Post Reply  Post Thread 
slupao Lamborghini Murcielago
Author Message
Drejk
Member

Group: Registered
Status: Offline
slupao Lamborghini Murcielago

http://www.metacafe.com/watch/331150/lam...o_crashes/

Mislim...sta reci?! :palizaconsilla7eo: Stop23lm Image_209034

12-23-2006 06:01 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
E30
Member

RE: slupao Lamborghini Murcielago

Ovaj je definitivno precjenio mogucnosti svog automobila.

Dosta ljudi koji imaju mogucnost da si priuste sportski automobil prave ogromnu gresku prelazeci sa nekog standardnog "obicnog automobila" na sportski automobil. Imao sam srecu (neki ce reci nesrecu) da je moj prvi auto bio Golf 2 dizel. Na tom automobilu sam naucio dosta stvari, iako je to preslab motor, ali ide dosta dobro kada se nauci pravilno voziti (neki ce reci "daj ne seri" ali stvarno je tako). Mnogi ljudi koji su usli u auto i nisu obratili paznju na rad motora pitali su me da li je benzinac.
Nakon golfa dosao je A4 TDI 110KS, koji je u odnosu na golfa prava jurilica. Posto sam golfa u rijetkim trenutcima vozio blizu 150kmh i nisam navikao na vece brzine, trebalo mi je malo vremena da se naviknem na procjenjivanje situacija na putu pri brzini od 170 - 180kmh koliko sam max vozio audija. S audijem su preticanja u odnosu na golfa prava igra. Nakon dva mjeseca voznje u audiju tek sada mogu "izvuci" maksimum iz tog motora uz prilicno sigurnu voznju.
E sad se pitam sta bi bilo da je nekim slucajem moj prvi auto bio neki sportski autic sa 6 cilintara (preko 150ks).
Sljedeci automobil ce biti sa 6 cilindara i bit cu vrlo oprezan prilikom ispitivanja njegove snage.
Zakljucak, ako ste pocetnik i imate mogucnost kupiti dobar i jak automobil nemojte kupovati neke jurilice. Automobili su kao motori, kupis prvo skuter pa tek onda postepeno prelazis na jace.

This post was last modified: 12-23-2006 11:28 PM by E30.

12-23-2006 11:08 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
daki
Posting Freak

Slazem se u potpunosti sa tobom, kod mene je prelaz bio sa audija 40KW, na pasata 170 KS TDI... Slazem se stoji ti svaka...

A sto se tice klipa.. ja sramote divljak mooogo je pjesaka pogazit... Very Happy

12-23-2006 11:38 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
tasmanian
Senior Member

ma ovo je glupost ima ljudi i preuska ulica za ovo glupiranje sa prejakim autom.

And every time you speak her name
Does she know how you told me you'd hold me
Until you died, 'til you died
But you're still alive
12-24-2006 08:29 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  50cent-ov murcielago cybernck 2 651 03-09-2006 03:30 PM
Last Post: MaliSA

View a Printable Version