Post Reply  Post Thread 
Pages (13): « First [1] 2 3 4 5 Next > Last »
Skopje krug - Simulacija
Author Message
MJanosh
Senior Member

Group: Registered
Status: Offline

Se sprema 3D pateka za EA games (ETCC, F1) Smile... Skopje SAEM / Ke se potrudam da izgleda na nesto .. ako ne nisto barem liniite da se tie .. ima tuka nekoj sto mzoe da mi pomogne so mapa i dimenzii na patekata???

Sakam od koa ke ja napravam da ja ubacam vo shampionative sto se na itnernet Smile

I'L BEAT YA IN REVERSE!!! :)
06-07-2005 07:07 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Katz
Administrator

Group: Administrators

MJanosh Wrote:
Se sprema 3D pateka za EA games (ETCC, F1) Smile... Skopje SAEM / Ke se potrudam da izgleda na nesto .. ako ne nisto barem liniite da se tie .. ima tuka nekoj sto mzoe da mi pomogne so mapa i dimenzii na patekata???

Sakam od koa ke ja napravam da ja ubacam vo shampionative sto se na itnernet Smile

Ova e patekata samo so edna razlika, nema sikana kaj benzinskata tuku kaj MTV, kako Skopje 4, 2004.

Forever #1

Igor Savic - Gonza
06-07-2005 06:45 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
MJanosh
Senior Member

se najdov so edno drugarce so raboti so auto cad i go ima celo skopje na mapa so nekoja tocnos od 10 santimetri ... Smile .. ke se napravat sliki so kamera niz celata pateka.. ke ja ima sekoja neramnina, skeoj nagib.. taka da ke ima realnost vo seto toa .. Smile .. se planira i vodno i se planira i da se ubaci jugo pomegyu kolite .. Smile .. a najverojatno ke iskoci i yugo mod Smile hehe .. samo poleka .. deneska se napravija mnogu cekori.. ima mnogu rabota ali ke se potrudime da bidat zadovoleni vkusovite na nashite glauc i rain man .. po se izgleda i test vozaci na patekata.. ako nekoj moze da pomogne da kaze dali e okey patekata toa se oni Smile

sto se odnesuva do skopje krug.. najverojatno prvite linii ke se iscrtaat deneska.. poa mozebi utre/zadutre ke se izvozi patekata i za prv pat ..

ona shto ke odzeme mnogu vreme se teksturite.. site onie detali sto ke ja napravat okolinata realna.. benziska pumpa.. ogradi, mtv, parkingot, saemot, i tako dalje Smile

fala za skicava gore Smile

06-07-2005 07:26 PM
Carpathian Lord
Member

Pa ima edna igra mozebi ja znaes (Microsoft) Midtown Madness 1 i 2. I ima polno web stranici kade sto sozdavaat modeli od koli i mozes da gi vneses vo igrata. Ima Yugo-vci so se interierijer...pa navodno so malku reprogramiranje pasovaat na site igri. Imase primer od Need For Speed avtomobil ja stavija vo ovaa igra.

06-07-2005 10:03 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
MJanosh
Senior Member

hehe Smile da .. bi bilo super da moze arno ama ovde praime mubet za 2 razlicni raboti

1. midtiwnmadnes e arkada
2. needforspeed e arkada
3. EA games modovite se simulacii

2 mnogu razlicni raboti a kako i da e .. nekam da kopiram od drugi .. toa so ke se napravi treba da bide orginalno.. a sto se odnesuva do kolite i ne e tolku strasno da gi napravis, kolku sto e strasno patekata...

06-08-2005 06:14 AM
ALF!!!
Member

Абе за почеток вие направете ја само патеката без МТВ, бензинската и другите ствари, па да видиме какви тест времиња ќе се поставуваат. Тука на форумот може да видиш од порано Кац што ставал што резултати има направено на пример Фрањо со Аудито за тестирање и слични ствари. И направија тесна стазата, само две ленти и никаков простор за сечење...

Само што по долго чекање дојде ЕТСС до мене, мислете му ја...

Also sprach ALF!!!
06-08-2005 11:49 AM
MJanosh
Senior Member

ke se potrudam da ima trotoari a ne bankini kako na trkackite pateki vo stranstvo, znaci da bide taka kako sto si e ..

koga ke ima trotoar, nema da moze da se krati Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ako mu se kacuva na nekoj na trotoar.. neka poveli hehehehe

06-08-2005 11:54 AM
Glauc
Senior Member

Braos za inicijativata Smile aj da vidime sto ke izleze i gledaj da se realni vreminjata nemoj da izlezat cudni Smile

2 FAST 4 YOU
06-08-2005 11:58 AM
MJanosh
Senior Member

pa ke ima testiranja.. ako se cudni ke ja rastegneme malce Smile heheheh

---

uhh.. sum pominal preku 200 posta na forumov hehehe Smile .. glauc .. pobrzo trcaj poso te stigam Smile Smile Smile Wink Laughing Very Happy Smile Twisted Evil Arrow

06-08-2005 12:00 PM
MJanosh
Senior Member

Carpathian Lord Wrote:
Pa ima edna igra mozebi ja znaes (Microsoft) Midtown Madness 1 i 2. I ima polno web stranici kade sto sozdavaat modeli od koli i mozes da gi vneses vo igrata. Ima Yugo-vci so se interierijer...pa navodno so malku reprogramiranje pasovaat na site igri. Imase primer od Need For Speed avtomobil ja stavija vo ovaa igra.

btw, ja iam napraeno skopje-krug vo revolt (onaa igricana so remote control kolicki) hehehehe

06-08-2005 12:08 PM
Pages (13): « First [1] 2 3 4 5 Next > Last »
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  AK Power sport Skopje Katz 37 2,714 08-27-2008 07:09 PM
Last Post: Katz
  Plasman - krug 2008 Katz 2 371 08-25-2008 05:03 PM
  Kicevo (krug) 24-25.05.2008 - Fotki hunter 54 2,315 06-05-2008 02:42 PM
  Kicevo (krug) 24-25.05.2008 Katz 45 2,712 05-27-2008 06:14 PM
Last Post: Zabac