doba kada su poceli iz maloljetnickih domova pustati, jer je vec bilo jasno da ce rata biti.

Uglavnom, u moj kvart se vrati jedan klinac.. tada 17 godina. sa 12 godina je ubio covjeka, (izbo ga nozem) i bacilo ga u dom.

Lik se vraca u kvart, ali jos uvijek je stara milicija iz jugoslavije bila. Pa iako je tada bio slobodan, bio je jedan stari miliconer, koji je svake sedmice naisao u kvart potrazio ovog lika, i namlatio ga iz cista mira. Ovaj bi vazda prizno i sto nije i sto jeste.

I pored toga sto ga je mlatio svake sedmice barem jednom, isti lik je nastavljao sa sitnim kradjama, nista specijalno ali ipak kriminal, posto je bio krupniji i budalastiji od ostalih znao je tu i tamo pretuci nekog klinca da bi demonstrirao silu.

DOlazi rat, prvog dana rata, onaj miliconer pogide od rikoseta u rovu.

Milicije vise nema, svi imaju oružje, dolazi rat, ovaj se negdje zagubio, otiso po linijama, u stvari išao da krade. Tokom rata nekad se navuce i na drogu, a pred kraja rata i policija je pocela malo ozbiljnije da radi, pa su istog lika svremena na vrijeme odvodili u stanicu kada bi mu se nakupilo djela, pa bi ga dobro namlatili i onda ostavili neko vrijeme u zatvoru.

Tako je u stvari bio vise u zatvoru nego na slobodi, ali poenta da je pored svih tih silnih batina opet bio sve gori i gori. Kako je droga sve vise uzimala, sve ozbiljnije i ozbioljnije kradje i nedjela je pravio. Policija ga je opet tukla i zatvarala pa ga tukla pa ga pustala, ali sve je to u stvari imalo samo kontra efekt.

Fizicki je lagano propadao. Ali zbog sumanute potrebe za drogom dobijao je hrabrost napadati i duplo vece od sebe, prvenstveno se oslanjajuci na raniju reputaciju.

sve do jednom.. naletio je na covjeka koji mu je zabio sjekiru u ledja.

mislim da je prezivio to (bilo je to prije 3 godine mislim) ali nikad vise nista za nejga nisam cuo. Vjerovatno je umro ili od droge, ili na neki drugi nasilni nacin. Bilo kako bilo...premlacivanja nikakvog efekta nemaju, čak stvaraju nove probleme, jer svaki put kada bi ovaj izasao iz zatvora nasao bi nekog neduznog lika, koji je slabiji od njega i napao ga sa tvrdnjama da ga je on ''ocinkao drotovima''.. Obicno bi tajklinac popio batine i ostao bez para sto bi ih imao uz sebe. Uz to bi ga ovaj narkoman tukao svaki put kad ga vidi.

Policija je pretukla kriminalca, ali bi kriminalac napravio daleko vece zlo cim bi izasao vani.

kome se da citati, shvatit ce poentu ovog posta

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
02-03-2007 03:23 PM
dZaba
Junior Member
**

Gledajuci ovu snimku pade mi jedna izreka na pamet "CILJ UPRAVDAVA SREDSTVA" neznam dali je kriv ili ne al da se ne krece u tom krugu narkomanije nebi sigurno isao na ovaj izlet.

02-03-2007 03:53 PM
Edis Jasarevic

na http://www.ituzla.com/
imate streaming, odnosno mozete pogledati emisiju Crno bijelo.
Potreban vam je real player plugin da bi ste pogledali emisiju.

Prva vijest u ovoj emisiji je ova videosnimka, koju su emitovali.

kada otvorite ituzla.com sa desne strane na dnu sajta imate baner, na njega kliknitei ako imate real audio pocet ce vam streaming emisije

02-03-2007 04:41 PM
Edis Jasarevic

kome treba real player ovdje ga moze downloadovati:
http://forms.real.com/real/realone/intl/...&type=eva1

02-03-2007 04:43 PM
fudbaler_SA
Junior Member
**

Edis Jasarevic Wrote:
sjecam se, nekad 1991 ili je to vec bila 1992. godina.

Uglavnom pred rat u doba kada su poceli iz maloljetnickih domova pustati, jer je vec bilo jasno da ce rata biti.

Uglavnom, u moj kvart se vrati jedan klinac.. tada 17 godina. sa 12 godina je ubio covjeka, (izbo ga nozem) i bacilo ga u dom.

Lik se vraca u kvart, ali jos uvijek je stara milicija iz jugoslavije bila. Pa iako je tada bio slobodan, bio je jedan stari miliconer, koji je svake sedmice naisao u kvart potrazio ovog lika, i namlatio ga iz cista mira. Ovaj bi vazda prizno i sto nije i sto jeste.

I pored toga sto ga je mlatio svake sedmice barem jednom, isti lik je nastavljao sa sitnim kradjama, nista specijalno ali ipak kriminal, posto je bio krupniji i budalastiji od ostalih znao je tu i tamo pretuci nekog klinca da bi demonstrirao silu.

DOlazi rat, prvog dana rata, onaj miliconer pogide od rikoseta u rovu.

Milicije vise nema, svi imaju oružje, dolazi rat, ovaj se negdje zagubio, otiso po linijama, u stvari išao da krade. Tokom rata nekad se navuce i na drogu, a pred kraja rata i policija je pocela malo ozbiljnije da radi, pa su istog lika svremena na vrijeme odvodili u stanicu kada bi mu se nakupilo djela, pa bi ga dobro namlatili i onda ostavili neko vrijeme u zatvoru.

Tako je u stvari bio vise u zatvoru nego na slobodi, ali poenta da je pored svih tih silnih batina opet bio sve gori i gori. Kako je droga sve vise uzimala, sve ozbiljnije i ozbioljnije kradje i nedjela je pravio. Policija ga je opet tukla i zatvarala pa ga tukla pa ga pustala, ali sve je to u stvari imalo samo kontra efekt.

Fizicki je lagano propadao. Ali zbog sumanute potrebe za drogom dobijao je hrabrost napadati i duplo vece od sebe, prvenstveno se oslanjajuci na raniju reputaciju.

sve do jednom.. naletio je na covjeka koji mu je zabio sjekiru u ledja.

mislim da je prezivio to (bilo je to prije 3 godine mislim) ali nikad vise nista za nejga nisam cuo. Vjerovatno je umro ili od droge, ili na neki drugi nasilni nacin. Bilo kako bilo...premlacivanja nikakvog efekta nemaju, čak stvaraju nove probleme, jer svaki put kada bi ovaj izasao iz zatvora nasao bi nekog neduznog lika, koji je slabiji od njega i napao ga sa tvrdnjama da ga je on ''ocinkao drotovima''.. Obicno bi tajklinac popio batine i ostao bez para sto bi ih imao uz sebe. Uz to bi ga ovaj narkoman tukao svaki put kad ga vidi.

Policija je pretukla kriminalca, ali bi kriminalac napravio daleko vece zlo cim bi izasao vani.

kome se da citati, shvatit ce poentu ovog posta

shvatio sam sta si zelio da kazes, ali zaboravljas da je lesenje tog domca "pozitivno" uticalo na ostale potencijalne delikvente koji su to gledali

you know me! Mr. Green

02-03-2007 05:05 PM
Edis Jasarevic

na zalost nije pozitivno utjecalo...

evo sad je u Centralnom Dnevniku na Hayatu emitovana snimka

02-03-2007 05:09 PM
Pages (8): « First < Previous 1 2 3 4 [5] 6 7 8 Next > Last »
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  * Ferrari i BG policija, radar * daki 18 813 03-27-2008 02:12 PM
Last Post: ajdin_ze
Winner_first_h4h Policija u Bihacu freak 13 390 03-27-2008 06:58 AM
Last Post: Civic 16V
  Kad policija hoce... Vector 5 387 03-25-2008 05:18 PM
Last Post: poKle
Driving Malo prebrza policija..... Ja_i_Moj_GTI 0 332 10-25-2007 09:41 AM
Last Post: Ja_i_Moj_GTI