Danas drug kaže, vidio ga na mojoj galeriji drug-policajac
kaže, policajac sa slike sa radarom dobio kaznu u vidu smanjenja plate
ili tako nešto, uglavnom zamolili me da pripazim, ili da se pripazim...nije ni meni jasno
sigurno nije drago covjeku, to shvatam, ali nije slikano ni iz kakvih losih namjera, a citav "projekat" slikanja saobracaja je potaknut njihovim slikanjem mene koje me par puta kostalo po par stotina maraka
a opet bez obzira na to ne bi da nekoga ovako javno uvaljujem u probleme, pogotovo kao kolateralnu stetu
...eto, pogledajte sam da li valja slika, i da li je lose ispao
Ajmo ovako:
PunGas.com organizuje nagradnu igru za posjetioce i članove PunGas.com-a
Posaljite fotografije policajaca kako na bilo koji nacin krse zakon, PunGas.com ce ih objaviti sa vasim imenom ili bez vaseg imena, a nagrada za najbolju fotografiju je PunGas.com majica sa natpisom: ''Samo vas gledamo!''
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
This post was last modified: 06-29-2006 09:54 AM by Edis Jasarevic.
Dosta vam je da vas policija kažnjava zbog toga što ste prekoračili brzinu 3 km/h više od dozvoljenog, što ''niste prilagodili brzinu uslovima na cesti'' itd., a istovremeno isti ti policajci na naše oči krše sve moguće zakone i propise. Da li ste kada vidjeli policajca koji koristi sigurnosni pojas. Koliko puta ste vidjeli prolazak korz crveno, nekorištenje žmigavaca, i parkiranje po zelenim površinama, a da su to načinili policajci. Koliko puta ste bili primorani dati mito policiji iz banalnih razloga, jer je vrijeme ručka?
PunGas vam pruža priliku-kaznite policajce koji krše zakon i do sada prolaze nekažnjeno!
Pošaljite vašu fotografiju policajaca koji krše zakon na redakcija@pungas.com, i osvojite nagradu PunGas.com majicu sa natpisom ''Samo vas gledamo'' i ''Foto policija PunGas.com''.
Inkriminirane fotografije nakon odabira najboljih, bit će poslane unutarnjoj kontroli MUP-a kao i medijima u BiH.
Zbog toga vas molimo da prilikom slanja fotografija navedete vrijeme, datum i lokaciju kada ste fotografisali policajce kako čine prekršaje.
U izbor mogu ući i video snimci.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
Danas drug kaže, vidio ga na mojoj galeriji drug-policajac
kaže, policajac sa slike sa radarom dobio kaznu u vidu smanjenja plate
ili tako nešto, uglavnom zamolili me da pripazim, ili da se pripazim...nije ni meni jasno:wink
Ma kazes da si htio slikati onu reklamu u pozadini, THINK GREEN Heineken