|
Slalom u Tuzli
|
| Author |
Message |
BoB
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
Slalom u Tuzli
Nekako i mogu da shvatim kad skripi u organizaciji brdske trke ili nedajboze kruga, ali ono sto se danas desavalo u tuzli nikako ne mogu...
"Poligon" definitivno ne ispunjava uslove ni za odrzavanje igranke, a kamoli auto trke...Ko je bio zna o cemu pricam. Zamislite samo sljedecu scenu: Ivica Malic upada u RUPU na poligonu, udara mjenjacem u asfalt, mjenjac puca, ulje na sve strane...Izmedju cunja oko kojeg se treba okrenuti za 360° i trotoara imas cca 2 metra pa ako potrefis potrefis...a onda te ceka i rupa...I bilo je *ebeno svakom ko nije fico ili peglica...A kompletan prostor je bukvalno podijeljen trotoarom na dvije iste povrsine velicine prosjecne spavace sobe A taj trotoar NE POSTOJI u skici koja je prilozena uz pravilnik...Onda su to ulje vrli organizatori pokusali ukloniti suhim liscem koje je skupio neki penzioner i donio na lice mjesta. hahahaha da ne povjerujes...tek nakon desetak minuta se neko sjetio deterdzenta. Iako je bihamkova mjerna ekipa donijela i display za rezultate, isti je uredno ostao u kombiju i uopste nije prikljucen...tako da niko nije imao pojma o vremenima...Poslije takmicenja su objavili rezultate u kojima uopste nije bio sabran broj kaznenih bodova iz obe voznje a samim ti ni poredak. Majke mi, mogli su bukvalno dijeliti ljudima vremena kako su htjeli. Ako hoces da znas kakav ti je plasman, lijepo uzmi digitron pa sabiraj bodove svih takmicara...Evo vidim da je auto.ba objavio rezultate koji UOPSTE nisu tacni...Ja kao zauzimam posljednje mjesto u klasi a imam sve obavljene radnje, dok su negdje daleko ispred ljudi koji su pogrijesili smijer...Ne kontam...Boze sacuvaj i zakloni, gluho i daleko bilo...i coravo...
|
|
| 10-02-2005 08:20 PM |
|
|
cybernck
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
zvuci stvarno katastrofalno...
rezultati bez semafora + razglasa ili barem samo razglasa su smijesni.
sta je Alija vozio kad je bio u drugoj klasi? i zasto?
ovaj sa Fabiom je morao trenirati do "besvjesti" ako je bio tako dobar.
ko si ti BoB i sta vozis?
[205]
|
|
| 10-02-2005 08:45 PM |
|
 |
daki
Posting Freak

Status:
|
zvuci stvarno katastrofalno...
rezultati bez semafora + razglasa ili barem samo razglasa su smijesni.
sta je Alija vozio kad je bio u drugoj klasi? i zasto?
ovaj sa Fabiom je morao trenirati do "besvjesti" ako je bio tako dobar.
ko si ti BoB i sta vozis?
Nema potrebe da trenira, nit trenira, djecko je i prosle godine bio medju pobjednicima sa sivom.. momak vozi naj naj..
I njemu se skida kapa.. uvijek.
|
|
| 10-03-2005 05:25 AM |
|
 |
BoB
Senior Member

Status:
|
|
| 10-03-2005 08:30 AM |
|
 |
daki
Posting Freak

Status:
|
jbga, meni zao sto nisam mogao gledati, inace sam sudija na ispitu, al sam poslom u Sa. Jutros sam se cuo sa Davorom, hehe drago mu pravo.. malo je falilo da se on pojavi i na brdskom reliju, medjutim, dosta glupih pravila u TUZAMK-u i djecko je odustao... Ali ko zna
Imasli gdje slike jugaca da postavis...
|
|
| 10-03-2005 09:15 AM |
|
 |
cybernck
Super Moderator

Status:
|
BoB, ni ja nisam siguran da se moze mijenjati auto.
a sta je Amra vozila? da li je dijelila ficu sa Salkom ili je vozila Autobianchija?
samo da napomenem da sam i ja nekoliko puta "dobio" Deljaka .
znao sam da ce se street_tweety javiti... da bi neko odvezao toliko superiorno,
u 90% slucajeva mora da se ubije sa treningom iste staze, osim ako nema
godine i godine iskustva.
ali nije strano da se desi i da neko samo dodje i sve rasturi - isti slucaj je bio
ove godine u Slavonskom Brodu. padala kisa, a bio je lik koji je posudio od
cure 206-icu i sve nas poderao kao da je vozio po suhom .
[205]
|
|
| 10-03-2005 12:11 PM |
|
|
daki
Posting Freak

Status:
|
Pa nije trenirao zato sto znam, al on ti tako po gradu non stop vozi, mislim stela je inace nije mu bitno jel parking il cesta, a iskustva ima od malih nogu heheh.... Ma desi se.. nekad ljudi nisu raspolozeni da deru svoja kola ako su vec obezbjedili titulu, tako da mladi "asovi" dobiju sansu
|
|
| 10-03-2005 12:55 PM |
|
 |
cybernck
Super Moderator

Status:
|
pa onda stvarno steta sto ne ide na sve slalome / relije.
[205]
|
|
| 10-03-2005 11:12 PM |
|
 |
daki
Posting Freak

Status:
|
Ma ne mogu da ga nagovorim da ide na sve SR-ove, kamoli sta drugo... Ali prvi je u "prvenstvu pirelija" Uporan djecko i nakupio bodova...
jbga zabavlja se ehhe
|
|
| 10-04-2005 09:09 AM |
|
 |
zlatan
Member

Status:
|
jbga, meni zao sto nisam mogao gledati, inace sam sudija na ispitu, al sam poslom u Sa. Jutros sam se cuo sa Davorom, hehe drago mu pravo.. malo je falilo da se on pojavi i na brdskom reliju, medjutim, dosta glupih pravila u TUZAMK-u i djecko je odustao... Ali ko zna
Imasli gdje slike jugaca da postavis...
koja je to disciplina Brdski reli.
|
|
| 10-05-2005 11:54 AM |
|
 |
|
|