|
Sastanak vozača
|
| Author |
Message |
boris
Member

Group: Registered
Status:
|
Ma stariji idu linijom manjeg otpora,u stilu polako lecice,dok mi mladji to ne gledamo tako.Osim toga od nas recimo mladjih samo nas 4-5 se trudimo nesto da promjenimo,dok ostale boli ona stvar.Sve vise sumnjam da 70% vozaca smatra da je ovo sve ok i da ne treba nista mijenjati.I jos sto je gore dosta njih to smatra dobrim tefericom za vikend,tako da im je svejedno kakav je pravilnik,sto je mali broj trka itd...
to najbolje mozes vidjeti i kroz rezultate,u svakoj klasi godinama imas po 4-5 vozaca koji se voze u vrhu i skidaju vremena iz sezone u sezonu dok ostalih 35 stagnira i voze se tu gdje su.
|
|
| 12-18-2003 10:38 PM |
|
|
egzekutor
Junior Member

Status:
|
Svaka čast Edise.
Skontao si u čemu je glavni problem kod naših trkača. Od Fadila će rijetko ko doči do riječi. On je najpametniji, najbrži, najsposobniji itd. Pošto je riječit niko se i ne trudi da kaže svoje mišljenje.
Kakva asocijacija i ostale gluposti? Od toga nema ništa. BIHAMK je titrao oko Fadila &Co i kupio ih je sa par obečanja. Dokaz za to je sastanak u UNI koju je ''Asocijacija''msmatrala za domaći teren. Zabi im ga BIHAMK na domačoj stazi.
ISTINA JE BOLNA
|
|
| 12-19-2003 07:08 AM |
|
 |
Kenan
Senior Member

Status:
|
Ako su aktivnosti savjeta "zapele" onda bi koordinatori trebali sazvati novi sastanak sa predstavnicima iz klubova, da se odredi sta dalje. Zbog toga ise na kraju krajeva i zovu koordinatori
|
|
| 12-19-2003 07:18 AM |
|
 |
doma
Member

Status:
|
Ljudi sto se tice moje klase H3 mi smo se dogovorili oko problema koji nas tiste i to ovako.Bitni ciljevi su > 1. Tehnicka komisija,2.klasa da se ne mijenjaju ili ukoliko se mijenjju onda sa novim tezinama unutar klase,3. Kalendar da se donese do 15.01.2004. i 4. Pravilnik da se donese zajedno sa kalendarom utrka.Mislim da su ovo takodje problemi ostalih klasa i ukoliko ovo uradimo kako treba moglo bi se nesto i popraviti u ovom sportu. Nadam se da ce ljudi i BIHAMK-a uvaziti ove prijedloge i da mozemo naci zajednicka rijesenja.
|
|
| 12-19-2003 08:09 AM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
A zašto kalendar nije do sada objavljen?
koliko znam u Hrvatskoj je objavljen, a evo kada su mogli objaviti i datum trke u Sarajevu za koju niko ne zna da ce se zaista i voziti, i koja ce kostati bijesnu sumu novca mozda i ko zadnja dva prvenstva, zasto se ne bi mogao objaviti i zvanicno kaledanr utrka za narednu sezonu..
Pa kada moze Sarajevo 2004 biti u FIA kalendaru zar se dosad nije mogao objaviti taj fuc*** kalendar.
U čemu je problem?
Ja vidim veci probleme u orgabnizaciji SUpercupa nego u organizaciji BH prvenstva.
Bice interesantno vidjeti danasnji sastanak
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 12-19-2003 09:50 AM |
|
 |
|
|