|
sixpack
|
| Author |
Message |
sixpack
Banned
Group: Banned
Status:
|
moze benzdo prijatelju stavi je da znas sad ce bit druge boje drugi farovi branik i kojesta da mi je zavrsit do sarajeva ali tesko
nisam brz ali ipak?
|
|
| 08-16-2004 05:22 PM |
|
|
Guest
Unregistered
|
Da ali se za razliku od tebe ja ne hvalim sa svojim autom, i ne pokusavam nabiti drugima komplexe. Tebi bog dao jako auto i sad se mi svi trebamo upucati, ili odreci nasih auta zato sto se ne mogu nositi sa tvojim.
I za logo opet ti ponavljam, smijesno ti je sto jednu nebitnu stvar kao sto je logo na forumu uplices u ovo sve. Sad treba ljude suditi po njihovom logu na forumu. Daj ba fakat pretjerujes.
|
|
| 08-16-2004 05:23 PM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
nije meni bog dao nego sam ja radio kao crnac za njega netrebate vi bit iskompleksirani ali nemojte mene prozivat za svaki post ja sto kazem mogu to opravdat
nisam brz ali ipak?
|
|
| 08-16-2004 05:29 PM |
|
 |
Guest
Unregistered
|
Svaka cast ako je tako i drago mi je.
Ali ja te nisam uopste prozivao...
|
|
| 08-16-2004 05:30 PM |
|
 |
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
nije meni bog dao nego sam ja radio kao crnac za njega netrebate vi bit iskompleksirani ali nemojte mene prozivat za svaki post ja sto kazem mogu to opravdat
E fakat si nepopravljiv.
Dakle ja vozim po tvom bicikl, a radim kao crnac, samo sto ja taj novac trosim u druge svrhe, koje su mnogo neophodnije od kakve polovne makine. Na kraju radije bih otisao na kakav egzotican odmor nego glumio lolu. Stvarno nema potrebe da vrijedjas druge i pokusavas im nabiti kompleks. Posebno sto nemas s cim.
Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.
|
|
| 08-17-2004 12:09 PM |
|
 |
crx
Member

Status:
|
Taman krenulo o gumama, i bas me interesuju, a vi opet. Iako sam novi clan, procitao sam dosta postova. Postaje dosadno da se bezveze svadjate. Vidim da sixpack voli golfa pravo, i jasno mu je da nikome ne smeta njegov golf, ali bilo bi dobro da se drzi teme. Sta ima veze sto je temperamentan, dok nikog ne naziva seljakom, konjem... i dok se drzi teme. To nije za banovanje.
Dakle gume
Ja sam kupio Savine Intense ljetne gume, 91 KM. Htio sam kupiti druge ali nisam dobar s parama. Meni su rekli da su prilicno dobre.
Ima li ko kakve preporuke za gume, iskustva, cijene i lokacije gdje se mogu naci?
|
|
| 08-17-2004 03:35 PM |
|
|
Cile
Member
![*]() ![*]()
Group:
Status:
|
I ja imam iste savine intensa samo st sam ja svoje platio po 115 KM a dimenzija je 185x60 14 i ja sam zadovoljan.
:) :) :)
|
|
| 08-17-2004 03:57 PM |
|
 |
crx
Member

Status:
|
Moje su 185/50/15 i covjek kaze da su extra na kisi. I ja sam zadovoljan, al eto covjek vazda hoce bolje!
Sad je neko snizenje u Savi, ko nije kupio a namjerava eto mu prilike!
|
|
| 08-17-2004 04:23 PM |
|
 |
chimera
Posting Freak

Status:
|
@sixpack,
ja necu sluzbeno se trkati ali se nadam da cemo ti i ja stat na crtu nako za raju sa foruma...
Everybody is going to the party
Have a real good time
Dancing in the desert
Blowing up the sunshine
|
|
| 08-18-2004 04:59 AM |
|
 |
ThunderBird
Banned