|
sixpack
|
| Author |
Message |
chimera
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
sixpack
Poceo si da offtopicis zestoko,na svakoj temi ujedas ostale clanove.Ovo ti je prvo i zadnje upozorenje.Mogao bi dobit ban vrlo lako.Ovdje svako ima pravo na svoje misljenje,ali kao sto si mogao primjetiti nikad niko nikog ne vrijedja.A ti si to poceo na BAS svakoj temi...
Molim te da ubuduce ako se raspravljas sa nekim od clanova cini to argumentovano i na kulturan nacin...
Everybody is going to the party
Have a real good time
Dancing in the desert
Blowing up the sunshine
|
|
| 07-14-2004 05:05 AM |
|
|
elvir
Posting Freak

Status:
Away
|
|
| 07-14-2004 02:05 PM |
|
 |
sixpack
Banned
Group: Banned
Status:
|
a jesi i ti u tim ostalim a chimera ako se ne slazem s vecinom nisam pozeljan sto ti nebi i ostale upozorio prvo procitaj njihove postove pa onda meni reci i jos nesto ja se ne plasim nikakvih prijetnji i repliciracu svima koji me na bilo koji nacin provociraju pozdrav za tebe chimera i nikad se nisam uvlacio nikom u g....u
nisam brz ali ipak?
|
|
| 07-14-2004 07:33 PM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
i da jos dodam svako ima pravo na misljenja samo ja ne jer vam smeta kad neko kaze istinu ja ne zivim u vremenu kad se nije smjelo rec sto se misli aslazem se da sam malo ostar ali i ostali zestoko udaraju pa te molim da sve procitas sto i ovi pisu nemoj samo mene jednostrano osudjivat
nisam brz ali ipak?
|
|
| 07-14-2004 07:40 PM |
|
 |
Sike
Posting Freak

Status:
|
Pričaj ti šta hoćeš samo nemoj vrijeđati ostale članove. Ovo je rijetko kulturan forum i takav treba da ostane.
|
|
| 07-14-2004 08:57 PM |
|
 |
KRVOLOK
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
Ja mislim da sixpack nije zasluzio da ga iko banuje,sta ima veze ako je momak malo temparamentan i odmah kaze sto misli bez upakivanja.
Sta je tu lose?
http://www.smchiptuning.com
|
|
| 07-15-2004 06:27 AM |
|
|
Tehnicar
Junior Member

Status:
|
|
| 07-15-2004 08:02 AM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
krvolok hvala na podrsci njih vrijedja istina i ja i ti smo u replikama stalno pa se ni ti ne ljutis a ni ja po tomre se vidi da si ok nisam ja kriv sto su moji postovi zanimljivi i iskreni bez dlake na jeziku
nisam brz ali ipak?
|
|
| 07-15-2004 09:03 AM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
a i ti sike puno mudrujes ja ti neki dan odgovorim gdje mozes nac opruge a ti meni to je prva oametna znaci dosad nisam pametno pisao i onda ni kazes nemoj vrijedjat pa sta ti mislis ja na to necu da sutim i svima cu da repliciram na to
nisam brz ali ipak?
|
|
| 07-15-2004 09:07 AM |
|
 |
schmidt
Member

Status:
|
Ljudi... Što ste "zakrvili" da se uživo raspravlja bilo bi tuče... Svako neka piše šta hoće i kome hoće a to ako neko uputi neku ružnu riječ nema tu ljutnje postoji replika...ali se ne treba udaljavati od teme i svađati... Ostavite sixpacka na miru...
SRC Banja Luka
|
|
| 07-15-2004 09:15 AM |
|
 |
|
|