|
sixpack
|
| Author |
Message |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
procesor koliko ti to god imas ovdje nije hota u pitanju a znas ti cega je meni pun k vas trkaca ili mislite da jeste...
nes se ti nikad opametiti..
pa kad si ti faca sto se ne trkas?
Helem necu da ti kazem ko je 147 jer ces onda reci isto kao i za Hotu..
Pa da bi te zastitio od samog sebe, necu da ti kazem.
A sto kaze Procesor.. ''ovdje ima ljudi koji ako nista drugo imaju vise godina nego vi krugova na nekoj stazi ''
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 10-01-2004 08:04 PM |
|
|
sixpack
Banned
Group: Banned
Status:
|
Pa vidim neces da kazes.A to za trkanje jel to neka vrijednost u zivotu trkanje?e pa ja se ovde ne stidim nikoga jer nemam razloga imam gotovo milion kilometara predjenih tako da ne respektiram nikog po tom pitanju..
nisam brz ali ipak?
|
|
| 10-01-2004 08:26 PM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
pa tvoj problem i jeste sto ne respektujes nikog.. To i jeste tvoj problem..
U tvom svakom postu koji si ostavio na ovom forumu postoji doza nepostovanja prema sugovornicima, sto izaziva revolt i konfliktne situacije.
Svaki post tezi konfliktu. I onda kada dobijes ban ili kada ti neko nesto kaze, onda tvrdis da tebe neko provocira.
Postuj malo druge, a pogotovu ljude poput Hote, pa onda nece niko traziti da se uklonis sa foruma.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 10-01-2004 08:41 PM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
Hota me edise ne zanima to sam ti vec rekao,to sto je on trkac sto ja imam s tim?Pisem ono sto mislim za razliku od vecine.A visemjesecnom posjetom ovom foruma sam vidjeo dosta toga ljudi pisu dosto o onom sto su negdje culi ili samo teoriju pisu a praksa nista.Cijeli svoj zivot sam u nekom od strojeva bio to radni ili sportski ili za zabavu tako da i ja znam ponesto.A sto se respektovanja tice nemam ja protiv bilo koga nista ovdje ali bar pisem postove otvoreno bez mudrovanja ili uzdrzavanja.Jel ti mislis da ovdje nema onih sto misle poput mene?E siguran sam da ima samo neko zbog necega nece da pise boje se rekcije ostalih.E vidis tako je...
nisam brz ali ipak?
|
|
| 10-01-2004 08:54 PM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
vidi njega.
kada tebe ne zanimaju ostali sto bi ostale zanimao ti i tvoje misljenje ?ma nemam zivaca se raspravljati vise s tobom, iznervirat ces me opet pa cu te opet banovati pa ce biti 'vi mene mrzite i provocirate''
|
|
| 10-01-2004 09:06 PM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
bas sam se tako izrazio ili sto?nisam ja rekao da me ti provociras ali bilo je i toga nazalost.u svakoj temi sa pojavi neki koji kaze pa nije ovo golf ili sto ti ja znam iz cista mira pocmu da provociraju i onda ja napisem post i posle uzbuna ,pa ti sad reci da je u redu .svi smiju rec sto nevole samo se meni brani da kazem he he...
nisam brz ali ipak?
|
|
| 10-01-2004 09:12 PM |
|
|
KRVOLOK
Administrator

Status:
|
|
| 10-02-2004 06:55 AM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
Krvolok ma neplaca mene niko da bar placa nebi bilo lose....
nisam brz ali ipak?
|
|
| 10-02-2004 07:10 AM |
|
 |
Katz
Administrator

Status:
|
Ako nista drugo popularniji si od Paris Hilton