|
Serkan....
|
| Author |
Message |
Fele
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
RE: Serkan....
Nije mu onda dzaba SERKAN ime
FK automotive - prodaja - Pioneer
|
|
| 12-05-2007 10:18 AM |
|
|
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Group: Administrators
Status:
|
ajdin_ze ... iskreno,za tebe nisam cuo nista lose po pitanju posla,vec samo pohvale takodje.Nedavno mi je jedan momak,nakon sto smo razgovarali nesto o autima,odnosno ja se izjadao kako mi je auto u kvaru i da me nesto zeza struja,uze ti on list papira i podje crtati meni mapu gdje se ti nalazis,odnosno tvoja radnja,dao mi broj tvog mobitela,ima i prezime i ovako mi rece....
.... EH OVAJ MOMAK CE TI GARANT POPRAVITI AUTO,DOBAR JE MAJSTOR!..
Ako se sjecas nazvao sam te proslog mjeseca,ali mi auto zaaglavilo kod drugih ljudi,a vec sam im dao dobrih para i logicno je da moram cekati rezultate.
Zato ja kazem,pusti to skup,nije skup....da sam ja npr. odmah naisao na tebe,odnosno odveo ti auto da se popravi i da si ti meni to sredio sto prije,ma nema tu cijene da se kaze SKUPO...jer kad te neko izvuce iz sosa,to treba platiti,a i nagraditi.
Puno pozdrava!
Jel to onaj Uno TURBO?Ili je neko drugo auto.Iskreno toliko me ljudi zove da slabo popamtim sto me ko zvao ali ovako neke rijeci kao Uno Turbo nemogu zaboraviti.
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 12-05-2007 10:20 AM |
|
 |
RAXX
Junior Member

Status:
|
Da,bas taj....sjetio si se,svaka ti cast
|
|
| 12-05-2007 10:24 AM |
|
 |
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Status:
|
Da,bas taj....sjetio si se,svaka ti cast 
Pretpostavljao sam ali nisam bio siguran.Jel jos uvijek kod onog sto je onda bio?Pricao sam ti ja cini mi se neke stvari kad smo se culi.
P.S.
I on je clan ovog foruma.
|
|
| 12-05-2007 10:31 AM |
|
 |
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Status:
|
I ja se slazem da je prvenstveno vazno da se problem rijesi i da se dobro rijesi,a cijena treba da je srazmjerna ucinjenom poslu...
a kad te navucaju ovakvi kreteni kao sto je "Serkan", onda nista nije skupo...
A sto se tice Ajdina_ZE o njemu sam cuo samo najbolje stvari i na forumu i od drugova iz Zenice, a ono sto prica jako puno ljudi mora bit istina,a uskoro cu se i ja u to uvjerit kad kupim alficu 145, ide odmah kod Ajdina na dijagnozu...
Ajdine, druze moj, niti jedan posao nije skup ako se uradi kako treba, a pokvarenih ljudi je uvijek bilo i uvijek ce bit,uostalom seljaku je uvijek sve skupo i naviko je da se cijenka pijacarski...
citiram Pitarozderov potpis: "Kokuzu je i u augustu zima"
Ti samo ostani tako dobar i cijena je najmanji problem...
Just be... Dead Like Me!
|
|
| 12-05-2007 10:37 AM |
|
 |
RAXX
Junior Member

Status:
|
Da,sjecam se!...kod njih je stajao sve do prosle sedmice,onda su ga odslepali kod Profe,a on je dugo odbijao da pogleda to auto i neki dan ja odem gore do njega u Lukovo Polje da ga pitam,jer meni ovi pricaju jedno,a ljudi koje poznajem sto stanuju u tom kraju kazu mi da auto stoji danima na istom mjestu.Ne znam ni sam vise o cemu se radi?!Mogao bi jedino Hitchcock objasniti ovu moju situaciju,znam samo da dugo cekam,a auta nigdje s glave.
Profa mi je rekao prosle sedmice jos da ce pogledati auto,nadam se da hoce pa da se rijesim vise ovog belaja.
|
|
| 12-05-2007 10:41 AM |
|
|
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Status:
|
Evo da vam ispricam jednu scenu jednog od mehanicara za kojeg u Zenici kazu koga nije prevario taj nezna sta znaci biti prevaren.
Kupila sestra od tog mehanicara sebi auto i na autu dosle 4 nove gume SAVA S2.Dosao joj brat i kaze daj auto da ja to pregledam i da ako treba sta sredim da bude sve cakum pakum.I zena kontajuc brat joj dadne auto.Kad je vratio auto na njemu 4 celave gume.I pitala ga ona pa sta je ovo?Kakve su ovo gume?Zar nisu bile nove?A on odgovorio nisu bona seko,nisam ja gume nista diro.Ja sam samo malo paljenje nastimo.
Ovih prica vezanih za tog lika ima u nedogled.
|
|
| 12-05-2007 10:45 AM |
|
 |
RAXX
Junior Member

Status:
|
Ni manje ni vise,vec sve 4 gume
This post was last modified: 12-05-2007 10:49 AM by RAXX.
|
|
| 12-05-2007 10:48 AM |
|
 |
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Status:
|
Ni manje ni vise,vec sve 4 gume 
Ma znas ti njega dobro.Bila su ti kola kod njega do prosle sedmice.Hahahahahahahahaha
|
|
| 12-05-2007 11:03 AM |
|
 |
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Status:
|