E ljudi moji, evo upozorenje, kad vidim da niko jos nije nista stavio, na relaciji ZENICA - DOBOJ, na dionici kod benzinske pumpe "Almi" u pravcu Doboja, tacnije kod motela "Vila", mislim da se tako zove, postavljen je aparat za slikanje, ukoliko se krecete brzinom vecom od dopustene i kazna dolazi na adresu vlasnika vozila.
Provjereno, ogranicenje brzine je 60km/h, ali ne aktivira se blic sve do 69km/h...
Ja sam sretni dobitnik, pa pazite...
..a ako vas uslika, znat cete, kako fino blicne...heheheh...
Das Auto Digital (Technology) and Elefant (power) DIGIFANT
E ljudi moji, evo upozorenje, kad vidim da niko jos nije nista stavio, na relaciji ZENICA - DOBOJ, na dionici kod benzinske pumpe "Almi" u pravcu Doboja, tacnije kod motela "Vila", mislim da se tako zove, postavljen je aparat za slikanje, ukoliko se krecete brzinom vecom od dopustene i kazna dolazi na adresu vlasnika vozila.
Provjereno, ogranicenje brzine je 60km/h, ali ne aktivira se blic sve do 69km/h...
Mi smo razmisljali da napravimo U profil i na njega zavarimo plocu i u po noci samo zakacit na kameru.Nemogu oni poskidat koliko mi mozemo poklopaca napraviti.
Mi smo razmisljali da napravimo U profil i na njega zavarimo plocu i u po noci samo zakacit na kameru.Nemogu oni poskidat koliko mi mozemo poklopaca napraviti.
hahaha...dobra ti ova, a sta mislite tablicu prespricat lakom za kosu, cito sam negdje da je to dobra fora, ne vidi se broj od bljeska...
Das Auto Digital (Technology) and Elefant (power) DIGIFANT
Pa u Vraci.Napisao sam ja da ima poodavno.
NAPOMENA:Slika samo iz pravca Zenice.
mene spasio a mislim da slika iz oba pravca. Ta kamera je imala testni period do 14. 02.2008. godine,neka tri mjeseca ja mislim.
Zabiljezeno je oko 120 000 vozila u oba pravca, a njih 3200 su vozili preko ogranicenja,.
uglavnom, kazne salju onima koji su prekoracili brzinu od 14.02.2008. Uslikao sam je i ja al cu staviti slike kada instaliram program za transfer fotki na racunar
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
Ajdin je to davno rekao u jednoj od tema o kamerama...Mene je vec dva puta spasio...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...