Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First [1] 2 Next > Last »
Slalom u Tuzli
Author Message
BoB
Senior Member

Group: Registered
Status: Offline
Slalom u Tuzli

Nekako i mogu da shvatim kad skripi u organizaciji brdske trke ili nedajboze kruga, ali ono sto se danas desavalo u tuzli nikako ne mogu...
"Poligon" definitivno ne ispunjava uslove ni za odrzavanje igranke, a kamoli auto trke...Ko je bio zna o cemu pricam. Zamislite samo sljedecu scenu: Ivica Malic upada u RUPU na poligonu, udara mjenjacem u asfalt, mjenjac puca, ulje na sve strane...Izmedju cunja oko kojeg se treba okrenuti za 360° i trotoara imas cca 2 metra pa ako potrefis potrefis...a onda te ceka i rupa...I bilo je *ebeno svakom ko nije fico ili peglica...A kompletan prostor je bukvalno podijeljen trotoarom na dvije iste povrsine velicine prosjecne spavace sobe Rolling Eyes A taj trotoar NE POSTOJI u skici koja je prilozena uz pravilnik...Onda su to ulje vrli organizatori pokusali ukloniti suhim liscem koje je skupio neki penzioner i donio na lice mjesta. hahahaha da ne povjerujes...tek nakon desetak minuta se neko sjetio deterdzenta. Iako je bihamkova mjerna ekipa donijela i display za rezultate, isti je uredno ostao u kombiju i uopste nije prikljucen...tako da niko nije imao pojma o vremenima...Poslije takmicenja su objavili rezultate u kojima uopste nije bio sabran broj kaznenih bodova iz obe voznje a samim ti ni poredak. Majke mi, mogli su bukvalno dijeliti ljudima vremena kako su htjeli. Ako hoces da znas kakav ti je plasman, lijepo uzmi digitron pa sabiraj bodove svih takmicara...Evo vidim da je auto.ba objavio rezultate koji UOPSTE nisu tacni...Ja kao zauzimam posljednje mjesto u klasi a imam sve obavljene radnje, dok su negdje daleko ispred ljudi koji su pogrijesili smijer...Ne kontam...Boze sacuvaj i zakloni, gluho i daleko bilo...i coravo... Confused

10-02-2005 08:20 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
cybernck
Super Moderator

Group: Super Moderators

zvuci stvarno katastrofalno... Shocked

rezultati bez semafora + razglasa ili barem samo razglasa su smijesni.

sta je Alija vozio kad je bio u drugoj klasi? i zasto? Rolling Eyes

ovaj sa Fabiom je morao trenirati do "besvjesti" ako je bio tako dobar.

ko si ti BoB i sta vozis?

[205]
10-02-2005 08:45 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
daki
Posting Freak

cybernck Wrote:
zvuci stvarno katastrofalno... Shocked

rezultati bez semafora + razglasa ili barem samo razglasa su smijesni.

sta je Alija vozio kad je bio u drugoj klasi? i zasto? Rolling Eyes

ovaj sa Fabiom je morao trenirati do "besvjesti" ako je bio tako dobar.

ko si ti BoB i sta vozis?

Nema potrebe da trenira, nit trenira, djecko je i prosle godine bio medju pobjednicima sa sivom.. momak vozi naj naj..
I njemu se skida kapa.. uvijek.

10-03-2005 05:25 AM
BoB
Senior Member

Da, nije bilo ni razglasa ni semafora pa sad skontaj... Rolling Eyes Alija je vozio malicevu lanciu u prvoj, i huskicev renault u drugoj voznji. Nisam siguran da pravilnik dopusta tu mogucnost, ali meni licno to uopste ne smeta...Izgleda da nesto nije u redu sa ficom, nisam ga pitao...Momak sa fabijom fakat dobro vozi Exclamation i nije mi jasno zasto se redovno ne pojavljuje jer je jedini dostojan konkurent deljaku koji juce i nije imao neki poseban motiv da forsira s obzirom da je vec ranije osigurao titulu...Po meni je deljak ipak bolji vozac i vjerovatno je mogao da je htio...heheh pa nije lud da se nasadi na trotoar....btw. ja sam BoB Laughing i zimvo Yugo...

10-03-2005 08:30 AM
daki
Posting Freak

jbga, meni zao sto nisam mogao gledati, inace sam sudija na ispitu, al sam poslom u Sa. Jutros sam se cuo sa Davorom, hehe drago mu pravo.. malo je falilo da se on pojavi i na brdskom reliju, medjutim, dosta glupih pravila u TUZAMK-u i djecko je odustao... Ali ko zna Wink
Imasli gdje slike jugaca da postavis...

10-03-2005 09:15 AM
cybernck
Super Moderator

BoB, ni ja nisam siguran da se moze mijenjati auto.

a sta je Amra vozila? da li je dijelila ficu sa Salkom ili je vozila Autobianchija?

samo da napomenem da sam i ja nekoliko puta "dobio" Deljaka Wink.

znao sam da ce se street_tweety javiti... da bi neko odvezao toliko superiorno,
u 90% slucajeva mora da se ubije sa treningom iste staze, osim ako nema
godine i godine iskustva.

ali nije strano da se desi i da neko samo dodje i sve rasturi - isti slucaj je bio
ove godine u Slavonskom Brodu. padala kisa, a bio je lik koji je posudio od
cure 206-icu i sve nas poderao kao da je vozio po suhom Shocked.

[205]
10-03-2005 12:11 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
daki
Posting Freak

Pa nije trenirao zato sto znam, al on ti tako po gradu non stop vozi, mislim stela je inace Smile nije mu bitno jel parking il cesta, a iskustva ima od malih nogu heheh.... Ma desi se.. nekad ljudi nisu raspolozeni da deru svoja kola ako su vec obezbjedili titulu, tako da mladi "asovi" dobiju sansu Smile

10-03-2005 12:55 PM
cybernck
Super Moderator

pa onda stvarno steta sto ne ide na sve slalome / relije.

[205]
10-03-2005 11:12 PM
daki
Posting Freak

Ma ne mogu da ga nagovorim da ide na sve SR-ove, kamoli sta drugo... Ali prvi je u "prvenstvu pirelija" Uporan djecko i nakupio bodova...
jbga zabavlja se ehhe

10-04-2005 09:09 AM
zlatan
Member

street_tweety Wrote:
jbga, meni zao sto nisam mogao gledati, inace sam sudija na ispitu, al sam poslom u Sa. Jutros sam se cuo sa Davorom, hehe drago mu pravo.. malo je falilo da se on pojavi i na brdskom reliju, medjutim, dosta glupih pravila u TUZAMK-u i djecko je odustao... Ali ko zna Wink
Imasli gdje slike jugaca da postavis...

koja je to disciplina Brdski reli.

10-05-2005 11:54 AM
Pages (2): « First [1] 2 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  AUTO SLALOM Ismet 17 1,044 05-18-2008 07:09 AM
Last Post: BMW-E30
  Osnovan Novi klub u Tuzli - AK SPARK Edis Jasarevic 28 1,537 12-27-2006 01:45 PM
Last Post: niho
  OSV auto slalom - Plasman za sezonu 2006 BoB 6 628 10-20-2006 09:04 AM
Last Post: BoB
  slalom Edis Jasarevic 13 497 04-05-2004 06:58 AM
Last Post: gordon

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: