|
Sastanak vozača
|
| Author |
Message |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
Sastanak vozača
Kažu sutra u 18.00
Koliko mi rekoše tu će biti i direktor BIHAMK-a.. ko je sada to organizator i ko koga poziva?
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 12-18-2003 05:41 PM |
|
|
boris
Member

Group: Registered
Status:
|
Da sutra u 18h je sastanak ali po prva trojca iz svake klase.Sastanak je zakazao gdin.Elmedin Bajramovic.Mislim da je BIHAMK napokon odlucio da saslusa vozace pa makar i po prvu trojcu.Sto se tice unije vozaca ne znam sta se desava.Kontaktirao sam kolege iz koordinacionog odbora,ali nemam od njih nekih povratnih informacija,niti mogu doci do gdina.Sabeta kod kojeg su trebali doci predlozi klubova.Ja trenutno imam predloge od VERANO SPORTA I TEHNOSINTA.Molio bi predstavnike klubova koji posjecuju PUN GAS da mi posalju svoje predloge preko privatnih poruka foruma.
|
|
| 12-18-2003 06:37 PM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
to mu dodje kao ''zaobilaženje'' asocijacije/savjeta/ (dajte smislite vise neko ime ).
Zašto se to onda održava u Uni, zašto ne u BIHAMK-u?
TO mi sve nesto nelogicno, zakuhava se lagano neka situacija samo pitanje je ko ce deblji kraj izvuc
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 12-18-2003 06:41 PM |
|
 |
boris
Member

Status:
|
po informacijama koje imam to je zamisljeno kao neka radna vecera.i ovo je dobro mozda se desi nesto,posto je kod nas obicaj da se sve zavrsava u kafani.BIHAMK mora sad da se uozbilji,jer organizacija dvije medjunarodne trke nije mala stvar i zbog toga moraju prvo srediti svoje dvoriste da bi mogli napolje.
|
|
| 12-18-2003 06:55 PM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
heheh..kad rece da se pocisti u svom dvoristu... 
neki dan sam cuo za jedan, odnosno dva ovako radikalna prijedloga kako da se vozaci revansiraju BIHAMK-u za sve sto se desilo u 2003. godini.
Manje radikalniji prijedlog jeste da svi vozaci dodju na prvu trku u sezoni sve se fino spreme, odvezu trening u subotu, i sutra kada dodje vrijeme da se starta utrka i kada cike iz BIHAMK-a kazu ''e hajmo na start'' da se svi fino pokupe, auta na prikolicu i svi kuci odu bez odvezene trke :-9
drugi radikalniji prijedlog je slican ali se ne zavrsva sa mirnim odlaskom kuci nego lupanjem mjerne sluzbe heheh
|
|
| 12-18-2003 07:07 PM |
|
 |
gordon
Member

Status:
|
Nije loša kombinacija ni prvoplasirani u klasama...
nisu ni malo naivni, valjda će se znati izboriti za sebe . Kad kazem "izboriti"
mislim na kalendar trka objavljen na vrijeme, klase na vrijeme i trebali bi insistirati na većoj medijskoj paznji.
Ponavljam : nisu naivni da samo saslušaju predstavnike BIHAMK-a , poklope se ušima i odu kući
|
|
| 12-18-2003 07:28 PM |
|
|
Edis Jasarevic

Status:
|
Nije loša kombinacija ni prvoplasirani u klasama...
aha ..niej losa.. ostali i tako nisu interesantni i ko njih je**** 
e brate sto se zadovoljavate mrvicama.
|
|
| 12-18-2003 07:45 PM |
|
 |
gordon
Member

Status:
|
nisam ni u jednom trenutku pomislio ko ih...
i sad je više vozača predviđeno za sastanak jer je savjet vozača predlozio pet a ne tri puta op pet
|
|
| 12-18-2003 08:15 PM |
|
 |
boris
Member

Status:
|
Vidjeo si Edise i da na ova dva predhodna sastanka vozaca su dosli uglavnom vozaci koji se voze u vrhu i koji stvarno ulazu u auto-sport,ostali ko da nisu zainteresovani ili im je dobro sa 3-4 trke u prvenstvu.Osim toga kad pogledas vozace koji su pozvani na sastanak vidjeces da su to isti vozaci koji su bili i na sastancima.Moras uzeti uobzir i to da ce se uvijek prije uvaziti savjet Fadila,Nevena,Bakira,Conje,Zakira nego nekih drugih vozaca,jer su to ljudi sa 20 i vise godina u tom sportu i uvazavaju ih.
|
|
| 12-18-2003 08:17 PM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
|
|
| 12-18-2003 08:29 PM |
|
 |
|
|