|
Sike vs. black_scorpion
|
| Author |
Message |
Vladimir
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
To je bila jos samo jedna suplja prica na forumu,takvih je 70%.
The Power Of Dreams
|
|
| 11-26-2005 06:15 AM |
|
|
Kostur
Member

Status:
|
Ovo bi moglo biti zanimljivo,btw znam kako ide Brava sa filterom i nekim sitnim modifikacijama na usisu 8) ,ako nista Skorpion ima srce kad se upusta u ovako sta,eto...
pozdrav
I ja znam to! Znas kako ide? Isto kao Brava bez filtera i nekih sitnih modifikacija !
Salim se, ajte se vi svi skupite jedan dan pa dodjite kod nas da se to rijesi da se vise ne prepirete!
Welcome! I nemojte slusati Vladimira !
http://www.amknitro.com Audi S6 2.2 turbo
|
|
| 11-27-2005 03:58 PM |
|
 |
black_scorpion
Member

Status:
|
Bice ba ljudi trka sta ste navalili...
Ja kad nesto dogovorim i kazem to mora biti,samo sto sada imam malo precih stvari u zivotu od samog razmisljanja kad cu se sa kime trkati i tih gluposti...Hvala na razumjevanju.
Nebrinite nista,vidimo se uskoro
|
|
| 11-27-2005 06:15 PM |
|
 |
Kostur
Member

Status:
|
|
| 11-28-2005 02:26 PM |
|
 |
sira
Junior Member

Status:
|
da je HGT pa bi se još i zamislio, ako Sike ne bude dobro ošamućen može izgubit samo ako profula brzinu.
Opet kad razmislim, to su dva fiata, pa opet nikad ne znaš
Cura i auto moraju bit punoljetni!
|
|
| 11-29-2005 12:53 AM |
|
 |
Kostur
Member

Status:
|
da je HGT pa bi se još i zamislio, ako Sike ne bude dobro ošamućen može izgubit samo ako profula brzinu.
Kakav HGT? To je neko sportsko auto? Sa 130 ks? Ma dajte.
A je li vama netko rekao da je Sike ubacio 2.5 V6 24v u Alfu? 193 ks?
Kakav Fiat? Ma dajte uozbiljite se.
|
|
| 11-29-2005 11:34 PM |
|
|
b_e_a_s_t
Junior Member

Status:
|
Prijatelju,niti podcjenjujem Siketa niti znam Skorpiona,al pazi citat sa jednog foruma
...dakle motor je org od brava kojeg sam prvo složio u atmosferskoj verziji tak da sam olakšo radilicu za 2.5 kg i ispoliro, olakšo klipnjače,ujednačio težinu i ispoliro,olakšo zamjac za 5 kg i zajedno sa radilicom izbalansiro na 20000 okr da je čista 0.klipovi su olakšani i ujednačana težina.blok motora je bio spušten i izhonaovni cilindri.glava je bila spuštena do max, ispolirani kanali i prošireni zajedno sa usisnom granom, sasječene vođice ventila obrađeni i olakšani ventili i sicevi ventila u glavi i sav kompresioni prostor u glavi motora sam povario.stavio sam krači prenos, i kočnice prednje od theme by ferrari.ručica mjenjča podignuta a hod je bo od 1-2 brzine 3 cm.tolko ljevo i desno.jedino kao šečer na kraju nisam imo prerađenu elektroniku.ali zato sam ubrzo ugradio turbinu od punta td, elektroniku od delte integrale 8v, intercooler od ducata i kiler ulja od una turba.klipovi su bili od fiata tipa 1.6 sa prerađenim čelom jer sam moro smanjit kompresiju....
daj mi sad reci da to neide???
Za ovaj tekst gore neznam...to sam pokupio na jednom forumu,znam kako ide 1.6 TC motor u yugu a samo su neki bolesni karbovi gore i glava odrezana za 1,2mm...
daj ocete vise baciti taj drag da se nemoramo natezati vise
|
|
| 11-30-2005 12:09 PM |
|
 |
Sike
Posting Freak

Status:
|
...dakle motor je org od brava kojeg sam prvo složio u atmosferskoj verziji tak da sam olakšo radilicu za 2.5 kg i ispoliro, olakšo klipnjače,ujednačio težinu i ispoliro,olakšo zamjac za 5 kg i zajedno sa radilicom izbalansiro na 20000 okr da je čista 0.klipovi su olakšani i ujednačana težina.blok motora je bio spušten i izhonaovni cilindri.glava je bila spuštena do max, ispolirani kanali i prošireni zajedno sa usisnom granom, sasječene vođice ventila obrađeni i olakšani ventili i sicevi ventila u glavi i sav kompresioni prostor u glavi motora sam povario.stavio sam krači prenos, i kočnice prednje od theme by ferrari.ručica mjenjča podignuta a hod je bo od 1-2 brzine 3 cm.tolko ljevo i desno.jedino kao šečer na kraju nisam imo prerađenu elektroniku.ali zato sam ubrzo ugradio turbinu od punta td, elektroniku od delte integrale 8v, intercooler od ducata i kiler ulja od una turba.klipovi su bili od fiata tipa 1.6 sa prerađenim čelom jer sam moro smanjit kompresiju....
Za ovaj tekst gore neznam...to sam pokupio na jednom forumu,znam kako ide 1.6 TC motor u yugu a samo su neki bolesni karbovi gore i glava odrezana za 1,2mm...
U tom postu "Seb" (član Alfa Romeo Kluba Hr) objašnjava kako je spremao auto za brdsko prvenstvo u Hrvatskoj.
SRCBL
|
|
| 11-30-2005 12:32 PM |
|
 |
Kostur
Member

Status:
|
U tom postu "Seb" (član Alfa Romeo Kluba Hr) objašnjava kako je spremao auto za brdsko prvenstvo u Hrvatskoj. 
Eh da upravo sam to mislio reci, alfisti.hr, ne kazem ja da to ne ide, cak naprotiv, samo kazem da je to kod nas nemoguce odraditi pa prema tome...
|
|
| 11-30-2005 11:19 PM |
|
 |
sira
Junior Member

Status:
|
Kakav HGT? To je neko sportsko auto? Sa 130 ks? Ma dajte.
A je li vama netko rekao da je Sike ubacio 2.5 V6 24v u Alfu? 193 ks?
Kakav Fiat? Ma dajte uozbiljite se.
Pa nije neko sportsko auto a opet nije ni 130 ks, HGT je
1998cc (82x75.7mm) dohc 20v 5 cylinder with 154bhp @ 6,500rpm
A koliko znam Sike još uvijek ima TS, ali sve je to prednji pogon, odnosno sve je to Fiat
Cura i auto moraju bit punoljetni!
|
|
| 12-01-2005 12:08 AM |
|
 |
|
|