|
Silverstone
|
| Author |
Message |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
RE: Silverstone
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 06-02-2006 09:58 PM |
|
|
Morpheus
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
Mislim kada se podje koliko je Alonso glup i lakoman kada je na pocetku sezone najavio da prelazi u Mclaren mislim koliko covjek moze bit glup za to imas tim koji pobjedjuje i sa kojim ide sve kao podmazano a on malo da se obogati i da jos pobere kajmaka. Eto uglavnom isao je on i dalje kada je rekao da bi Dottorea razbio u Moto GP ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha, pa mislim imali ko pametan da bi ovo tvrdio.
Uglavnom kada je Shumi gurao Hill-a (bezze ime u F1 historiji) sa staze, pa sam gledao intervju sa Prostom (isto papak iz F1) koji je rekao da je odustao bas zbog Shumija jer je dosao jos jedan nadobudni djecak sa kojim mu se je muka vise natjecati. Mislim imam jarane koji kazu da je Shumi vozac karina i to jebiga znate kako se kaze pobjeda je ako je za milimetar ili za kolometar i kada se pogleda statistika njegova onda boze dragi.
Situacija ove godine se jos moze da se promjeni ima vremena za sve ali ja mislim da je Ferrari dovoljno brz i pouzdan da uzmu ove levate i da im otmemo onaj prvi box.
|
|
| 06-03-2006 03:38 AM |
|
 |
HuKa
Junior Member

Status:
|
Zna se broj 1 ekipa u F1, a to je Ferrari a sve ostale su "dobre" samo onda kad ferrari ima problema s bolidom............ali opet kazem vidicemo u nastavku sezone....ako ferrari bude brz ko sto je sad..........nema sanse da jedna trecerazredna ekipa kao sto je reno bude im konkurencija. U stavri sta je rone..........ni auto ne znaju sastavit a kamoli nesto vise........
|
|
| 06-03-2006 06:59 AM |
|
 |
Haris
Member

Status:
|
Kako neko može reći da je Ferrari slab ove sezone!?
Vidjet ćemo, i u Monacu smo imali najbolji bolid, ali jebiga, ono nas je zeznulo i nismo mogli da se borimo za pobjedu!
Ali, Silverstone će, nadam se, biti druga priča...
Here you can enter a short message which will automatically be appended to the bottom of your posts.
|
|
| 06-03-2006 07:03 AM |
|
 |
HuKa
Junior Member

Status:
|
Zna se broj 1 ekipa u F1, a to je Ferrari a sve ostale su "dobre" samo onda kad ferrari ima problema s bolidom. I mogu sebi dopusit katastrofu jedne sezone ok svako ima pravo da kiksne ali vise od tog im se ne smije desit niti ce im se desit............ali opet kazem vidicemo u nastavku sezone....ako ferrari bude brz ko sto je sad..........nema sanse da jedna trecerazredna ekipa kao sto je reno bude im konkurencija. Pa reno je u dosadasnjim sezonama kupio mrvice bodova iza Ferarija i Mercedesa......ccccc i sad neki "borci" furaju reno je najbolji...e K*rac je najbolji .U stvari sta je reno..........ni auto ne znaju sastavit a kamoli nesto vise..........zalosno i pateticno
|
|
| 06-03-2006 07:05 AM |
|
 |
edinko
Posting Freak

Status:
|
meni je F1 interesantnija sada imam se zasto sekirati i razmisljati ko ce pobijediti prije mi je bilo monotono.
RADIO 8 Sarajevo 106.8MHz
|
|
| 06-03-2006 09:49 AM |
|
|
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Status:
|
Edise, mislim da ne bi bilo lose kad bi pored svakog nicka bilo godiste ili godine clana koji postuje, da znamo koga uzeti za ozbiljno jer ovdje iz nekih izjava pojedini navijaci Ferrarija nehoticno ozbiljno kaljaju i sebe i tim za koji navijaju a najvise F1 i njene legende.
Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.
|
|
| 06-04-2006 07:37 AM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
ima ta opcija u profilu korisnika
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 06-04-2006 08:08 AM |
|
 |
W0dk4_B0y
Member

Status:
|
Zna se broj 1 ekipa u F1, a to je Ferrari a sve ostale su "dobre" samo onda kad ferrari ima problema s bolidom. I mogu sebi dopusit katastrofu jedne sezone ok svako ima pravo da kiksne ali vise od tog im se ne smije desit niti ce im se desit............ali opet kazem vidicemo u nastavku sezone....ako ferrari bude brz ko sto je sad..........nema sanse da jedna trecerazredna ekipa kao sto je reno bude im konkurencija. Pa reno je u dosadasnjim sezonama kupio mrvice bodova iza Ferarija i Mercedesa......ccccc i sad neki "borci" furaju reno je najbolji...e K*rac je najbolji .U stvari sta je reno..........ni auto ne znaju sastavit a kamoli nesto vise..........zalosno i pateticno
Uzmi malo knjigu u ruke pa procitaj, ili malo na netu pogledaj o toj trecerazrednoj ekipi i njihovim uspjesima. Ili bi se prvo mogao vratiti u vrtic i ostaviti ozbiljnijim ljudima od tebe da se bave ovom problematikom. Bas si me fino nasmijao ovom hrpom gluposti. Pozdrav
Driver for life
|
|
| 06-04-2006 10:45 AM |
|
 |
emir7
Member

Status:
|
neznam da li su neki upuceni u svu tu situaciju oko Renaulta u F1. Kako se ja sjecam da je bilo price da ce Renault da napusti F1 ako nebude imao nekih rezultata i Alonsu je bilo pametnije da ode u neki drugi tim kao sampion nego da bude .... bez tima pa da ga onda trazi. Opet isto ko sto se sjecam da je 92, 93, 94, 95, 96 ipak Renault nesto znacio u F1. Mozda nisam ni ja dobro procitao a mozda nisu drugi cak ni potrudili se da procitaju. Isto tako je i sam vas veliki Shumi vozio za Renault .....
|
|
| 06-04-2006 01:55 PM |
|
 |
|
|