Poll: ?
This poll is closed.
GTV 77.50% 31 77.50%
Brava 22.50% 9 22.50%
Total 40 votes 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Closed  Post Thread 
Pages (9): « First < Previous 1 2 [3] 4 5 6 7 Next > Last »
Sike vs. black_scorpion
Author Message
E30
Member

Group: Registered
Status: Offline

Ja konto voziš HGT-a. Sretno ti BLACK, dabogda.

09-12-2005 05:01 PM
Visit this users website Find all posts by this user
Legolas
Member

Nije uvek pitanje, bržeg i jačeg! Setite se pripovetke (da ne kažem bajke) kornjače i zeca Very Happy ! Samo sike da ne prođeš kao zec Exclamation

09-12-2005 06:31 PM
Find all posts by this user
daki
Posting Freak

UUU GTV ide ko nevrjeme, ali brava ima yokera u rukavu, moje pare na bravu Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

09-12-2005 08:17 PM
black_scorpion
Member

Ja cu opet ponoviti 1.6 16v samo 103konja ma slabaaa skroooz Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

09-13-2005 01:24 PM
black_scorpion
Member

esso_sa Wrote:
Cvaja na Siketa !

@scorpion, ne znam sto trazis sramotu bez potrebe ??? Laughing Joooj kako ce te otresti ko svraku jooojjj Laughing Daj nek to neko snimi molim vas !!!

Da mi je bila kamera da ti snimim izraz lica kada smo se vracali iz Mostara sa street race-a, ako se sjecas negdje prije Pazarica, kad ti je nesto moglo golfa prevrnuti Twisted Evil Twisted Evil e to bi volio da sam snimio...de ba Eso mani komentara nego ti baci opkladu pa cemo vidjeti Wink

09-13-2005 01:27 PM
0-100 7,3 sec
Turbo whine is mighty fine

Status: Away

black_scorpion Wrote:

esso_sa Wrote:
Cvaja na Siketa !

@scorpion, ne znam sto trazis sramotu bez potrebe ??? Laughing Joooj kako ce te otresti ko svraku jooojjj Laughing Daj nek to neko snimi molim vas !!!

Da mi je bila kamera da ti snjimim izraz lica kada smo se vracali iz Mostara sa street race-a, ako se sjecas negdje prije Pazarica, kad ti je nesto moglo golfa prevrnuti Twisted Evil Twisted Evil e to bi volio da sam snjimio...de ba Eso mani komentara nego ti baci opkladu pa cemo vidjeti Wink

Hahahahaha... sreca pa sam bio sa Essom u autu... inace bih ti mozda i povjerovao.... Laughing Laughing Laughing

http://www.bhrenaultclub.com/

11

09-13-2005 01:33 PM
black_scorpion
Member

0-100 7,3 sec Wrote:

black_scorpion Wrote:

esso_sa Wrote:
Cvaja na Siketa !

Da mi je bila kamera da ti snjimim izraz lica kada smo se vracali iz Mostara sa street race-a, ako se sjecas negdje prije Pazarica, kad ti je nesto moglo golfa prevrnuti Twisted Evil Twisted Evil e to bi volio da sam snjimio...de ba Eso mani komentara nego ti baci opkladu pa cemo vidjeti Wink

Hahahahaha... sreca pa sam bio sa Essom u autu... inace bih ti mozda i povjerovao.... Laughing Laughing Laughing

tjesi se tjesi se Wink

09-13-2005 01:35 PM
Legolas
Member

Vidim ja da je ovde kao sa onim cd-om narodno rečeno: piši-briši ili cd-rw!
Ja skinuo sliku onu sinoć što je bila ovde i malo je sredio u fazonu vaših komentara a vi prc - nema! Kao da je prošla KATRINA pa sve oduvala
Ali biću brži drugi put! Confused

09-13-2005 07:09 PM
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

0-100 7,3 sec Wrote:

black_scorpion Wrote:

esso_sa Wrote:
Cvaja na Siketa !

st aje gorane.. nisi bio neki dan kada sam essu otresao na semaforu sa svojim golfom Smile
Kasniej se pravdao da mu auto nesto nije valjalo, nesto mu gume skripe, smrde i to..
heheh

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
09-14-2005 06:33 AM
esso_sa
Posting Freak

Status: Away

Eno sad napravi zvijer od Fiata Laughing Morat ces ti jedan susret sa Golfom kad naletis ovamo u SA 8)

09-15-2005 06:22 PM
Pages (9): « First < Previous 1 2 [3] 4 5 6 7 Next > Last »
Thread Closed  Post Thread  DODAJ SLIKU

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: