|
seat cordoba+problem brava
|
| Author |
Message |
rotokn
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
seat cordoba+problem brava
Ja se unaprijed izvinjavam ako krsim neka pravila,novi sam na forumu pa koristim podforum slican mom problemu.naime imam seata cordobu 2001.god. problem su brave na vratima.kod hladnog vremena (-1...)ne mogu da otvorim prednja vrata niti suvozačeva.nekad ni zadnja ulazim kroz gepek.kad se auto dovoljno zagrije(unutrasnjost)brave prorade .molim sve koji mogu da mi pomognu oko ovoga problema ili su imali sličan da mi odgovore-Hvala
|
|
| 12-26-2007 02:03 PM |
|
|
MK516
BMW MOD 516

Status:
|
RE: seat cordoba+problem brava
Ništa me ne pitajte o BMW-u jer ja solim pamet velikanima. Ljudski bezobrazluk stvarno nema granica!!!
|
|
| 12-26-2007 02:25 PM |
|
 |
rotokn
Junior Member

Status:
|
[quote=MK516]
nije problem u ledjenju ,bar ja mislim tako nego u hladnom vazduhu posto auto bude u garazi,rucica za otvaranje vrata nema nikakvog otpora.medjutim kada se auto unutar zagrije rucica radi normalno.
|
|
| 12-26-2007 02:35 PM |
|
 |
MK516
BMW MOD 516

Status:
|
Onda pitaj Ajdin_Ze, on to zna. Žao mi je što ne mogu pomoći
Ništa me ne pitajte o BMW-u jer ja solim pamet velikanima. Ljudski bezobrazluk stvarno nema granica!!!
|
|
| 12-26-2007 05:20 PM |
|
 |
rotokn
Junior Member

Status:
|
hvala,mozda jos netko procita moje pitanje pa mi odgovori
|
|
| 12-26-2007 06:35 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
pokusaj namazati vazelinom keder i podmazati brave sa recimo wd40.
meni je to pomagalo sa Golfom. Na alfi nemam uopste tih problema, ne lede vrata uopste.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 12-27-2007 06:20 PM |
|
|
rotokn
Junior Member

Status:
|
|
|
| 12-28-2007 07:46 PM |
|
 |
GoNgO
Junior Member

Status:
|
isti problem isto auto..doduse malo starije,
meni se do desi kad operem auto a pravo je hladno..kod mene je ona vakom centralna brava. i ona odkljuca ali rucka 0 bodova isto kao da nema spoja za bravom, ali nakon nekih 50 puta uspijem otvoriti. kad se ugrije auto radi normalno.. predpostavljam da voda udje u steku pa zaledi ali mozda i grijesim..kod mene se to desava samo kad oprem auto
|
|
| 01-14-2008 09:43 PM |
|
 |
poKle
Senior Member

Status:
|
Ja se unaprijed izvinjavam ako krsim neka pravila,novi sam na forumu pa koristim podforum slican mom problemu.naime imam seata cordobu 2001.god. problem su brave na vratima.kod hladnog vremena (-1...)ne mogu da otvorim prednja vrata niti suvozačeva.nekad ni zadnja, ulazim kroz gepek.kad se auto dovoljno zagrije(unutrasnjost)brave prorade .molim sve koji mogu da mi pomognu oko ovoga problema ili su imali sličan da mi odgovore-Hvala
sreca pa imas garazu
|
|
| 01-14-2008 09:54 PM |
|
 |
malagic
Junior Member

Status:
|
[quote=rotokn]
Ja se unaprijed izvinjavam ako krsim neka pravila,novi sam na forumu pa koristim podforum slican mom problemu.naime imam seata cordobu 2001.god. problem su brave na vratima.kod hladnog vremena (-1...)ne mogu da otvorim prednja vrata niti suvozačeva.nekad ni zadnja, ulazim kroz gepek.kad se auto dovoljno zagrije(unutrasnjost)brave prorade .molim sve koji mogu da mi pomognu oko ovoga problema ili su imali sličan da mi odgovore-Hvala
Imao slican tj haman isti problem sa Seat IBIZA 2001, prvo nije mi htio da otkljucava vozaceva vrata na dugme (wd 40 sredio stvar - ubacio cjevcicu u bravu i naprskao, malo vise )
a sto se tice da vrata da ne funkcijonisu, to se desava zato sto se sajla od steke zaledi u svom panciru. tako da najcesce pucaju rucke vrata i steke...
Moj savjet, prvo dobro naprskaj wd 40 u brave, meni je 100 % sredilo stvar, pa onda dalje ako ne bude to valjalo, skidaj tapacirung vrata pa redom, sajle i brave dobro sprejuj i podmazuj...
Poz
This post was last modified: 01-23-2008 07:46 PM by malagic.
|
|
| 01-23-2008 07:43 PM |
|
 |
|
|