|
Sinoc mi pokusali ukrasti masku
|
| Author |
Message |
Al_Galone
Member

Group: Registered
Status:
|
Sinoc mi pokusali ukrasti masku
Sinoc negdje oko 10 sati na parkingu na ciglanama(onaj ispred Pariza i Londona) neki debil mi je pokusao ukrasti masku bez znaka sa golfa MK2.
Sreca alram je posluzio svrsi,jer ima shock senzore pa se aktivirao i uplasio ga. Ja dosao kad maska ispreda auta stoji. E sad masku je nemoguce skinuti bez otvaranja haube,a da ne pukne,srecom pukla je samo malo na jednom mjestu gdje se veze sarafom.
Maska nova 15KM
Skidanje znaka 20KM
I ona mala lajsnica u boji auta 5KM
Nemogu da vjerujem da je neko ovo pokusao ukrasti,pa 40KM,FUJ! I to nema sanse da je ne slomi,bar negdje. Ja bih mozda ovo razumio da je u pitanju neka egzotika,vec sa golfa 2 skidati masku,e svasta.
Sreca njegova pa nisam cuo alarm,ali da sam ga kojim slucajem ufatio ubio bi ga za pisljivih 40KM. Mozda ga ne bih ubio na mrtvo,ali bi mu sigurno polomio bar jedan par ekstremiteta. Narkomani! FUJ!
http://bmwklub.net/
|
|
| 06-20-2006 06:43 AM |
|
|
tataratira
Posting Freak

Status:
|
RE: Sinoc mi pokusali ukrasti masku
ma to mu samo trebalo za limuntosa 
ja nedavno za plastiku preko retrovizora pljunem 40 KM
jer se samo polovan ret. moze naci
Hate It Or Love It- The Golf
|
|
| 06-20-2006 07:37 AM |
|
 |
muslijam
Pedal To The Metal

Status:
Away
|
Bravo za shock senzore, i nek neko jos jednom kaze "sta ce ti to, neko prodje sa progorenim auspuhom i aktivira ti alarm" neka aktivira nece mu nista biti i ako malo odsvira 
a dobar je i za one bezosjecajne sto na parkinzima vazda vratima udaraju u druga auta, kad im tako zasvira par puta valjda ce skontat pa ce ubuduce malo vise paziti pri otvaranju vrata
Sreca pa se sve zavrsilo na pokusaju
Fabbrica Italiana Automobili Torino
http://muslijam.blogger.ba/
Fiat 128 Sport Coupe L '74
|
|
| 06-20-2006 08:10 AM |
|
 |
Al_Galone
Member

Status:
|
Bravo za shock senzore, i nek neko jos jednom kaze "sta ce ti to, neko prodje sa progorenim auspuhom i aktivira ti alarm" neka aktivira nece mu nista biti i ako malo odsvira
a dobar je i za one bezosjecajne sto na parkinzima vazda vratima udaraju u druga auta, kad im tako zasvira par puta valjda ce skontat pa ce ubuduce malo vise paziti pri otvaranju vrata
Sreca pa se sve zavrsilo na pokusaju 
I ja kazem bravo,imam ja na shock senzoru onaj potenciometar za osjetljivost,sad je otprilike na pola,ali cu da ga pojacam do max pa nek svira non stop i na auspuhe i na macke,al sto je najvaznije na lopove je..m li im!!!
A desavalo mi se to par puta sa vratima: sjedim kuci cujem alarm izadjem kad komsinica u velikom luku razmahala vrata i po mojim raspalila,samo je bio dovoljan jedan prostrjelni pogled i nikad vise.
|
|
| 06-20-2006 08:44 AM |
|
 |
Psycho
Member

Status:
|
Maca jel ti to na platou bilo ili na parkingu??
Udario sam sa svojim vozilom o cestovni odbojnik, okrenuo sam se na krov i tada sam izgubio kontrolu nad vozilom...
|
|
| 06-20-2006 08:58 AM |
|
 |
muslijam
Pedal To The Metal

Status:
Away
|
Najbolji sistem zastite je alarm + auto "na oku"
Fabbrica Italiana Automobili Torino
http://muslijam.blogger.ba/
Fiat 128 Sport Coupe L '74
|
|
| 06-20-2006 09:06 AM |
|
|
huKA
Junior Member

Status:
|
oko koliko je to bilo jer sam ja bio u Londonu gledao utakmicu ? nikada necu shvatiti kako mogu da stisnu pred onoliko svijeta i krenu ukrasti jedino ako ti nije bio na parkingu pa u mraku da je bilo auto
|
|
| 06-20-2006 09:14 AM |
|
 |
Al_Galone
Member

Status:
|
oko koliko je to bilo jer sam ja bio u Londonu gledao utakmicu ? nikada necu shvatiti kako mogu da stisnu pred onoliko svijeta i krenu ukrasti jedino ako ti nije bio na parkingu pa u mraku da je bilo auto
Nije bilo na platou vec na parkingu u donjem djelu. A vala i nije bilo mracno,ulicna rasvjeta je bacala fino svjetlo na auto.
Ma sto Muslijam kaze alarm+oko i no worry.
|
|
| 06-20-2006 11:54 AM |
|
 |
edinko
Posting Freak

Status:
|
najbolje je sakriti nesto na oku, tako nece niko kontati ako je na vidnom mjestu, kao sto je i sa essinim GTI-om bio slucaj.
edinko
|
|
| 06-20-2006 01:36 PM |
|
 |
chemb@
UBICA NA 2 TOCKA
Group: Banned
Status:
|
Ma gore nije uopste sigurno,pogotovu na tom parkingu,gdje su prije Ameri ostavljali svoja auta.Sve su to dzubrad,treba ih pobiti
-chemb@-
|
|
| 06-20-2006 03:08 PM |
|
 |
|
|