|
sixpack
|
| Author |
Message |
sixpack
Banned
Group: Banned
Status:
|
ljudi hvala na podrsci vidim da ima dosta normalni ljudi na ovom forumu a ne samo tipovi koji glune finocu a u privatnom zivotu su svakakvi toliko od mene ako svi odluce da ja ovdje nemam mjesta i da moji postovi bole zbog istine ja cu da odem ljdi inace vole da im se tepa i laze ali to sto neko voli je njegov problem ja se nemam namjeru mjenjat takav sam i kome se ne dopadam ne zanima me
nisam brz ali ipak?
|
|
| 07-15-2004 09:29 AM |
|
|
sixpack
Banned
Status:
|
a ti chimera skini svoje ime ja sam ovdje pokretac teme a ne ti pa skini svoje ime i nemoj meni da prijetis
nisam brz ali ipak?
|
|
| 07-15-2004 09:45 AM |
|
 |
Sike
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
a i ti sike puno mudrujes ja ti neki dan odgovorim gdje mozes nac opruge a ti meni to je prva oametna znaci dosad nisam pametno pisao i onda ni kazes nemoj vrijedjat pa sta ti mislis ja na to necu da sutim i svima cu da repliciram na to
Kao što možeš da vidiš ( http://www.pungas.com/forum/viewtopic.php?t=1775 ) pored ovoga "Sixpack - prva pametna od tebe" stavio sam emoticons wink što znači da se zajebavam. Uostalom i zahvalio sam ti...
|
|
| 07-15-2004 12:19 PM |
|
 |
zlatiborac
Senior Member

Status:
|
|
| 07-15-2004 12:52 PM |
|
 |
Mondeo
Posting Freak

Status:
|
sixpack, napisao si 6 postova u topicu koji je otvoren samo kao upozorenje i reda radi nije zakljucan i ostavljen na vrhu da te upozorava.
ah i jos da ne zaboravim Praise the Lord the great administrator is back!!!
HEMI Power
|
|
| 07-15-2004 02:13 PM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
au vidim svi znate engleski jezik stvarno ste napredni nema govora pisete argumentovano kao sto meni chimera replicira pola vas je prepisalo engleske rijeci iz knjige pa tako da znate prevod
nisam brz ali ipak?
|
|
| 07-15-2004 02:42 PM |
|
|
chimera
Posting Freak

Status:
|
sixpack,
nemam zelju da banujem nikoga.Upozorenje sam stavio zbog toga.Nisam ni zakljucao jer sam pustio da se ostali izjasne.Ni ja se ne slazem sa dosta clanova po nekim pitanjima pa ih zbog toga ne nazivam kretenima.
Kao sto ti je Sike napisao trudimo se nas grupica da forum bude kulturan,pa te lijepo molim da nam pomognes u tom nastojanju.Kao sto si mogao primjetiti PunGas ima tendenciju da okupi zaljubljenike u oktane na jednom mjestu.Znaci radi druzenja,da danas-sutra kad dodjes u Sa ili negdje imas sa nekim i kafu popit na kraju krajeva.
Prema tome niko ne zeli mjenjat tvoje stavove i uvjerenja.Samo te molim da ne ides na svakoj temi off-topic i da izmjenis nacin ophodjenja prema ostalim clanovima.Nista vise,nista manje.
Nadam se da se razumijemo...
Everybody is going to the party
Have a real good time
Dancing in the desert
Blowing up the sunshine
|
|
| 07-15-2004 03:37 PM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
pa chimera slazem se sa tobom ali ja sam rekao pojedini kreteni pa ssad ko se takav osjeca sta ja tu mogu a vidis i sam kakvi su ostali ja nisam nikog majmunom nazvao kao sto su mene pa ti na to nista ne reagiras a i ti sam pricas neargumentovano pricas o alfi ovakva je onakva je a citav zivot kao i ja vozis golfa toliko o argumentaciji onaj ko vozi moze da kaze o svom autu
nisam brz ali ipak?
|
|
| 07-15-2004 05:47 PM |
|
 |
chimera
Posting Freak

Status:
|
Ovako,na tebe sam imao prituzbe.Poceo si da ides off na svakoj temi.
Sto se mene i price o Golfu tice,kad sam kupovao auto prije godinu i po,trazio sam svasta nesto...ali nema.Bosna je ovo,nisam dosao u priliku za nesto sa cim bi ja bio 100% zadovoljan.
I za tebe malo informacija,Golf 3 u bilo kojoj sport verziji je los.Ako ces konkretno VR6 ima motor ali fali ovjes,pretezak nos ga ubi na bilo kojoj zavoitoj cesti sto je u biti i poenta nekog hothatch-a.Ako pogledas 145 QV vidjet ces da iako je radjena na platformi Fiat Tipa ima dobro doradjen ovjes,direktniji volan nego obicna 145 i jos svasta nesto...
Obicni GTI kao kod mene je u biti identican VR6,kocnice i ovjes i sve ostalo...samo je motor razlika...koji je preslab da bi bio GTI...sve je samo nije to...
Ostaje 16v koji je mozda i zadnji pravi golf GTI po mom misljenju...
Eto toliko...
Everybody is going to the party
Have a real good time
Dancing in the desert
Blowing up the sunshine
|
|
| 07-15-2004 06:06 PM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
da ti zaboravljas ono bitno vozaca ja vam kazem da grijesite nije tako sve u stvarnosti u mene su opruge i amortizeri kit 60 40 mm i auto je zalijepljen u krivini akop imas dobre gume rijetko te moze netko obic jer ludo ide vi ste svi neciji probali ali ga niste svaki dan imali jer kad ga imas postajes ovisan a zvuk kakav ima to je rijtko u kog auta
nisam brz ali ipak?
|
|
| 07-15-2004 06:13 PM |
|
 |
|
|