|
Smjesak i Blic!
|
| Author |
Message |
pajero1987
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
RE: Smjesak i Blic!
E svaka ti cast...hahahahahaaaa
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 03-13-2008 02:46 PM |
|
|
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Group: Administrators
Status:
|
ma slobodno reci "seres", ne ljutim se
to je odgovor na ajdinovo "Vidi se sa slike"
i kaze se Stanislave pReeteRano ..........
E svaka ti cast...hahahahahaaaa
Hahahahahahaha.A i ja kreno ko na predavanju.
Drage i uvazene kolege i klolegice,kao sto mozete vidjeti sa prikazane slike doslo je do nereda u saobracaju.Hahahahahahahaha.
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 03-13-2008 03:15 PM |
|
 |
fastmf
Hota Racing

Status:
|
Pomaže da znaš kad treba usporiti, a što se tiče slikanja alu-foliju na tablicu i gas! 
folija je keva
mozes da ih jases, jos da im se i nasmesis
Vidi se sa slike a i ja sam je licno malo izucavao da slika samo iz pravca Zenice.Sa druge strane nema ni blica ni sociva kamere.
to je specijalna kamera sa nevidljivim sočivima na šupku i ne treba joj blic nego ima pasivu ugrađenu tako da lavovi iz drugog smijera nemoraju da se smiješe kao na cipsovim dokumentima
eh eto kad mene idući put tamo nafaka naćera imal ko auto sa šiberom hoću ja da im nešto objelodanim dok neko od vas vozi
čisto da vidim kakva joj je rezolucija u megapicxkama
dabogda je klizište odnijelo
and the road becomes my bride.....
i"ve stripped of all but pride so in her i do confide....
and she keeps me satisfied........
This post was last modified: 04-01-2008 02:34 PM by fastmf.
|
|
| 04-01-2008 02:32 PM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
evo ideje, kako testirati rezoluciju
neko ko ima auto sa siberom, pokrije folijom tablice i provoza te, a ti kroz siber im jednom rukom pokazes srednji prst, dok u drugoj drzis svoju ID karticu
i ako ti se pojave na kucnom pragu, znaces da imaju optiku visoke rezolucije
Understeer is a crime - Colin McCrae
|
|
| 04-01-2008 03:53 PM |
|
 |
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Group: Administrators
Status:
|
Evo jos par informacija iz prve ruke.Da bi kamera uslikala prekrsitelja postavljeni su senzori u cesti preko kojih morate preci da bili uslikani.
E sad finta je u tome sto imaju senzori ali samo u jednoj traci.Kad idete iz pravca Ze prije kamere su i kamera slika prednju stranu vozila.Kad idete iz suprotnog pravca isto tako imaju senzori i kamera slika zadnju stranu vozila.Ali i sa jedne i sa druge strane su samo do pola trake.
Ja i Pille_ze sjeli na motor i opleli na testiranje.Slalom voznja izmedju senzora rezultirala neradom kamere.Ni mukajet sto sam puhnuo pored nje 19 banki.
U drugom krugu testiranja 20 banki i prije senzora u suprotnu traku i opet NISTA.
Zakljucak testiranja je ako ne nagazite senzor nece vas slikati.Nadam se da sam bio od pomoci.
Jos jedna sitnica.Neigrajte se sa kojekakvim sprejevima i spricanjem tablica zbog nekog fol odsjaja.Licno bio u obilasku kancelarije i gledao softwer za obradu tih slika.Nepomaze nista pa ni ako ih ofarbate u mat crnu.Cak i tad softwer ima mogucnost da sazna broj jer su brojevi na tablici utisnuti i odsjaj nekakvih fluxova nije isti jer je neravna povrsina na tablici i po tom odsjaju softwer odredjuje broj tablice.Modernizovali se pravo.
Za kraj jos jedna informacija.U toku su pregovori o postavljanju jos 9 kamera duz puta M17 koji pokriva Kantonalna Saobracajna Policija Ze-Do Kantona a vec je pocela montaza kamera na svim raskrsnicama u Zenici.Svaka raskrsnica ce imati minimalno po 4 kamere u zavisnosti od raskrsnice.
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 04-01-2008 03:53 PM |
|
 |
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Status:
|
@ fastmf & Ajdin: Morate doći do mene da vas upoznam s mojom majkom da mi prestane govoriti kako nisam normalan!
"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
|
|
| 04-02-2008 05:20 AM |
|
|
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Status:
|
Firma: MINISTARSTVO UNUTRAŠNJIH/UNUTARNJIH POSLOVA
ZENIČKO-DOBOJSKOG KANTONA
ZENICA
Predmet nadmetanja: LOT 1 Nabavka stacionarnog radara (sistemska jedinica za
mjerenje brzine u oba smjera bazirana na induktiv-
nim petljama)
Adresa i kontakt osobe: Organizacija: Ministarstvo unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona
Kontakt osobe: Džidić imzo, Birdahić Vehid
Adresa: Trg BiH 6
Poštanski broj: 72000
Grad: Zenica
Identifikacioni broj: 4218294630007
Telefon: 032/449-249, lok. 431 i 411
Fax: 032/246-445, 032/406-218
Otkup dokumentacije: Novčana naknada za izuzimanje tenderske dokumentacije iznosi 100,00 KM.
Tenderska dokumentacija može se preuzeti u Odsjeku za komercijalne poslove MUP-a u sjedištu.
Uplata tenderske dokumentacije vrši se kod IK banka Zenica, na transakcijski račun broj 134-010-0000001672, vrsta prihoda 722 429, Općina 103, svrha doznake: "Uplata tenderske dokumentacije (za MUP ZE-DO kantona)".
Krajnji rok za podnošenje ponuda: 23. 4. 2008. godine do 11,00 sati
"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
|
|
| 04-02-2008 10:13 AM |
|
 |
|
|