Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First [1] 2 Next > Last »
Sastanak dijela vozača "Una" 10.11.2006
Author Message
M3
Senior Member

Group: Registered
Status: Offline
Sastanak dijela vozača "Una" 10.11.2006

Kad smo već kod slijedeće sezone, može li nam neko reći šta se pričalo u petak na tom famoznom sastanku u "Uni" , gdje su se kako čujem okupili vozači brdskog prvenstva (ali samo odabrani) i predstavnici BIHAMK-a ?
Čuo sam čak i varijantu koja mi zvuči nebulozno - da su pozvana samo po trojica prvoplasiranih, ali izgleda da ni to nije slučaj, pa eto ako vam nije teško da nama "običnoj raji" Rolling Eyes prenesete šta se tamo dešavalo...

M3 E30 - The Ultimate Driving Machine
11-14-2006 08:39 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
RE: Sastanak dijela vozača "Una" 10.11.2006

opaaaa secret meeting aaaaaa

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
11-14-2006 08:51 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Ismet
Member

Sastanak u Uni je sazbvan na inicijativu BIHAMK-a. Na sastanak su pozvani po trojica prvoplasiranih iz svake klase. Razlog sazivanja samo navedene trojice prvoplasiranih jeste u tome što se smatralo da su oni najpozvaniji za prvi razgovor na temu reorganizacije auto karting sporta.
Na sastanku je saopšteno da se pokreću aktivnosti oko reorganizacije auto karting sporta u BiH na taj način da bi se organizovao-lo udruženje auto i karting sportskih klubova, slično kako je to urađeno u drugim zemljama: Hrvatska (HAMŠK), Slovenija i druge zemlje.
Nažalost, na sastanku je bilo prisutno svega 12-13 vozača, koji su iznijeli svoje viđenje.
Na samom sastanku nije bilo ništa konkretno, izuzev informacije o planu pokretanja aktivnosti, o čemu će biti obaviješteni svi zainteresovani i klubovi i takmičari.

Inače, aktivnost na organizaciji i pripremi sezone 2007. teku uobičajenim tempom i očekuju se prijave trka.

11-14-2006 09:19 AM
M3
Senior Member

Ismet Wrote:
Na sastanak su pozvani po trojica prvoplasiranih iz svake klase. Razlog sazivanja samo navedene trojice prvoplasiranih jeste u tome što se smatralo da su oni najpozvaniji za prvi razgovor na temu reorganizacije auto karting sporta.

Mislim da je kriterij za određivanje ko je pozvan da odlučuje o sudbini autosporta u BiH smiješan Rolling Eyes
Vozača ipak ima 50-ak...pravi aparthejd
Pa kad se trojica prvoplasiranih dogovore kako će nam izgledati prvenstvo, neka sami voze.Rolling Eyes
A mi od od 3. mjesta pa dole  ćemo napraviti sastanak u pivnici u mojoj mahali i organizovati jedno amatersko prvenstvo pod nazivom :
"Prvenstvo slabo plasiranih vozača BiH"
p.s.
Sabe mi je rekao da je prisustvovao, a on je 4. u klasi ?

This post was last modified: 11-14-2006 09:50 AM by M3.

11-14-2006 09:41 AM
Ismet
Member

Enga, ima na papiru 50-tak vozača. A znaš li kako izgleda sastanak sa vozačima? zar misliš da ima išta konkretno od strane vozača predloženo? od tih 50-tak, na trci se pojavi 35 maksimalno.

11-14-2006 10:06 AM
M3
Senior Member

Ma neće ni biti dok se na ovom principu organizuju sastanci.
I dok neki misle da su baš oni nadležni da odlučuju o sudbini autosporta.

This post was last modified: 11-14-2006 10:20 AM by M3.

11-14-2006 10:20 AM
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

zato treba postojati udruzenje vozaca Smile sto nema sanse da se desi dok je ova vozacka postava i ovakvo razmisljanje u BIHAMK-u.

mada se ovaj sastanak mogao i drugacije i transparentnije napraviti. Ali kako pushe vjetar u zadnje vrijeme, vozacima ce biti neophodno napraviti asocijaciju, ili se jednostavno poklopit usima i pomiriti se sa svime.

Ima i treca opcija. ne voziti uopste Smile ali se to nece desiti. Znam samo jednog vozaca koji je popizdio reko da nece voziti i nije vozio. Neko vrijeme. pa se opet vratio

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
11-14-2006 10:43 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sandor
Junior Member
**

Enga mislim da nisi puno propustio osim dobre klope i pića... nista nije konkretno predlozeno, a ni dogovoreno, samo je nagovijesteno kako ce se "nesto" u buducnosti transformisati!?!?!?Valoranim01 Nije receno ni kada, ni kako, ni ko bi trebao da preuzme u buducnosti organizaciju takmicenja koja bi i nakon preuzimanja bila pod kapom BIHAMK-a. Nezvanicno se saznaje da su za iducu godinu sigurne dvije trke u BIH (Cazin i Igman), Split, Tara, neka od staza u CG, i eventualno Srebrenica kao nova staza.
I ja sam pozvan telefonom na sastanak tako da stvarno ne znam ko je sve bio pozvan.

Pozdrav,
Neven

11-14-2006 11:40 AM
M3
Senior Member

Ne mislim da sam puno propustio i nije mi žao, ali mi se ne sviđa način na koji je sve organizovano...
I vjerujte mi, nisam jedini kojeg to iritira, nego jedini kažem da mi smeta.

11-14-2006 12:31 PM
tata
Posting Freak

M3 Wrote:
Ne mislim da sam puno propustio i nije mi žao, ali mi se ne sviđa način na koji je sve organizovano...
I vjerujte mi, nisam jedini kojeg to iritira, nego  jedini kažem da mi smeta.

http://www.pungas.com/forum/BH-PRVENSTVA-t-12689.html¸ ,PLUS

jucerasnji sastanak ,PLUS

mijesto gdje se odrzava sastanak ,PLUS

vlasnik mijesta gdje se odrzava sastanak , JEDNAKO JE
..................................................................................................Sve ono o cemu sam pokrenuo temu prije mijesec dana.

11-14-2006 01:16 PM
Pages (2): « First [1] 2 Next > Last »
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Komentar na proglašenje vozača godine... Sandor 10 893 02-09-2007 09:51 PM
Last Post: ajdin_ze
  Boris Miljevic – brdski sampion grupe SP za CEZ 2006  2 zlaja ban 11 1,370 11-27-2006 09:36 AM
Last Post: oldman
  Proglasenje pobjednika 2006 - slike BoB 0 556 11-20-2006 04:29 PM
Last Post: BoB
  Boris Miljevic – brdski sampion grupe SP za CEZ 2006 Katz 44 2,840 10-25-2006 02:07 PM
Last Post: M3
  OSV auto slalom - Plasman za sezonu 2006 BoB 6 563 10-20-2006 09:04 AM
Last Post: BoB

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: