Prvo je rekao da nemaju sansi ,pa da su obicno u monacu dobri, a zaostao je krug iza Rubensa, inace Button obicno 'svaku sljedecu trku pobijedjuje', licno mislim da je dobar vozac ,ne grijesi ali da je jedan od najboljih... Ne moze se to tvrditi za nekoga ko nije jos pobijedio u preko 100 nastupa, iako je i Mansell kasno prvi put pobijedio ipak su oni jako razliciti po nacinu voznje. Sad se sve vise prica o Hamiltonu, uskoro bi mogao zamijeniti Buttona kao nova engleska nada.
znam samo jednu stvar da ferrari ide sad ko raketa i da pojedini smradovi na sve moguce nacine ne pokusavaju da zeznu sumija da pobjedi situacija na tabeli bi bila drugacija...ali nema veze vidicemo do kraja kako ce bit....a isto znam jos nesto da sumaher ima vise titula nego neki papci pobjeda u zivotu i isto tako da kad je sumaher osvajo pobjede i titule alonso je vuko loncice po putu i govorio "moj kamion moj kamion" i zato stvarno je suvisno se natezat oko ferrarija sumahera i ostali klipana............
znam samo jednu stvar da ferrari ide sad ko raketa i da pojedini smradovi na sve moguce nacine ne pokusavaju da zeznu sumija da pobjedi situacija na tabeli bi bila drugacija...ali nema veze vidicemo do kraja kako ce bit....a isto znam jos nesto da sumaher ima vise titula nego neki papci pobjeda u zivotu i isto tako da kad je sumaher osvajo pobjede i titule alonso je vuko loncice po putu i govorio "moj kamion moj kamion" i zato stvarno je suvisno se natezat oko ferrarija sumahera i ostali klipana............
Logika ti je vidim jaca strana... po tome je schumacher ka*ina od vozaca zato sto je kod starog ovako radio znas vec gdje, dok su drugi pobjedjivali?!
Sjajno... maestralan zakljucak...