Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First [1] 2 Next > Last »
Sastanak vozača
Author Message
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status: Offline
Sastanak vozača

Kažu sutra u 18.00

Koliko mi rekoše tu će biti i direktor BIHAMK-a.. ko je sada to organizator i ko koga poziva?

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
12-18-2003 05:41 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
boris
Member

Group: Registered

Da sutra u 18h je sastanak ali po prva trojca iz svake klase.Sastanak je zakazao gdin.Elmedin Bajramovic.Mislim da je BIHAMK napokon odlucio da saslusa vozace pa makar i po prvu trojcu.Sto se tice unije vozaca ne znam sta se desava.Kontaktirao sam kolege iz koordinacionog odbora,ali nemam od njih nekih povratnih informacija,niti mogu doci do gdina.Sabeta kod kojeg su trebali doci predlozi klubova.Ja trenutno imam predloge od VERANO SPORTA I TEHNOSINTA.Molio bi predstavnike klubova koji posjecuju PUN GAS da mi posalju svoje predloge preko privatnih poruka foruma.

12-18-2003 06:37 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edis Jasarevic

to mu dodje kao ''zaobilaženje'' asocijacije/savjeta/ (dajte smislite vise neko ime Laughing ).

Zašto se to onda održava u Uni, zašto ne u BIHAMK-u?

TO mi sve nesto nelogicno, zakuhava se lagano neka situacija samo pitanje je ko ce deblji kraj izvuc

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
12-18-2003 06:41 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
boris
Member

po informacijama koje imam to je zamisljeno kao neka radna vecera.i ovo je dobro mozda se desi nesto,posto je kod nas obicaj da se sve zavrsava u kafani.BIHAMK mora sad da se uozbilji,jer organizacija dvije medjunarodne trke nije mala stvar i zbog toga moraju prvo srediti svoje dvoriste da bi mogli napolje.

12-18-2003 06:55 PM
Edis Jasarevic

heheh..kad rece da se pocisti u svom dvoristu... Smile

neki dan sam cuo za jedan, odnosno dva ovako radikalna prijedloga kako da se vozaci revansiraju BIHAMK-u za sve sto se desilo u 2003. godini.

Manje radikalniji prijedlog jeste da svi vozaci dodju na prvu trku u sezoni sve se fino spreme, odvezu trening u subotu, i sutra kada dodje vrijeme da se starta utrka i kada cike iz BIHAMK-a kazu ''e hajmo na start'' da se svi fino pokupe, auta na prikolicu i svi kuci odu bez odvezene trke :-9

drugi radikalniji prijedlog je slican ali se ne zavrsva sa mirnim odlaskom kuci nego lupanjem mjerne sluzbe Smile heheh

12-18-2003 07:07 PM
gordon
Member

Nije loša kombinacija ni prvoplasirani u klasama...
nisu ni malo naivni, valjda će se znati izboriti za sebe . Kad kazem "izboriti"
mislim na kalendar trka objavljen na vrijeme, klase na vrijeme i trebali bi insistirati na većoj medijskoj paznji.
Ponavljam : nisu naivni da samo saslušaju predstavnike BIHAMK-a , poklope se ušima i odu kući

12-18-2003 07:28 PM
Edis Jasarevic

Quote:
Nije loša kombinacija ni prvoplasirani u klasama...

aha ..niej losa.. ostali i tako nisu interesantni i ko njih je**** Smile

e brate sto se zadovoljavate mrvicama.

12-18-2003 07:45 PM
gordon
Member

Sad nisam ni u jednom trenutku pomislio ko ih...
i sad je više vozača predviđeno za sastanak jer je savjet vozača predlozio pet a ne tri puta op pet

12-18-2003 08:15 PM
boris
Member

Vidjeo si Edise i da na ova dva predhodna sastanka vozaca su dosli uglavnom vozaci koji se voze u vrhu i koji stvarno ulazu u auto-sport,ostali ko da nisu zainteresovani ili im je dobro sa 3-4 trke u prvenstvu.Osim toga kad pogledas vozace koji su pozvani na sastanak vidjeces da su to isti vozaci koji su bili i na sastancima.Moras uzeti uobzir i to da ce se uvijek prije uvaziti savjet Fadila,Nevena,Bakira,Conje,Zakira nego nekih drugih vozaca,jer su to ljudi sa 20 i vise godina u tom sportu i uvazavaju ih.

12-18-2003 08:17 PM
Edis Jasarevic

ma ne znam.. ovi sto su mladji i neiskusniji ko da se boje straijih i iskusnijih.. Postujem da treba postojati nekakv respekt, ali to ne znaci da uvijek vjeciti vozaci trebaju voditi glavnu rijec.

Prije nego vremena mi je u gostima bio Katz i donio mi je slike iz Makedonije sa njihovog prvenstva (ubices em Katz, jos nisam stavio slike), i kako vidim tamo je prosjek starosti vozaca jako nizak. Recimo da je vecina vozaca negdje oko 25 godina do 30.

Ne znam, ali ovi stariji vozaci ko da su uzeli sve na sebe- treba pustiti malo i mladje da nesto kazu ili makar da se barem nesto pitaju. Ovako ispada da 5-6 ljudi odlucuju u ime 50-60.

Bili smo svi na sastanku i vidjeli smo kako se predlazu ljudi. Sistemom : ''Evo ja predlazem sebe'' i onda cujes da je neko protiv a svi ostali misle da se neko zeza, jer zaboga sta ima ko biti protiv Smile Laughing

Ili ono predlozi se covjek, koji od pocetka to komplicira ne bi li ostali mislili da je on tako iskusan i pametan u tim stvarim i ne bi li im nadoslo da sad treba tog covjeka gurnuti da vodi ostale. I kada ih on onako perfidno ubijedi da je najbolej da on to radi, onda ga svi predloze a ostali se sloze- i ono sad on ''ma necu ja ljudi to, vako nako'' a vamo crce da upadne u kombinaciju.

Ovi sto su mladji pravo isprepadani.. Opravdano ili ne? Twisted Evil Laughing

12-18-2003 08:29 PM
Pages (2): « First [1] 2 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Komentar na proglašenje vozača godine... Sandor 10 950 02-09-2007 09:51 PM
Last Post: ajdin_ze
  Sastanak dijela vozača "Una" 10.11.2006 Engin 17 1,048 11-15-2006 10:39 AM
Last Post: josipovic
  Osniva se udruženje vozača brdsko-brzinskog šampionata BIH niho 27 1,716 04-12-2006 04:44 AM
Last Post: josipovic
  Odrzan sastanak u BIHAMK-u doma 1 496 06-24-2004 07:33 AM
Last Post: GMiljkovic
  HITAN SASTANAK VOZACA BRDSKOG PRVENSTVA BIH doma 15 1,190 06-19-2004 12:17 PM
Last Post: Edis Jasarevic

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: