Post Reply  Post Thread 
Pages (4): « First < Previous 1 2 [3] 4 Next > Last »
SARAJEVSKI RULET
Author Message
Most Wanted
Member

Group: Registered
Status: Offline
RE: SARAJEVSKI RULET

smijesno Razz

da te volim oduvijek sam znao...
11-19-2006 11:34 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
igyracer
Member

nemogu da vijerujem sta se desava, zar je neciji zivot vrijedan 25000 eura, ja i sam znam proci na crveno ali to su rijetke slucajnosti a brzine pravo male, ako je tim ljudima do kurcenja sa autima neka to ispolje na 402, ili na nekim slicnim takmicenjima. uzas zivi

catch me if you can
11-20-2006 09:37 AM
Schumi
Senior Member

Pa ne mogu da vjerujem,sta sve ljudi nece pricati...Sad ispade da je nasa policija tako dobra da je sve ovo otkrila...Ova prica je izmisljena iz ko zna kojih razloga...

Mrzim ljude koji uzimaju drogu.Posebno graničare!
11-20-2006 06:37 PM
Hayabusa
Member

Schumi Wrote:
Pa ne mogu da vjerujem,sta sve ljudi nece pricati...Sad ispade da je nasa policija tako dobra da je sve ovo otkrila...Ova prica je izmisljena iz ko zna kojih razloga...

Majke mi moje ovdje je neko LUUUUDDD!!!!

Ovo je veca naucna fantastika nego Star Trek.

Ccccccccccc, nekad se pitam o cemu razmisljaju ljudi kad daju izjave.

11-21-2006 08:17 AM
herkules
Posting Freak

Hayabusa Wrote:

Schumi Wrote:

Majke mi moje ovdje je neko LUUUUDDD!!!!

Ovo je veca naucna fantastika nego Star Trek.

Ccccccccccc, nekad se pitam o cemu razmisljaju ljudi kad daju izjave.

Ma ajd sto je lud nego je neko i naivan pa takvu vijest stave na Dnevnik.

...0-100KM/h 9.3sec 402m-17.2sec
Testirano G-techom
11-21-2006 11:30 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
pajero1987
Posting Freak

Sve cista izmisljotina...

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
11-21-2006 11:58 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
passenger57
Posting Freak

igy Wrote:
nemogu da vijerujem sta se desava, zar je neciji zivot vrijedan 25000 eura, ja i sam znam proci na crveno ali to su rijetke slucajnosti a brzine pravo male, ako je tim ljudima  do kurcenja sa autima neka to ispolje na 402, ili na nekim slicnim takmicenjima. uzas zivi

taman takvi kreteni nam trebaju na SR402...nek idu na rulet u kanjon ibra ili morace...

Forza Ferrari!!!
11-21-2006 10:34 PM
Al_Galone
Member

Pa sve da je neka bjeda i spremna to uciniti odakle mu 20 000 Eura da da polog pod broj jedan,a licno mislim da je nemoguce u 14 sati postici 150kmh pri onakvoj guzvi pa s kakvim god autom! Ovo je neka opasna izmisljotina,al za svaki slucaj drzite oci otvorene uvijek se moze naci neki debil koji ce mozda sam za sebe trenirati Smile da vidi jel moguce Smile))
Koji idiotluk cccc

http://bmwklub.net/
11-22-2006 07:41 AM
Katz
Administrator

Group: Administrators

Stigla informacija i kod nas.

Шпиц, број 147, 22.11.2006

[Печати ја статијата] [Испрати ја статијата на пријател]

Луди трки низ Сараево

Сараево - Сараево го зафати нова возачка треска во стилот на адреналинските видеоигри „Нид фор спид“, ама ситуацијата е многу посериозна бидејќи во прашање се човечки животи, известува МИА. Како што пишуваат медиумите во БИХ, најхрабрите на обложувањата можат да заработат и до 20.000 евра.
Влогот за учество во овие луди игри може да достигне и до 25.000 евра. Ако возачот успешно ја изврши задачата, т.е. пројде на црвено светло на семафор со огромна и претходно договорена брзина, го добива назад влогот за учество и ја добива и наградата. Во спротивно, останува без се.
- Висината на влогот зависи од фреквентноста на пешаците на пешачките премини на пооделни улици, но и од периодот во кој возачот со брзина од 150 километри на час ќе мине на црвено светло. За сега најценетиот премин низ црвено на семафор се наоѓа на крстосницата пред зградата на Претседателството на БИХ и тоа во 14 часот - вели Адис Хајруловиќ за „Дневни лист“. Тој бил учесник во класичните „улични брзински трки“ низ Сараево, но не сака да учествува во најновата игра со смртта.

Forever #1

Igor Savic - Gonza
11-22-2006 11:25 AM
dejanGTI
GTI Killer

ma budale u svakom slucaju... evo neki clanak iz novina

novine GLAS JAVNOSTI Wrote:
Ivan Pavlović (24) poginuo u udesu u Ulici Vojvode Stepe
"Beogradski rulet" odveo u smrt

Ivan Pavlović (24) poginuo je sinoć, oko 20 sati, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Ulici Vojvode Stepe, ispred studentskog doma "Četvrti april". Pavlović je, vozeći velikom brzinom crveni "golf 2" izgubio kontrolu nad vozilom i direktno udario u automobil "mazda 323" (BG 533-082), koji se kretao u suprotnom pravcu. Posle silovitog udara nesrećni mladić je na mestu ostao mrtav, dok su u "mazdi" povređeni Milorad Popović i njegova supruga, koji, uprkos povredama nisu u životnoj opasnosti.
Prema izjavama šokiranih očevidaca koji su se okupili na mestu nesreće, u Ulici Vojvode Stepe sinoć su mogle da se vide filmske scene. Oni su ispričali da je "golf", pre nego što se desio sudar, za dlaku izbegao nekoliko vozila i da je u više navrata projurio ulicom.

- Vozio je stvarno brzo, krivudajući ulicom, tramvajskim šinama, čak i trotoarom. Pre nego što je udario u mazdu jedva je izbegao jedan taksi, a onda je naleteo pravo na "mazdu". Pre sudara čuli smo škripu i potpisivanje guma, i okretanje u mestu. Bilo je zastrašujuće, pa smo prijavili policiji - ispričao je jedan od očevidaca.
Vozač "mazde" pokušao je da izbegne udes tako što je skrenuo na trotoar. Ipak, sve se desilo munjevito, i nije bilo vremena za bilo kakvu reakciju. Posle jakog udara oba auta bila su potpuno smrskana. Nesrećni mladić nepomično je ležao preko suvozačevog sedišta. "Mazda" je bila toliko oštećena da su povređeni članovi porodice Popović izvučeni iz olupine tek pošto su vatrogasci posekli lim. Sa njima je u vozilu bila ćerka koje je, srećom, zadobila samo nekoliko ogrebotina.

Dejan Kuzmanović, Beograd

V-Motor&Reihenmotor 1, 5, 3, 6, 2, 4!
VRSIX
11-22-2006 05:59 PM
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: