|
Sinocnji skup u Sarajevu
|
| Author |
Message |
crank
Banned
Group: Banned
Status:
|
pa naravno da smo otisli i ja i chimera i 0-100 7,3sec,jest da volimo auta,al bas nismo takvi divljaci,nevolimo takve skupove koji zavrsavaju eskortom policije.sami trazite to i onda bjezite od njih,a naravno mi volimo nasa auta i nije nam bas stalo da ih unistavamo kao vi.lijepo smo se pokupili i otisli na kafu smirom,a jedan savjet za ubuduce :izaberite bolje mjesto,onaj parking je privatni posjed,zato je obezbjedjenje odmah doslo,imate bolji kod energoinvesta .
|
|
| 03-20-2005 05:25 PM |
|
|
Guest
Unregistered
|
Bilo je ludo skroz, u subotu obavezno treba ponovo organizovati. 8)
|
|
| 03-20-2005 05:59 PM |
|
 |
0-100 7,3 sec
Turbo whine is mighty fine

Group: Registered
Status:
Away
|
Potpuno se slazem s Crankom... ljudi ono nije nikakvo druzenje, ono je mahnitanje... kad sam vidio sta radite tamo naravno da sam otisao, jer da mi je neko auto zakacio morao bi mu glavu otkinut bezveze...
Mozda nekima nije stalo do njihovih auta, ali ja sam svoj auto platio od svojih para, koje sam JA zaradio... prema tome....
Kao drugo, ono mjesto je definitivno losa odluka...
@street.wise - drago mi je da smo se vidjeli, da se bar znamo pozdravit/blicnut/trubnut u gradu...
http://www.bhrenaultclub.com/
11
|
|
| 03-20-2005 06:42 PM |
|
 |
Hybrid
Posting Freak

Status:
|
slazem se s vasim konstatacijama za mjesto okupljanja, a ovo divljanje
jeb ga nek jedan krene divljat drugi ce za njim i to tako ide uvijek, nismo se mi rodili prvi i izmislili to sljedeci put bi volio da to bude kulturnije odradjeno...(mislim na krug po gradu) a nek divlja ko god hoce na parkingu
i street.wise daj ba te slike stas se stisko!
Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
|
|
| 03-20-2005 08:42 PM |
|
 |
esso_sa
Posting Freak

Status:
Away
|
Nisam znao da je bilo takvog divljanja a bogami i policijske potjere. Podrzavam Cranka i 0-100, skupove treba praviti na javnim parkinzima a ne privatnim i isto tako bez divljanja. Ljudi, takvi skupovi trebaju da budu druzenje a ne divljanje i pravljenje sranja koja privlace policiju. Sada sam se vidio sa street.wise, nije imao puno vremena da mi isprica sve al je spomeno te belaje. Kontam da dodjem na iduci skup al ako bude ista prica ko sinoc (nadam se da nece) postupit cu ko Crank i 0-100
|
|
| 03-20-2005 08:43 PM |
|
 |
Sike
Posting Freak

Status:
|
Recimo samo da su neki prolijetali kroz 3 crvena na 150 km/h,nekoliko ih nije ni stajalo na crvena
Sve razumijem ali ovo nikako. Fino je to što ste se organizovali ali prolijetanje kroz semafor je najveća glupost koja se može uraditi.
|
|
| 03-20-2005 08:52 PM |
|
|
Hybrid
Posting Freak

Status:
|
ma ne radi se to prolijetanje nikad vala nego sinoc smo zurili po drugo auto, da ljudima pokazemo muziku a nije bilo nikog na cesti oko nas...znam opet nije opravdanje al nisam ja vozio
Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
|
|
| 03-20-2005 09:00 PM |
|
 |
YakuzA
Member

Status:
|
|
| 03-20-2005 09:02 PM |
|
 |
street.wise
Senior Member

Status:
|
E ljudi da rascistimo nesto,nije nam bila namjera da nesto divljamo, jednostavno one thing led to another kako kazu...sto rece neko nismo izmislili nista novo, iduci put cemo lagano...svi smo bili manje vise zeljni dokazivanja...zato je preraslo u necu reci divljanje ali...trebali ste nas vidjeti poslije marijin dvora...lagano pored estrade, doma armije, bkc, kroz kulovica...sve lagano pravi showcase auta...bez sile i trkanja...iduci meeting ce biti opet u subotu ali o tome cete biti obavjesteni na vrijeme i ako budete htjeli bujrum naravno da ste dobrodosli...
Naravno da bi voljeli da svi dodjete, jer neki imaju su oldskool i mogli bi nas stosta posavjetovati i nauciti...zato pred najava 26.03. opet sastanak ali kao sto crank i eso rekose na nekom javnom parkingu, recimo marijin dvor...pa krug pa na kafu...VAZI !!!
pozdrav.
p.s. 0-100 i ja sam svoje auto kupio od svojih para i popravke placam svojim parama...i zao mi je kad moram izvaliti svoje pare...al nekad jednostavno treba oduska
|
|
| 03-20-2005 09:31 PM |
|
 |
chimera
Posting Freak

Status:
|
Ja sam dosao, i pokupio se. Zadnje sto treba da se desi je da neko razbije sebe i auto. Ljudi su danas bili na pisti pa su se razbili. To se desava, ali su puno vece sanse da se desi kad divlja 20 ljudi kroz grad kao sto je Sa koji je u to vrijeme prepun saobracaja.
Murije sam sit i ovako. Ne mogu proc kroz grad da me ne pretresu bar jednom. Stvarno mi ne treba jos sranja.
Nadam se da ce iduci skup biti u boljem duhu i atmosferi. Ja se ne mislim nikome dokazivati. Vrlo dobro znam sta moj auto moze...
Everybody is going to the party
Have a real good time
Dancing in the desert
Blowing up the sunshine
|
|
| 03-20-2005 09:36 PM |
|
 |
|
|