|
Sezona 2004: Transferi i novosti
|
| Author |
Message |
Katz
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
Pokraj pateka site se najdobri
Forever #1
Igor Savic - Gonza
|
|
| 03-08-2004 11:02 PM |
|
|
Vodno 1
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
Da da sigurno....ustvari pokraj patekata se site ..... guranje butanje zatvaranje...toa li e fer borba a...ali aj nema veze
|
|
| 03-10-2004 01:55 AM |
|
 |
Katz
Administrator

Status:
|
Ej znaete sto ima novo?SWIFT RACING se pojaca vo najvistinska smisla na zborot t.e. Goran Jacev ja prodade starata kola i kupi nova i toa ne bilo koja i ni pomalku ni povece tuku SAMPIONSKA!Imeno Goki ja kupi kolata so koja do proslata trka nastapuvase i pobeduvase Dejan Stefanovski GIANNI.
P.S.Detalite od dogovorot ne mi se poznati , a na Goki moze samo da mu posakam uspeh i da gi postigne dobrite rezultati na GIANNI!
Cestitki za Konan 8)
Sega i klupskiot kolega od Swift treba da se plasi
Da ne znae nekoj sto ke vozi Gianni?
Forever #1
Igor Savic - Gonza
|
|
| 07-10-2004 02:39 PM |
|
 |
Ljupco
Member

Status:
|
Zzaboraviv da kazam.Goranco starata kola mu ja prodade na KOMBE sto znaci deka KOMBE se vraca i ce pridonese za kvalitetot, no od druga starana navistina ce bide steta i za publikata i za konkurencijata i za sportot ako GIANNI povece ne vozi
|
|
| 07-11-2004 07:23 PM |
|
 |
Vele
Member

Status:
|
Amk Super Sport na poslednite trki ke dobie uste eden vozac i vozilo Fiat Ritmo. A za slednata sezona ima pregovori so eden od aktivnite ' atraktivni' vozaci, no toa za sega neka ostane tajna.
Super Sport racing team
http://www.supersport.org.mk
|
|
| 07-11-2004 09:14 PM |
|
 |
Katz
Administrator

Status:
|
Koj ke go vozi ritmoto i vo koja klasa?
Go sretnav Kombe pre da odam za GER i mi rece deka nema da vozi ovaa sezona.
Kolku brzo se menuvaat rabotite
Forever #1
Igor Savic - Gonza
|
|
| 07-12-2004 03:42 PM |
|
|
Maja
Member

Status:
|
INFORMACIJA ZA SITE TRKACI
EURO START doo I KARTING PALAST organiziraat karting trka za site zainteresirani licencirani avtomobilisti.Trkata ke bide ili vo Ohrid ili vo Dojran.Se planira cel natprevaruvacki vikend.Programata na natprevarot e sledna ETOK-19:00 sobir na site ucesnici.Potoa sleduva prijavuvanje,podgotovka na staza i mnogu bitnoto LUDA I NEZABORAVNA ZURKA.SABOTA-10:00 oficijalen trening,kvalifikacii,plaza,sloboden nezadolzitelen trening, pa povtorno zurka.NEDELA-10:00 trka,pa site po doma.Site ucesnici se zadolzeni da pomognat okolu podgotovkata na stazata i nejzinoto demontiranje.TROSOCITE ZA HOTEL I JADENJE NA SITE UCESNICI GI SNOSI ORGANIZATOROT.Kotizacijata za trkata e 500 den.Site zainteresirani mozat da se prijavat na tel.070/600-446 ili direkno vo karting Palast(se naoga vo Madzari,vo zgradata pred Avtoklinika-Bagi,na 4 sprat).Za podetalni informacii moze da se obratite na mojata adresa mcmaja2004@yahoo.com.Veke ima prijaveno 15-ina vozaci.Eve moznost da se isprobame vo edna druga disciplina od avto sportot.Inaku, ke vozam i jas.
Sportski pozdrav do site i se nadevam deka ke zemete masovno ucestvo.Trkata se planira da se odrzi za dve nedeli so toa sto datata moze da pretrpi sitni korekcii.
|
|
| 07-12-2004 07:26 PM |
|
 |
Maja
Member

Status:
|
I uste nesto.Raspolozenieto na prisutnite ke go podobruvaat tri grupi,Znaci zivi zurki.
|
|
| 07-12-2004 07:30 PM |
|
 |
Maja
Member

Status:
|
Aj da ni e zdrav i ziv PUNGAS I KATZ
|
|
| 07-12-2004 07:35 PM |
|
 |
Katz
Administrator

Status:
|
I Vlatko vozel na Lovcen
Gosti
Ne go znam negoviot rezultat od trkata. da ne ima nekoj info?
Forever #1
Igor Savic - Gonza
|
|
| 07-25-2004 09:12 PM |
|
 |
|
|