|
Sixpack, Mondeo & JD
|
| Author |
Message |
Mondeo
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
e neka i ti stavi pravo auto sike neka se raja nagleda projektila joooooooooj sto je roba jos da r32 uuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh
e jesil dosao na svoje e hajde, neka si i ti docekao da neko spomene golfa pored tebe, jelde??
ma ovo je preskupo ba, pa 35000???? Ma nisu normalni definitivno! Sta se dobije za tih 35000? Respect od sixpacka? ne, hvala!
HEMI Power
|
|
| 08-23-2004 01:16 PM |
|
|
sixpack
Banned
Group: Banned
Status:
|
to el vi volite golf bas me zaboli svi ga mrzite to je vas problem sa svima cu polemisat a pogotovo s mondeom taj ruzni auto ,tako je ruzan da je to strasno
nisam brz ali ipak?
|
|
| 08-23-2004 07:03 PM |
|
 |
Guest
Unregistered
|
Ma dzabe ces polemisati, auto ne vrijedi toliko para i tacka.
By the way, ne trebas ti biti nesto uvrijedjen, jer ne pricamo o Golfu III vec V, tako da to nema ama bas nikakve veze sa tobom.
|
|
| 08-23-2004 07:10 PM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
jd i ostali pisete gluposti ,imas corsu tj bicikle od 75 konja i vozacko iskustvo 2 mjeseca ,a vec sve znas o autima ,bolji je motor u petice nego to tvoje jadno auto ,kad si kupis neko auto a ne opel bice mi drago da polemisem s tobom o autima ,ovako nisi interesantan ,dijelis savjete znas sve a godina 18 vozilo corsa joj boze dragi ,puno citate novine a malo prakse imate
nisam brz ali ipak?
|
|
| 08-24-2004 05:49 AM |
|
 |
Mondeo
Posting Freak

Status:
|
to el vi volite golf bas me zaboli svi ga mrzite to je vas problem sa svima cu polemisat a pogotovo s mondeom
ma samo naprijed, ako imas zivaca replicirati svakoga ko napise nesto protif golfa...
sixpack, jel bi ti, kad bi imo pare, radije vozo golfa V za 35 000, golog kao pistolj, ili BMW 320 Ci Coupe za 37 000, uz dosta dodatne opreme naravno?
Ovu usporedbu nisam pravio radi tebe, jer znam tvoj odgovor unaprijed, nego samo da ponudim ostaloj raji jednu malu usporedbu.
Ima tu jos auta, ako mi se bude dalo izbacit cu jednom sve aute ispod 35 000 € i one nekoliko stotina iznad (normala bogate serijskom opremom). opet ne radi tebe, nego radi raje da usporedi!
HEMI Power
|
|
| 08-24-2004 10:41 AM |
|
 |
Guest
Unregistered
|
jd i ostali pisete gluposti ,imas corsu tj bicikle od 75 konja i vozacko iskustvo 2 mjeseca ,a vec sve znas o autima ,bolji je motor u petice nego to tvoje jadno auto ,kad si kupis neko auto a ne opel bice mi drago da polemisem s tobom o autima ,ovako nisi interesantan ,dijelis savjete znas sve a godina 18 vozilo corsa joj boze dragi ,puno citate novine a malo prakse imate
E jesi bistar, kakve veze ima moje vozacko iskustvo s tim?
Kakvo je tvoje iskustvo? Imas VR6 i mislis da svako auto vozio haha.
Ne vozis ni ti peticu al opet se pravis da sve znas o njoj. Nisi vozao ni Corsu a pametujes tu nesto.
I ako nisi znao OPEL pravi bolje benzince od VW, zato tisina, nemoj se jos vise provaljivati.
I jos nesto, ti si boga mi ovdje najvece djete. Mi pricamo o Golfu V GTI, sto nema nikakve veze s tobom, ali ti se tu nadjes uvrijedjen jer smo rekli nesto lose za Golf V GTI. To buraz nema veze s tobom, ti imas VR6 i drzi se njega.
Ja tebe ne kontam, jel' tebe VW placa da tako govoris?
|
|
| 08-24-2004 11:19 AM |
|
|
sixpack
Banned
Status:
|
mozda i vi budete imali srece da sebi kupite pravo auto golf 5 to bi bilo vam najbolje ,ovako ste tuzni i ljuti na one koji ga voze
nisam brz ali ipak?
|
|
| 08-25-2004 05:17 PM |
|
 |
Guest
Unregistered
|
Izgleda da ti najvise zalis za tim, jer tebi niko ne zavidi na tvom Golfu...
Jer meni da neko pokloni Golf V, ja bi ga odmah prodao pa kupio sebi nesto sto volim.
|
|
| 08-25-2004 09:47 PM |
|
 |
Liquid Yellow
Member

Status:
|
Izgleda da ti najvise zalis za tim, jer tebi niko ne zavidi na tvom Golfu...
Jer meni da neko pokloni Golf V, ja bi ga odmah prodao pa kupio sebi nesto sto volim.
Meni dali jedan dzaba kad sam MINIJA kupio pa sam ga dao komsiji . *ebo me vishe Golf...ccc
|
|
| 08-26-2004 06:51 AM |
|
 |
chimera
Posting Freak

Status:
|
mozda i vi budete imali srece da sebi kupite pravo auto golf 5 to bi bilo vam najbolje ,ovako ste tuzni i ljuti na one koji ga voze
E usra i sefa i stanicu.Daj sixpack MOLIM TE prestani Golfa vise spominjat.Molim te...
|
|
| 08-26-2004 07:43 AM |
|
 |
|
|