Post Reply  Post Thread 
Pages (17): « First < Previous 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 Next > Last »
sixpack
Author Message
ThunderBird
Banned

Group: Banned
Status: Offline

Quote:
pa non stop ti trube svi a ti svoje i svoje, pa de reci vise koji ti to stroj imas pa jedes sve ostale za dorucak, ajde imenuj ga godinom proizvodnje ( Very Happy ) i kubikazom konjima Smile

Vidis, izaziva covjeka. njegovih 90 ks nemoze protiv mojih "dizelskih" 140 a ne protiv 180 ili koliko vec ima VR6 (neznam bas)(oko 180-190). Mislim da je 190 ili 195 u corradu

pozdraVW

DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
07-27-2004 06:42 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
ThunderBird
Banned

Quote:
pa non stop ti trube svi a ti svoje i svoje, pa de reci vise koji ti to stroj imas pa jedes sve ostale za dorucak, ajde imenuj ga godinom proizvodnje ( Very Happy ) i kubikazom konjima Smile

Vidis, izaziva covjeka. njegovih 90 ks nemoze protiv mojih "dizelskih" 140 a ne protiv 180 ili koliko vec ima VR6 (neznam bas)(oko 180-190). Mislim da je 190 ili 195 u corradu

pozdraVW

DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
07-27-2004 06:43 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sike
Posting Freak

Group: Registered

174 KS

07-27-2004 06:50 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ThunderBird
Banned

hvala, neznam stvarno. Nikad se nisam nesto posebno bavio proucavanjem velicine ergele pod haubama.

pozdraVW

DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
07-27-2004 06:53 PM
sporting
Member

ThunderBird Wrote:

Quote:

ne izazivam samo pitam coika da fino navede detalje o svom ljubimcu kad non stop trubi o njemu, ja nikom ne serem kako sam najbolji i najbrzi... Prema corradu imam samo rispekt i nista vise

Sto se tice tvojih dizelskih 140 neznam kako bi se nosio sa njima ali nosio sam se sa nekakvim octavijama TDI Smile sad neznam koliko one imaju
Jbga kazem opet punto je jako lagan i startan, npr vjetrenice su moja relacija gdje mi malo ko moze sta Smile

Vidim u tebe je fin strojcek, ali ja nisam neki pristalica chipovanja motora..ali ko sam ja da kritikujem, svako ima svoje misljenje

rispekt

::/Fiat Punto SPORTING 1.6mpi 90hp, 195/60/14"/::
07-27-2004 07:54 PM
Kenno
Posting Freak

Status: Away

sporting Wrote:
[Jbga kazem opet punto je jako lagan i startan, npr vjetrenice su moja relacija gdje mi malo ko moze sta Smile

Shocked Je li mislis na dizele ili na sva auta?

07-27-2004 07:59 PM
sporting
Member

Kalas Wrote:

sporting Wrote:
[Jbga kazem opet punto je jako lagan i startan, npr vjetrenice su moja relacija gdje mi malo ko moze sta Smile

Shocked Je li mislis na dizele ili na sva auta?

ma fakat ne mislim na svat auta, ali manje vishe ovo sto sam sretao dosad na toj relaciji, na to mislim Smile obicno se vecinu vremena vozim lijevom stranom Smile

07-27-2004 08:01 PM
Kenno
Posting Freak

Status: Away

Jbg tako ti je kad vozis iza passata lubenicara golfova dizela, stojadina... Smile

07-27-2004 08:03 PM
sporting
Member

Kalas Wrote:
Jbg tako ti je kad vozis iza passata lubenicara golfova dizela, stojadina... Smile

jbga boze moj, da mi sad neko prica kako imam kantu od auta (2sixpack: u tebe je prst uperen Smile nhf ) ne stoji, jer je ipak jace od pola auta koja na cesti srecem... sto se tice onih"nabrijanih makina" od 120 i vise konja koje vidjam na cesti ( prst uperen u masu bmw3 kockica,golfova IIgti i kadeta GSI ) a sa njih se ljusti karoserija njih ne priznajem za auta Very Happy na njih sam alergican, ostavljaju spure pred rajom i kurce se a tresti im auspuh samo sto nije otpao i slicne bedastoce

07-27-2004 08:08 PM
ThunderBird
Banned

sporting Wrote:
ne izazivam samo pitam coika da fino navede detalje o svom ljubimcu kad non stop trubi o njemu, ja nikom ne serem kako sam najbolji i najbrzi... Prema corradu imam samo rispekt i nista vise

Sto se tice tvojih dizelskih 140 neznam kako bi se nosio sa njima ali nosio sam se sa nekakvim octavijama TDI Smile sad neznam koliko one imaju
Jbga kazem opet punto je jako lagan i startan, npr vjetrenice su moja relacija gdje mi malo ko moze sta Smile

Vidim u tebe je fin strojcek, ali ja nisam neki pristalica chipovanja motora..ali ko sam ja da kritikujem, svako ima svoje misljenje

rispekt

thanx. Octavija 1.9 TDI ima 90/110 konja u zavisnosti koji je paket opreme u njoj. Nemoze se sa najslabijom premom dobit 110 ks.

Zapravo, racunaj ovako. Ako je octavija imala alu felne onda je 100 ks. a ako je imala ratkape, sto je vjerovatno i slucaj onda je imala 90.

-----Koliko ide taj punto ??? Gdje mu je krajnja tacka ???-----

pozdraVW

DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
07-28-2004 05:09 AM
Pages (17): « First < Previous 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Zvuk - Sixpack, evo ga lucozade 167 4,337 11-23-2004 07:37 AM
Last Post: ThunderBird
  ZA SIXPACK-a rpm 15 2,669 08-25-2004 09:28 AM
Last Post: Lukasaca

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: