Post Reply  Post Thread 
Pages (5): « First < Previous 1 2 3 [4] 5 Next > Last »
Size of the chevaps
Author Message
Dottore
Jel te baca..!?

Group: Registered
Status: Away

Legolas Wrote:
Ja sam jeo od Kranja do Gostivara ćevape ali nema boljih od sarajevskih a pogotovo Kod Želje na Baščaršiji! To su ekstra ćevapi! Vodio sam prijatelje iz BL da probaju šta je "izvorni" ćevap i ostali su bez texta Very Happy

Veze ti nemaš 8)

09-09-2005 07:17 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sike
Posting Freak

Status: Offline

Kenan Wrote:

Sike Wrote:
Kad je u pitanju roštilj mislim da ćemo se svi složiti da ja Banjalučki ipak najbolji, najpoznatiji itd. Very Happy Kad se već pominje pivo...takođe ćemo se složiti da je Nektar najbolje. Nije što sam iz BL ali šta mogu kad je tako. 8)

Necemo se sloziti sve dok me maltretirate nekim Zaluzanima i Signumima ili Recordima, sta li vec?! Confused Crying or Very sad Twisted Evil Twisted Evil

Laughing Biće popravni... Wink

SRCBL
09-09-2005 07:22 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
0-100 7,3 sec
Turbo whine is mighty fine

Sike Wrote:
Kad je u pitanju roštilj mislim da ćemo se svi složiti da ja Banjalučki ipak najbolji, najpoznatiji itd. Very Happy Kad se već pominje pivo...takođe ćemo se složiti da je Nektar najbolje. Nije što sam iz BL ali šta mogu kad je tako. 8)

Auuuuuu... you ofcourse know this means war... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Sta je najpoznatije? Banjalucki cevap?! Ma daaaaaj... spojili nasa 4 cevapa i kontate nesto novo smislili aa?! Nektar?! Ma nidje veze... sarajevska zakon!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Laughing

http://www.bhrenaultclub.com/

11

09-09-2005 12:56 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sike
Posting Freak

Very Happy Izvinte kolega ali ja ipak mislim da ste vi razdvojili naše ćevape i da bi porcija izgledala kao veća. Ali to nije bitno bitno je da su banjalučki jednostavno bolji. E sad za pivo - sarajevsko je odlično ! Baš odlično ! Ali Nektar je ipak dosta bolji.

Eto to je to. Mislim da nema potreba sa daljom raspravom, složite se samnom pa da pređemo na druge teme. Very Happy Wink

SRCBL
09-09-2005 01:11 PM
0-100 7,3 sec
Turbo whine is mighty fine

Sike Wrote:
Mislim da nema potreba sa daljom raspravom, složite se samnom pa da pređemo na druge teme. Very Happy Wink

Nikad! Twisted Evil
Laughing Laughing Laughing

http://www.bhrenaultclub.com/

11

09-09-2005 01:22 PM
BoB
Senior Member

Sto se tice gastroturizma....Sarajevo nije ni medju 5 destinacija....Ja nisam pristrasan u tim SA-BL relacijama ali odgovorno tvrdim da su sarajevski cevapi bolji... Laughing Moze bit da zeljini i nisu najbolji, ali ko bi isao na ta pitarska mjesta da jede cevape i proba kakvi su... Svejedno, ja sam za dobru ribu, moze i dobre lignje sa blitvom i krompirom, pola litra vina....kakvi cevapi...da vidite sta se melje u to.... Rolling Eyes

09-09-2005 04:12 PM
Legolas
Member

Ja mislim da je najbolji (ukupno) leskovački roštilj! Začinjen, ljut i veoma ukusan!
A dottore ne možeš reći nekome da veze nema ako voli nešto više nego ti!
Ja sam jeo taj ćevap i sviđa mi se više nego banjalučki! Kaže neko dobar je ćevap kod muje, neko kaže da mu je tamo najlošiji itd
To je pitanje ukusa (i okusa) i o tome se ne bi trebalo raspravljati a kamoli nekoga osuđivati Exclamation

09-09-2005 05:04 PM
dr
Posting Freak

Katz jos nije na sve ovo odgovorio.
Ima da nagrabusite svi.
Em from Macedonia, em sparta naokolo.

Uzgred: najbolje cevape sam jeo (tri najbolja mjesta, po godinama) u Beogradu 1983. (za nevjerovati - u restoranu na autobuskoj stanici), u Vitini 1989. i u Paracinu 2001.
Svi ostali su bili ispod toga.
Imam ja i najgore: Hadzici - ribnjak 1976. i Varzadin 1978.

Najbolji burek (sa sirom) jeo negdje izmedju 1973. i 1977.
Kupio u Strugi, odmakao 10 km, pojeo i vratio se po jos.
Mljac.

09-09-2005 08:03 PM
Kenno
Posting Freak

Ja sam nedavno jeo najbolje chevape u zivotu. Sarajevo - Mrkva. Ja mislim da su od one najbolje teletine bili...nevjerovatno dobri. Mislim i prije kad god bih dosao u Sa obavezni su chevapi, ali ovi sto su extra bili...

09-09-2005 08:27 PM
elvir
Posting Freak

e fakat su sad u Mrkvi beton cevapi..valjda su ih prestali pravit od klokana..suska se da sad prave od Kineza Very Happy

http://www.bhrenaultclub.com
09-09-2005 08:41 PM
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: