|
sixpack
|
| Author |
Message |
Guest
Unregistered
|
a i dalje tvrdim bez uvrede sto pricate o tuningu a vozite 70 konja pa to je apsurd ,meni neka kaze svako ko ima jaci auto da vozim bicikle ja se ne ljutim ,postujem samo konje i nista vise glupo mi je kad je napucan a ne ide
Ja ne pricam o tuningu, niti imam tuniran auto, kao sto vidis na slici. A to sto imam 75 konja, sta cu ja, sudbina hehe
Inace slazem se donekle da se ne treba furati previse s napucanim autom koji ne ide. Znas da se to vani zove "Rice".
Znas ono uzme frajer Civic, napuca ga, stavi mu nazad vecu roru nego sto ide na Toyotu Supru sa 600ks, ogroman spoiler, 20 naljepnica NOS, HKS, i ostalo a ustvari vozi neki 1.6, bez ikakvih prerada koje bi opravdale sve ostalo.
Al eto ipak ne vidim da se iko ovdje fura toliko i u ovakom smislu.
|
|
| 08-16-2004 04:31 PM |
|
|
sixpack
Banned
Group: Banned
Status:
|
da sve to i sto ti mene onda prozivas za sto ?za mene je to bicikle i stijim iza toga svi ste glasni a kad pitam sto se vozi onda eto znas 70 konja ,e jeb...
nisam brz ali ipak?
|
|
| 08-16-2004 04:40 PM |
|
 |
Guest
Unregistered
|
Svi smo glasni?
Gdje sam ja to hvalio karakteristike svog auta, ili bilo sta slicno?
|
|
| 08-16-2004 04:45 PM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
pa za sto mene prozivas jesi i ti uvrijedjen mozda da vam ponovim decki 70 konja je bicikle koje nije ni za sta nemozes kamoin obic s njim i to je tako ,pa sad mislite sto god vam volja
nisam brz ali ipak?
|
|
| 08-16-2004 04:50 PM |
|
 |
Guest
Unregistered
|
Ajd necu te ni pitati nista, vidim da ne mozes normalno odgovoriti na pitanje.
Vidio si da sam upravu pa ne znas sta da kazes, a nedo bog da priznas da je neko upravu.
Cuj ne mozes prestici kamion ako imas 70 konja hahaha. Ne bi ti meni vjerovao al' ja sam jednom vidio Zastavu 101 kako pretice kolonu kamiona i to kroz okuke, tamo negdje kod Travnika. Nisam mogao vjerovati svojim ocima. Ide Zastava, vjerovatno frajer ima snage u nogama pa moze brze okretati pedale nego ja na svojih 75 konja.
|
|
| 08-16-2004 04:53 PM |
|
 |
Sike
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
pa za sto mene prozivas jesi i ti uvrijedjen mozda da vam ponovim decki 70 konja je bicikle koje nije ni za sta nemozes kamoin obic s njim i to je tako ,pa sad mislite sto god vam volja
Stavi u Fiću motor od 70 KS pa ćeš viditi kako "biciklo" obilazi kamione.
|
|
| 08-16-2004 05:03 PM |
|
|
sixpack
Banned
Status:
|
neznam samo sto si u pravu ?eto ti si primjer stavio si bmw logo a 70 konja imas pa sto rec vec da si glumac .bmw je u drugom svjetskom ratu imao jace motore
nisam brz ali ipak?
|
|
| 08-16-2004 05:06 PM |
|
 |
Guest
Unregistered
|
neznam samo sto si u pravu ?eto ti si primjer stavio si bmw logo a 70 konja imas pa sto rec vec da si glumac .bmw je u drugom svjetskom ratu imao jace motore
Sta sam bio upravu?
Ti si rekao da smo mi svi glasni kad su nasa auta u pitanju, a ja ni u jednom postu nisam spomenuo svoje auto, nit sam se hvalio kako je ono brzo a kako su slabija auta bicikla.
BMW logo, pa kakve to veze ima bolan, tebi fakat nije dobro. To isto da se ja tebi pocnem smijati zato sto sanjas o EVO VIII a vozis VR6 Golfa. Ko je sad glumac?
Da te ja prosvijetlim, BMW logo sam stavio, zato sto volim BMW, a to sto ne vozim jedan je sticaj okolnosti, nazalost. I ja nigdje nisam rekao kako ja imam jaci motor od BMW, opet ti ponavljam nigdje nista o svom autu nisam rekao, za razliku od tebe koji hvalis svog Golfa VR6 ko da ima 600konja a ne 170 il koliko vec ima.
Ja nista ne glumim, opet za razliku od tebe, jer nesto se ne sjecam da sam igdje vidio slike tvog bolida, mada me zaboli da li ga stvarno imas ili ne, lazes sebe uostalom a ne mene.
Vozdra!
|
|
| 08-16-2004 05:11 PM |
|
 |
Bendzo-tuning
Member

Group: Registered
Status:
|
ima jaran moj sliku od sixpack-ovog golfa,pa ako mi sixpack dopusta mogu je postaviti,da vidite da covjek ne laze i da posjeduje VR6-icu,sixpack nema potrebe da laze
///M - the most powerful letter in the world
|
|
| 08-16-2004 05:18 PM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
da ali ja nisam stavio logo ni od cega a o micku sanjam to je istina a da mi vlasnik micka kaze vozis bicikle samo bi mi istinu rekao jer je ono otrov kao ja za tebe
nisam brz ali ipak?
|
|
| 08-16-2004 05:19 PM |
|
 |
|
|