|
Sike vs. black_scorpion
|
| Author |
Message |
E30
Member

Group: Registered
Status:
|
Ja konto voziš HGT-a. Sretno ti BLACK, dabogda.
|
|
| 09-12-2005 05:01 PM |
|
|
Legolas
Member

Status:
|
Nije uvek pitanje, bržeg i jačeg! Setite se pripovetke (da ne kažem bajke) kornjače i zeca ! Samo sike da ne prođeš kao zec
|
|
| 09-12-2005 06:31 PM |
|
 |
daki
Posting Freak

Status:
|
|
| 09-12-2005 08:17 PM |
|
 |
black_scorpion
Member

Status:
|
|
| 09-13-2005 01:24 PM |
|
 |
black_scorpion
Member

Status:
|
Cvaja na Siketa !
@scorpion, ne znam sto trazis sramotu bez potrebe ???  Joooj kako ce te otresti ko svraku jooojjj  Daj nek to neko snimi molim vas !!!
Da mi je bila kamera da ti snimim izraz lica kada smo se vracali iz Mostara sa street race-a, ako se sjecas negdje prije Pazarica, kad ti je nesto moglo golfa prevrnuti e to bi volio da sam snimio...de ba Eso mani komentara nego ti baci opkladu pa cemo vidjeti
|
|
| 09-13-2005 01:27 PM |
|
 |
0-100 7,3 sec
Turbo whine is mighty fine

Status:
Away
|
Cvaja na Siketa !
@scorpion, ne znam sto trazis sramotu bez potrebe ???  Joooj kako ce te otresti ko svraku jooojjj  Daj nek to neko snimi molim vas !!!
Da mi je bila kamera da ti snjimim izraz lica kada smo se vracali iz Mostara sa street race-a, ako se sjecas negdje prije Pazarica, kad ti je nesto moglo golfa prevrnuti e to bi volio da sam snjimio...de ba Eso mani komentara nego ti baci opkladu pa cemo vidjeti 
Hahahahaha... sreca pa sam bio sa Essom u autu... inace bih ti mozda i povjerovao....
http://www.bhrenaultclub.com/
11
|
|
| 09-13-2005 01:33 PM |
|
|
black_scorpion
Member

Status:
|
Cvaja na Siketa !
Da mi je bila kamera da ti snjimim izraz lica kada smo se vracali iz Mostara sa street race-a, ako se sjecas negdje prije Pazarica, kad ti je nesto moglo golfa prevrnuti e to bi volio da sam snjimio...de ba Eso mani komentara nego ti baci opkladu pa cemo vidjeti 
Hahahahaha... sreca pa sam bio sa Essom u autu... inace bih ti mozda i povjerovao.... 
tjesi se tjesi se
|
|
| 09-13-2005 01:35 PM |
|
 |
Legolas
Member

Status:
|
Vidim ja da je ovde kao sa onim cd-om narodno rečeno: piši-briši ili cd-rw!
Ja skinuo sliku onu sinoć što je bila ovde i malo je sredio u fazonu vaših komentara a vi prc - nema! Kao da je prošla KATRINA pa sve oduvala
Ali biću brži drugi put!
|
|
| 09-13-2005 07:09 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
Cvaja na Siketa !
st aje gorane.. nisi bio neki dan kada sam essu otresao na semaforu sa svojim golfom 
Kasniej se pravdao da mu auto nesto nije valjalo, nesto mu gume skripe, smrde i to..
heheh
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 09-14-2005 06:33 AM |
|
 |
esso_sa
Posting Freak

Status:
Away
|
Eno sad napravi zvijer od Fiata Morat ces ti jedan susret sa Golfom kad naletis ovamo u SA 8)
|
|
| 09-15-2005 06:22 PM |
|
 |
|
|