Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Slike Ferrarija u Sarajevu
Author Message
Flik
Senior Member

Group: Registered
Status: Offline

Sto me nisi zvao da im otmem taj Ferrari!

Dobar sam ja sa romima, stanovali su prije ovdje u mom komsiluku ali im je kuca skroz srusena pa ih nema, a i na onim buvljacima gdje su prodavali stare gramofonske ploce vazdan sam im pazario iste. Sjetili bi se oni mene. Rekli bi "O romalen, evo ferari dok sastanče ne završi".

Mog'o bi da radiš šta hoćeš sa njim ali na kraju bi ga morao dati meni da ga ja slupam ... pardon, crash testiram. Ti se vozaj ali pošto sam ga ja uganjao ja imam pravo da ga razbijem.

Heh, pa svako se može pohvaliti da je vozio ferrari. Ja bi bio lafac što bi rekao da sam ga slupao!

Zaletio bi se sa gorice i zabio ga u Holiday Inn na deseti sprat kancelarija 307 (mislim), taman onoj Lani o glavu! (zna Edis kojoj Lani) Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

The Official Suzie Q Web Page

[img]http://www.pungas.com/flik/sq-anim4a.gif[/img]
11-18-2003 07:49 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sead_Huseinovic
Member

!?!

E Edise tako i treba da znas!Imam i ja nekoliko slika Ferrarija 360 Modene kada je nedavno bio kod nas u Zenici, pa cu veceras se cuti sa vlasnikom tog automobila i pitati ga da li slike mogu da posljem tebi da ih ti objavis.Necu da se hvalim ali sam te slike stvarno jako mocno uradio i uslikao...
Ferrari 360 Modena

Eh jos dragi ljudi da samo vidite kod nas u Zenici je dosao i Ferrari 512R ali je "napucan" pravo vizuelno.Trebam jos saznati ciji je i uslikat par slikica...
pa-pa-pa svima!

[img]http://www.paddocktalk.com/news/html/news/images/07/f1silly/FerrariV2.gif[/img]
11-18-2003 03:48 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Keni-X
Unregistered

Re: !?!

Sead_Huseinovic Wrote:
E Edise tako i treba da znas!Imam i ja nekoliko slika Ferrarija 360 Modene kada je nedavno bio kod nas u Zenici, pa cu veceras se cuti sa vlasnikom tog automobila i pitati ga da li slike mogu da posljem tebi da ih ti objavis.Necu da se hvalim ali sam te slike stvarno jako mocno uradio i uslikao...
Ferrari 360 Modena

Eh jos dragi ljudi da samo vidite kod nas u Zenici je dosao i Ferrari 512R ali je "napucan" pravo vizuelno.Trebam jos saznati ciji je i uslikat par slikica...
pa-pa-pa svima!

ovo sve i ja potvrdjujem 100% volim ZENICUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

11-21-2003 06:54 PM
Quote this message in a reply
KenanE
Member

Re: !?!

Sead_Huseinovic Wrote:
E

Eh jos dragi ljudi da samo vidite kod nas u Zenici je dosao i Ferrari 512R ali !

da a ja sam michael schumacher iz Zenice naravno

voznja punimgasom je opasna
molim za jedan BAN od administracije
12-05-2003 08:49 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Winner_first_h4h Punto brzi od Ferrarija Katz 3 254 05-25-2007 06:14 AM
Last Post: pajero1987
  Slike 23.12.2006 Sexon 14 641 12-29-2006 07:53 AM