Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Slovenačka policija
Author Message
BMW-E30
Senior Member

Group: Registered
Status: Offline
RE: Slovenačka policija

aaa policia bas volim te ljude iz slovenije,
iso ja kuci za hamburg i dolazim na granci prelaz ,sacekam nekoliko minuta i ja dolazim na red pasos pripremim i mislim ide sve kako treba.Medutim drot pride meni i govori na slovenski da parkiram auto na mjesto.Dobro ja skontam da trebam desno idem,i sad dolase jos dvoica i pocese auto da kopaju sve povadili od jedam put poce se muhat nade mi ispod cica za caj pepermint,rogo mi ostavio u auto i zaboravio ja za to ,joj ja tek skonta sta su stjeli i oni na slovenski meni govore sta je ovo,ja nista na to odgovaram jeli ne razumim slovenski,joj kad poce sve iz auta vadit sve na slovenski nesta pricaju ja probam na Bosanski na Hrvatski na engleski na njemacki nista oni samo slovenski odgovaraju ........aaaa meni pukne film i fino i kulturno posaljem u PM ........problemi tek tu poceli kad on meni nesta opet na slovenski bla bla bla bla bla ja predem na njemacki nista on on svoje gura ili gura slovenski.....ja se smijem koliko mogo i reknem na njemacki sta hoce od mene nista oni svoji dalje dobro ako je tako potrefili su zajbanta prve klase oko mene i auta stoje 4 carnika i mirisu oko trave ,ja se jos smijem i odgovorm he ljudi to je obicna trava koji vas ovde postavio ......odose tamo u kucicu i ja cekam na parkingu prode 1 sat eto drotova idu prima meni,sad ja mislim evo belaja kontam prvog i drugog povalit ..predomislim se sta ce bit ondar je..bi..odok u zatvor..neco to moram kuci poso ceka.....hmmm sve su stvari povadene ono bas kulturno prekopali i razbacali i ja govorim njemacki oni slovenski i ja se napravi da samo njemacki govorim i nista drugo nerazumim,ma soh pravi meni dode zena govori njemacki i fino se izvini da su pogrjesili ,mislili da vozim kanabis kroz europu,e kad ja odgovori da su 3 ljudi na pogresnom mjestu usuti zena i preda pasos meni ,ja spakovo stvari u auto i gas do daske U PM sa Sloveniom i europom kad se nadu glupani na pogresnom mjestu..............a ne samo slovenija isto Hrvatska i Bosna na carini mogo bi sviju pobijat kad pocnu zajbavat i trosit moje zivce samo da uzmu neki novac u ruke osim slovenije tamo nema novca u ruku...........

pocelo je ludilo na 4 tocka
12-01-2007 08:17 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
pajero1987
Posting Freak

Bravo majstore...a vidis ti carinika...ili policajaca...prave poliglote govore samo svoj jezik...nedao Bog da se nauci engleski...a kamo li neki drugi jezik...cccccc

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
12-01-2007 08:33 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Ma Janezi su najgori definitivno. Najdraži predmet im je pegla. A sve s visine, ne znam kako dišu tamo gore gdje je kisik rijedak i malo ga ima...

"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
12-01-2007 02:49 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Group: Administrators
Status: Away

Ziva istina hobi im je da na granici zajebaju pogotovo nas iz Bih

Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
12-02-2007 08:12 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  prva hercegovačka piramida tataratira 18 412 11-25-2005 09:10 PM
Last Post: MersauX
  STOP policija, imaš cigar' ? tataratira 10 357 09-22-2005 07:11 PM
Last Post: Mondeo

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: