|
Slike vaših ljubimaca na dva točka
|
| Author |
Message |
passenger57
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
znam da je ovo ditech, izgledom je isti, a ja imam samo nekih fotki iz garaze bez svjetla svog ljubimca.nisam ga stigao napraviti photosession
Forza Ferrari!!!
|
|
| 10-18-2005 10:58 PM |
|
|
passenger57
Posting Freak

Status:
|
|
| 10-18-2005 11:10 PM |
|
 |
e.bug
Senior Member

Status:
|
Sad sam malo pogledao slike Scarabea. Malo me buni, ima dekl od Morinija a auspuh od Minareli masine. Ja koliko sam upoznat Minareli ima vodeno hladenje sa horizontalnim cilindrom ( 50ccm ), ima zracno vertikalni i horizontalni i ima 100ccm zracni minareli. Mozda je ovo neki hibrid . Nije vazno, da ne idemo dalje u offtopic, ako te jos nesto insteresuje javi mi se na PM.
btw. I ja vozim Apriliu
ride it like you stole it
|
|
| 10-19-2005 06:52 AM |
|
 |
Blade
Senior Member

Status:
|
Evo da i ja nesto napisem !
Motore vozam od svoje 10 god.naucio sam se voziti na Tomosu Colibriu i legendarnom Apn6,pa mi je onda stari uzeo Piaggio Zip 49cc ! Taj motor je uzet na nekoj benzinskoj i nikad nisam dobio ni papire ni racun za njega ! Sa njim sam prvi put pao,bjezao od policije,podigao na zadnji, ali najvaznije i prvi tuning ! Puno uspomena me veze za njega i bas mi ga je bilo zao kad sam ga morao prodati ! Prodan je u Mostar ! Poslje toga sam uzeo Peugeot WRC 49cc,prvo sam bio porucio 100cc,ali nesto se iskomplikovali ja mislim da se nije mogao napisati na mene ! Super skutercic za vozikanje po gradu ! Nista poseban skuter,solidne vozne karakteristike i zanimljiv dizajn ! Evo i koja slika !

Bila je i neonka na njemu, ali sam je skinuo, i sad mi se ne da opet raditi !
U planu je kupovina novog auspuha, skidanje ovog zadnjeg djela u kompletu sa tablicom, stavljanje kose nogare, i nova neonka !
Eto to bi bilo to !
pOz !
The best drog in the world CS...
Live long CS...
|
|
| 10-19-2005 12:43 PM |
|
 |
-emir-
Junior Member

Status:
|
Sad sam malo pogledao slike Scarabea. Malo me buni, ima dekl od Morinija a auspuh od Minareli masine. Ja koliko sam upoznat Minareli ima vodeno hladenje sa horizontalnim cilindrom ( 50ccm ), ima zracno vertikalni i horizontalni i ima 100ccm zracni minareli. Mozda je ovo neki hibrid  . Nije vazno, da ne idemo dalje u offtopic, ako te jos nesto insteresuje javi mi se na PM.
btw. I ja vozim Apriliu 
pa i nova i 04' aprilia sr imaju piaggio masinu sa spuhovima od morinija...to ti nista ne znaci...a ova scarabea ima morini masinu 100 %
e i ja vozima APRILIU
Cesta nije pista vec trkaca staza !
W W W . S T U N T D A Y . C O M
Corona Extra Scooter Team
|
|
| 10-19-2005 06:16 PM |
|
 |
-emir-
Junior Member

Status:
|
Cesta nije pista vec trkaca staza !
W W W . S T U N T D A Y . C O M
Corona Extra Scooter Team
|
|
| 10-19-2005 06:33 PM |
|
|
m++++
Banned
Group: Banned
Status:
|

ovo su moje pile. siamoto mat 100ccm, blizu 100kmh, 8.6ks, sam kupio 98 nov i jos uvijk je ispravan i u voznom stanju. neki dan sam mu ugradio specijalni filter zraka. samo da ga uslikam... hehe. sa njim radim svasta i nije mi ga ni malo zao kad padnem ili kad mi padne. dobro ide na zadnji, a na prednji nesto nece. druga pila je piaggio beverly 250ccm 23ks i oko 140kmh. 04 godiste, a kupio sam ga prije dva mjeseca. tormo je strava. udobnost odlicna, lezanje i kontrola u krivinama je super, zastita od vjetra 5+...
http://community.webshots.com/user/miljan20
|
|
| 10-19-2005 07:17 PM |
|
 |
e.bug
Senior Member

Status:
|
ride it like you stole it
|
|
| 10-19-2005 08:35 PM |
|
 |
Hybrid
Posting Freak

Status:
|
2 hybrid_eg slika sa HID's je straaava 8)
2e.bug dobra ti kaciga jel ovo shoei ne vidim dobro, i gdje su ti bolan rukavice po ovakvom vremenu??
Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
|
|
| 10-19-2005 09:55 PM |
|
 |
Dottore
Jel te baca..!?

Status:
Away
|